|
.
Sada je: 12 svi 2026 01:27. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 01:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 10 pro 2013 13:02 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
brnistra je napisao: Vidjet ćeš kad proradi stranica, 15 ml je 4,99 $ a 50 ml je 10,99 $. Imaju gotovu bazu gdje biraš sam omjer PG/VG i nic, boca je od 236 ml mislim a dođe 29$ ako se dobro sjećam. Trebala bi stranica proraditi večeras pa ćirni. Ako je tako velika razlika cijene na količinu (3x) tu bi možda jednom mogla pasti dobra grupna kupovina par tih većih boca pa rastočiti na par ljudi...zasada prvo proba
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 23 pro 2013 00:22 |
|
|
Moram još jednom pohvaliti Mt Baker. Dakle radi se o slijedećem; 28.11. (Black Friday) Mt Baker ima 20% popusta na cijeli asortiman, kako tekućina tako i opreme. Naručeno odmah 2x uobičajeno, da ne propadne 20%  . Dvije narudžbe, u svakoj 2X50 ml, 1X30 ml i 1X15 ml (nove - za probu). Dakle pazi se da ukupan iznos bez shippinga ne prelazi cca 30$ radi carine. Nakon 14 dana oba paketića "sretno", čitaj - bez carine, pronalaze put do sandučića. Nakon otvaranja slijedi malo razočarenje - jedna bočica koja je trebala biti od 50 ml zapravo je od 30 ml iako je na naljepnici oznaka 50 ml. Odmah logiranje na stranicu i kontrola narudžbe i nakon što je potvrđeno da je stvarno njihova greška vadi se paketić, slažu se bočice za grupni portret. Sačekalo se popodne da online-shop proradi i portret je poslan mailom. Napomena da se radi o razlici od 3,50 $. (50 ml = 10,99$ a 30 ml = 7,49$) Nakon samo 20-ak min slijedi odgovor od Beatrice u stilu: Sorry about the mix-up in bottle size you received with your order. I have issued you a store credit. This credit can be applied towards a future order in step 4 of the checkout process. Please make sure the credit has reflected on the order total before submitting your payment. Kredit u iznosu od 12 $ uplačen je istog trena, bez ikakvih pitanja, dodatnih objašnjenja, zavrzlama. Još jednom, same pohvale za kvalitetu i brzinu usluge.
|
|
 |
|
 |
|
smo
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 23 pro 2013 00:50 |
|
|
 kad netko ima srece s pogreškama, zove se brnistra 
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 23 pro 2013 01:01 |
|
|
smo je napisao: :plus: kad netko ima srece s pogreškama, zove se brnistra  Ni ovaj put nije do mene, ja sam samo otvorio 
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 03 sij 2014 13:31 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Stigla mi danas pošiljka od MtBakera. Cinnamon Roll, Peanut Butter, Absynthe, Hazelnut i Lightning. Stigle su unutar nekih desetak dana, i nije bilo carine unatoč malom prekoračenju dopuštene cijene. Trenutno se pari Cinnamon Roll 18mg, 50/50. Prezadovoljna sam, em fino miriše, em je ukusno i sočno - ne pre slatko, baš taman! Možda je i stvar u tome što je stigao i Protank II u isto vrijeme pa je i to pozitivni pomak u odnosu na Evod. Jučer sam bila sva očajna jer su mi one finije tekućine koje sam zadnjih dana parila postale neukusne i "bljutave". Imam osjećaj da će mi se i ostale tekućine svidjeti, osim možda Absyntha. Čini mi se preintenzivan a i zaboravila sam da ne volim Negro bombone  Detaljnije recentije očekujte kroz nekoliko dana!
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 03 sij 2014 15:15 |
|
|
|
LIGHTNING - 18mg, 50/50 na Evodu
Zanimljivo. Osvježavajuć, za otvaranje sinusa, sa dugotrajnim aftertaste-om minta. Osjeti se pepermint, neko gazirano piće - kao šveps ili oranđina od grejpa (ako tako nešto uopće postoji), kompleksan, slatkast i gorkast u isto vrijeme. Još nisam sigurna sviđa li mi se. Možda bi trebao još malo odstajati.
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 06 sij 2014 12:01 |
|
|
|
PEANUT BUTTER - nema šta, stvarno ima okus po maslacu od kikirikija. Čak i mala naznaka soli u mješavini. TH i proizvoda pare je zadovoljavajuća, ali okus mi nije baš legao najbolje pa s par dimova dnevno samo razbijem malo rutinu i vratim se na pecivo s cimetom koje mi je postala primarna tekućina otkad je došla.
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 07 sij 2014 13:44 |
|
|
|
ABSYNTHE - 18mg, 50/50 + jedan flavor shot
Zapravo nije loš, ali očito ni taj nije po mom guštu. Više baca na negro bombone nego na bronhi. TH dobar, para nešto slabija nego na prethodnicima (moguće zbog lošijeg attya), okus je pogođen savršeno, i miriše i kroz zatvorenu bočicu. Za sad samo isproban na evodu. Mislim da sam se zaribala sa bočicom od 50ml, čisto sumnjam da ću ga ikad potrošiti.
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 sij 2014 16:16 |
|
|
|
Stigli testeri sa smoke rainbowa.
Većina liquida ima prejaku aromu, to je zaključak svega. Pojedinosti? Sve voćne tekućine su pogođene, ali stvarno je aroma za moj ukus prejaka, bomboni, bomboni, bomboni Duhanske tekućine isto tako intenzivne, oštra aroma, prejako za duže staze Mentoli su ok ali opet ništa spešl. Ono što me oduševilo je CINNAMON RED HOT! Nikad dosad nisam nešto slično okusio, spektakularno! Nevjerojatan efekt slatkoće pri udisaju, pri izdisaju vrlo neutralno. Da moram odabrati jedan liquid od 24 u testerima koji me impresionirao to bi bio taj.
Suma sumarum, bez pretjeranog oduševljenja (osim navedenog CRH).
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 sij 2014 16:17 |
|
|
kvark je napisao: Stigli testeri sa smoke rainbowa.
Većina liquida ima prejaku aromu, to je zaključak svega. Pojedinosti? Sve voćne tekućine su pogođene, ali stvarno je aroma za moj ukus prejaka, bomboni, bomboni, bomboni Duhanske tekućine isto tako intenzivne, oštra aroma, prejako za duže staze Mentoli su ok ali opet ništa spešl. Ono što me oduševilo je CINNAMON RED HOT! Nikad dosad nisam nešto slično okusio, spektakularno! Nevjerojatan efekt slatkoće pri udisaju, pri izdisaju vrlo neutralno. Da moram odabrati jedan liquid od 24 u testerima koji me impresionirao to bi bio taj.
Suma sumarum, bez pretjeranog oduševljenja (osim navedenog CRH). Na cemu si ih probao? Setup?
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
Sada je: 12 svi 2026 01:27. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 01:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |