Imam kanthal 0.25,vrtim se između 0.5-0.7 ohma,to stavim u subtank mini ili Troll dripper i meni je ok.
Subtank koristim kad radim ili kad mi se pari a nisam u mogućnosti svako malo tankati dripper. A radim samo single coil.
Uređaji koje koristim su subox mod od kangera koji daje 50 w i Nemesis klon od HCigara. Tu i tam u spešl okejžns zašrafim tankove na Caravelu (isto HCigar klon).
Najčešće drmam svoje tekućine,a tu i tam kupim nekej kaj mi se svidi. Imam 70vg/30pg od 6 mg,i 100%vg od 0 mg.
Najčešće dernem ovu 70/30 jer 6 mg je 6 mg
Žicu motam ručno od 3 niti da dobijem tu ohmažu,i kako sam pušač (dakle nisam nabavljao parilice poradi prestanka pušenja) moram reći da su mi nakon prčkanja i testiranja tek sad došlo do toga da mi više paše parilica nego cigareta.
Ne...još nemam namjeru prestati pušiti,ali ovo je setup koji mi paše.
E sad...da li sam subohmer...valjda jesam jer sve ispod 1 ohm je sub.
Da li sam cloudchaser? Pa i da i ne...volim ispuhnut malo više ali ovo kaj ekipa s jubitoa radi je malo way too much.
Da li sam flavorchaser? Pa volim osjetit finu aromu,ali to be znači da moram u ustima imat okus kao da sam sad slistio litru irish cream likera hehehhe....
Što se zdravlja tiče...još uvijek je malo zdravije od cigarete ali eto...priznajem da ne mislim o zdravlju,jer da mislim sve bih prestao. I pušiti i pariti.
Reći da dečki ne znaju o čemu pričaju jednostavno nemrem jee znam da neki od njih imaju pese i kad se pes pokaki,kakica valjda ima više znanja od mene.
Eto pa silom prilika nikak nisam mogao svratit u Amarenu koja mi je tu pod nosom,a u Virage samo jednom.
Ali sa svojim mikro subohm znanjem moram reći da nisam išao u neke ekstreme (jer svaki ekstrem ne valja),ali ovak...pomalo mi se čini dosta ok.
Svakako ću rado doći opet u Virage (kava dobra,a ekipa super
) baš da vidim i probam kaj to stari lisci delaju sa dva i više ohma.
A koristim priliku da kažem da mi se neki lagani subohm ne čini kao loša stvar.
I mislim da ne treba ni neka velika snaga,eto imam smješni "divajs" koji daje 50 w a ja nisam dripper pario na više od 30.
A na mehanici mi je para nešto malo uglađenija...ne znam kak bih rekao.
Vjerujem da ići ispod 0.3 ohma ima svoje čari,možda ih istražim ali za sada ne vidim ni svrhu ni potrebu.
Ovaj post nije išao nikom posebno,samo sam malo iznio svoje viđenje subohm teme.
P.S. Ne bi me uopće čudilo da netko tko ima 2 ohma izbaci veći oblal od mene. Kako rekoh...nisam baš cloudchaser....