Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Liquid za eGo 1000
 Post Postano: 22 svi 2013 08:15 

Zanima me zašto prodavač (e cigareta, Knežija) uz moj model parilice striktno preporuča 50PG/50VG tekučinu. Koliko sam ja do sad proučio, tekučina od biljnog glikola je gušča, no ne vidim kako bi to štetilo e cigareti. Trošio sam 100% PG bez ikakvih posljedica, pa me zanima hoće li tekučina na biljnoj bazi stvarat probleme?

P.S. Koji je točan naziv (koji model) moje e cig. Na netu se svugdje spominju eGo C i eGo T modeli u raznim jačinama. Moja cig nije ni jedna od spomenutih. Imam osnovni model (kao na sl.) od 1000mah bez mogučnosti bilo kakvog rihtanja V-oltaže, bez mogučnosti punjenja dok je koristim i bez funkcije zaključavanja. Pod njihovim nazivom (eGo 1000 clearomizer) na netu ne mogu pronač ništa.

slika

Uploaded with ImageShack.us

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Liquid za eGo 1000
 Post Postano: 22 svi 2013 09:20 
Moderator

VG tekućina je gušća i veliko je pitanje može li je tvoj clear "savladati", PG tekućina je rjeđa i ona tehnički "prolazi" svuda, Baterija je "ego clon" i kao takvu je prihvati može biti od bilo kojeg proizvođača ego baterija u Kini ( hint: probaj search ego battery na alibabi i vidjećeš prekoviše rezultata http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=ego+battery+ ).

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 17:47 

ja imam isti problem i pitanje.
gdje da nabavim clear (nova sam, pa pretpostavljam da se tako zove onaj gornji dio u koji sipam tekucinu i kroz koji saugam) koji pase na moju bateriju, a da u njega smijem staviti tekucinu vg, jer mi vise pase nego pg koju su mi jucer prodali kao odgovarajucu.
ono sto imam (i gornji i donji dio) izgleda potpuno isto kao na slici od vekija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 20:49 
Administrator

Jako se slabo vidi na slici o cemu se radi. To je neki 510 clear, a mogu samo pretpostaviti da je nesto kao g4 sistem. Trebamo ipak bolju sliku da se vidi o cemu se radi.

A sto se tice pitanja sto uzeti za VG ... sve ostalo. :)
Prilicno sam siguran da bi VG tekucina Johnson Creek Red Oak serija sasvim dobro radila na tom atomizeru.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:01 

da, sto se baterije tice, u pitanju je neki ego klon (pise na njemu eGo-T) u mojem slucaju... to sam dobila na poklon. za sada radi ok, izdrzi cijeli dan... trebam ga punit taman kad idem spavat. :)
a sto se tice ovog gornjeg dijela, receno mi je da je to t3 clear, tako pise na racunu. uz njega sam kupila i 3 grijača koje bi trebala promijeniti kad osjetim da to vise nije to. kupila sam i jos jedan clear, drugaciji s nekim fitiljima unutra kojem ne mogu mijenjat grijace, nego bi navodno trebao izdrzat 10 dana, pa ga onda treba zamijeniti (40 kn). njega trenutno koristim. dakle, kaj sam ja to zapravo kupila? jesam li dobro kupila? mogu li bolje kupiti? mogu li icemu produziti vijek trajanja i kako? i zasto u te clearove ne mogu stavljat samo vg tekucinu (takvu sam probala kod prijatelja i cini mi se bolja, gusca, ukusnija), no prodavac kaze da ovi clearovi nisu za to, a oni u prodaji nemaju neke koji jesu. prodali su mi i nekoliko bocica dekang tekucina. ovdje citam da ima boljih tekucina, ne znam gdje u zagrebu? kako nista ne znam, tako sam kupila to sto su mi dali i otisla.
jako mi se dopada to sve skupa. pusim vec 20 godina, nisam se ni nadala da cu prestati, ovo je trebala biti samo proba, zafrkancija... no, ispalo je da vec tri dana nisam zapalila ni jednu cigaretu. uopce nemam potrebu. cak mi se i gadi sama pomisao. ovo ne da mi je zamjena, nego mi je bolje. :)
eto, tako nekako... svaki savjet je dobrodosao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:08 

Sve odgovore ces pronac u tebi za pocetnike.. Samo polako listat i citat po forumu.. Sve ces skuzit, i meni je u pocetku bilo sve to puno i previse naziva koje nikad prije nisam cuo ali sve se to poslozi samo od sebe bez previse muke :)

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:51 
Administrator

Danijela je napisao:
dakle, kaj sam ja to zapravo kupila? jesam li dobro kupila? mogu li bolje kupiti? mogu li icemu produziti vijek trajanja i kako?

