|
.
Sada je: 14 svi 2026 13:56. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 13:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:39 |
|
|
|
nazalost, i moji doma tak razmisljaju makar pojma nemaju i hebiga, to je stara garda nepusaca. ali prihvacaju da je manje stetno i da ne smrdi... a da bus im objasnio... malo teze... ja ako dode do javne tribine ili necega, nebi htio sudjelovat. imam prekratak fitilj, pocet cu se derat i svadit i nakraju svoju jadnu crvenu(rozu) hanu nekom zaglavit u lubanju...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:42 |
|
|
|
Ma uopće ne treba razbijati glavu, treba se borit i izboriti za svoje malo mjesto u ovom jadnom i izopačenom društvu.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:45 |
|
|
Medo je napisao: Ma uopće ne treba razbijati glavu, treba se borit i izboriti za svoje malo mjesto u ovom jadnom i izopačenom društvu. Je, boril sam se za nesto malo veće pa sam završil na sviranju klavira strgane ruke. .. nadam se da bu drugacije bilo, ali poznavajući ovaj narod a nedaj boze da hdz opet dodje na vlast jer onda parenje mozete zaboraviti, cini mi se da nista od toga.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:49 |
|
|
|
Ima parioca koji su adekvatni po komunikacijskim sposobnostima i imaju dosta znanja da mogu održat jednu takvu tribinu, naravno i direktno suceljavanje sa takozvanim strucnjacima, zagovornicima takozvanog novog zakona o e- cigaretama.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:50 |
|
|
Medo je napisao: Ima parioca koji su adekvatni po komunikacijskim sposobnostima i imaju dosta znanja da mogu održat jednu takvu tribinu, naravno i direktno suceljavanje sa takozvanim strucnjacima, zagovornicima takozvanog novog zakona o e- cigaretama. naravno, ja samo zelim napomenut da nisam jedan od njih 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:50 |
|
|
Roots je napisao: Medo je napisao: Ma uopće ne treba razbijati glavu, treba se borit i izboriti za svoje malo mjesto u ovom jadnom i izopačenom društvu. Je, boril sam se za nesto malo veće pa sam završil na sviranju klavira strgane ruke. .. nadam se da bu drugacije bilo, ali poznavajući ovaj narod a nedaj boze da hdz opet dodje na vlast jer onda parenje mozete zaboraviti, cini mi se da nista od toga. Boli me dupe za HDZ, SDP, HNS, itd itd,
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 10:00 |
|
|
Medo je napisao: Ima parioca koji su adekvatni po komunikacijskim sposobnostima i imaju dosta znanja da mogu održat jednu takvu tribinu, naravno i direktno suceljavanje sa takozvanim strucnjacima, zagovornicima takozvanog novog zakona o e- cigaretama. OK, sve stoji, ali stari, ako nemre majka koja radi već godinu dana bez plaće doći na razgovor i sučeljavanje, ako nju ne štiti sudstvo, mislim da je onda previše za očekivati da će poslušati ljude sa foruma, jer koliko sam upoznat sa situacijom, nismo registrirana udruga pa kao da bar preko toga možemo komentirati i diskutirati. A što se tiče političkih stranki, Medo, imaš dosta godina, valjda ti je jasno da ćeš sa njima diskutirati, a ne sa mojom bakom... A s njima teško da ćeš diskutirati, kaj su njima firme koje ih financiraju rekle, oni će i napraviti (čitaj duhanski lobi).
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
Zadnja izmjena: Roots; 03 ruj 2015 10:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 10:00 |
|
|
|
Zato i jesmo tu di jesmo, gledajući nas unatrag 20god. Od slijeganja ramenima nam bolje nemoze biti.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 10:03 |
|
|
|
Ma jasno je to meni, a što se tiče udruge i to bu se riješilo ako će trebat.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 10:04 |
|
|
Medo je napisao: Ma jasno je to meni, a što se tiče udruge i to bu se riješilo ako će trebat. Onda samo naprijed, ako će trebat kakvo glasno lajanje i deranje, tu sam 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 13:56. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 13:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |