Hmm, neki su prosli isto a neki malo bolje. Al zakljucak je da nas je bilo ipak malo previse i da ne treba ponavljat tak, najisplativije je do max troje ljudi pod uvjetom da ne opizde pdv. A ne znam kaj se događa sa carinom u zadnje vrijeme al meni i par frendova nijedan paket u zadnjih mjesec dana nije proso mimo carine.
Al ajde kad vec pisem da napisem i par rijeci o yaeliqu. Sa svakom narudzbom me sve vise odusevljavaju. Na pocetku su tekucine dolazile u obicnim bocicama sa malom naljepnicom sa nazivom tekucine a bez podataka o omjeru vga i pga i kolicini nikotina. Nakon tog su dodali naljepnice sa omjerom i nikotinom al cep je osto banana i znalo je malo procurit. Ovaj put imaju safety cep i preko tog foliju, dodali su i male pipetice za vadjenje tekucine a uz to su poslali i mali privjesak za kljuceve u obliku otvaraca za pivu. naravno sa njihovim logom
ne znam kakvo ce iskustvo ekipa izvuc iz ovog al ja cu sigurno ponovno narucivat jer su mi tekucine odlicne.. predlazem svima da ipak puste da jos malo odstoje i bit ce bolje.. za tu cijenu po meni je best buy