Kupila si najjeftinije sto si mogla. Po tome ti je jasno da to bas i nije dobro. Ali i tako losa oprema ti je posluzila da se rijesis smrduse.
Sad si na tocci bez povratka, nastaviti pariti ili se vratiti na cigaretu.
Moja je preporuka da nastavis pariti i ulozis u dobru opremu, recimo ovu:
viewtopic.php?f=85&t=4516

Ako ti se cini puno, budi sigurna da ces puno vise potrositi kupujuci po malo u domacim ducanima. I bit ces stalno nezadovoljna.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2014 00:00 

Lokacija: Moslavčani travu kose medju gorama,djevojke im vodu nose medju nogama...khm,khm :-)....
Danijela je napisao:
da, sto se baterije tice, u pitanju je neki ego klon (pise na njemu eGo-T) u mojem slucaju... to sam dobila na poklon. za sada radi ok, izdrzi cijeli dan... trebam ga punit taman kad idem spavat. :)
a sto se tice ovog gornjeg dijela, receno mi je da je to t3 clear, tako pise na racunu. uz njega sam kupila i 3 grijača koje bi trebala promijeniti kad osjetim da to vise nije to. kupila sam i jos jedan clear, drugaciji s nekim fitiljima unutra kojem ne mogu mijenjat grijace, nego bi navodno trebao izdrzat 10 dana, pa ga onda treba zamijeniti (40 kn). njega trenutno koristim. dakle, kaj sam ja to zapravo kupila? jesam li dobro kupila? mogu li bolje kupiti? mogu li icemu produziti vijek trajanja i kako? i zasto u te clearove ne mogu stavljat samo vg tekucinu (takvu sam probala kod prijatelja i cini mi se bolja, gusca, ukusnija), no prodavac kaze da ovi clearovi nisu za to, a oni u prodaji nemaju neke koji jesu. prodali su mi i nekoliko bocica dekang tekucina. ovdje citam da ima boljih tekucina, ne znam gdje u zagrebu? kako nista ne znam, tako sam kupila to sto su mi dali i otisla.
jako mi se dopada to sve skupa. pusim vec 20 godina, nisam se ni nadala da cu prestati, ovo je trebala biti samo proba, zafrkancija... no, ispalo je da vec tri dana nisam zapalila ni jednu cigaretu. uopce nemam potrebu. cak mi se i gadi sama pomisao. ovo ne da mi je zamjena, nego mi je bolje. :)
eto, tako nekako... svaki savjet je dobrodosao.

Danijela,ne savjetujem jer to ne volim :) ,tek navodim osobni primjer,jer smo tu negde s opremom;dakle,imam ego-t,klon naravno,i par clearova,s tim da koristim isključivo evod,koji ima pri dnu grijač,ko i Vaš t3,i to stoga kaj i meni bolje pašu tekućine u kojima prevladava VG.Štoviše,koristim ga u 80postotnom omjeru,s tim da dodam i 20 %-ruma,jer meni tak najbolje paše :blje: .Naravno,i poneku kap pokoje arome..doduše,to si ja sam sve zmiksam :) .No s obzirom da sam i sam do nedavno koristil Dekangove gotove VG tekućine,mogu Vam reći da tak tek malo razrijedjeni likvid i više nek dobro pari na clearu gde su grijači dole.Ali na ovim grijačima smještenim gore u clearu,to baš i ne klapa,jer je VG puno gušća tekućina pa ima manji viskozitet.Inače,PG daje jači udar u grlo,tzv. TH (kaj meni osobno nakon par stotina tisuća popušenih cigareta baš i ne treba :) ),a VG daje puuuno više pare :plus: .Istina,korištenje VG tekućina brže prlja grijač,tak da ga se češče mora prati,dryburnati,a bogme i mijenjati..ili premotavati kaj većina nas i radi.U mojem slučaju perem i dryburnam ga svaki drugi dan,a novi fitilj i motani grijač mećem,iliti stavljam :) ,svakih tjedan dana.No moja malenkost dnevno pocica nekih 5-6 ml tekućine.
Eto Danijela,iskreno se nadam da sam Vam barem malo dal neke smjernice u daljnjem :vaper: :vaper: :vaper:

Lijepi Vam pozdrav!

Tegljač = ego-t
Šlepa = EVOD,vivi nova,c4
Gorivo = čista loža,domaća kuhinja :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2014 00:27 

pogledala sam linkove.... neki dijelovi izgledaju bas fensi. al pitam se kaj cu pobogu sa zicama i fitiljima?! ja sam zensko, ja trebam gotov proizvod. :)
mozda to i nema veze sa spolom, ali cisto da shvatite o cemu pricam: cijeli dan citam teme ovdje... i jos uvijek nisam shvatila koja je razlika izmedju atomizera i clearomizera.
nije cak ni u lovi problem, ne mora to bit odmah sutra. razmisljam dugorocno... da, voljela bih imat nesto poput ovog na slikama. :plus:
no, u ovom trenutku, mislim da bi me zadovoljio neki dobar gornji dio (valjda se to zove clearomizer)... da mogu stavljat tekucine koje hocu, miksat i igrat se. s vremenom bi kupila neku bolju bateriju i tako... kaj ja znam kud bi me to odvelo. ne planiram. drago mi je sto sam prestala pusiti, sto nemam zelju za cigaretom. fora mi je vuc i ispuhivat tu paru. cini mi se zdravije, cisce, mirisljivije, pa i jeftinije od cigarete.
spomenko, ti si zapravo super opisao sve sto bi i ja. dobro, rum mi jos nije pao na pamet, ali to ne mijenja na stvari. ;) ja imam dva ta clearomizera... za ovaj s malim grijacima koje trebam mijenjati znam da je grijac dolje (i on se otvara obratno - ono moram ga okrenuti gore da tekucina ne iscuri), a ovaj koji trenutno koristim s fitiljima isto mislim da ima grijac dolje. no, prodavac mi je rekao da vg tekucine nisu za njih. meni tekucina sa PG jako grebe grlo i upravo zato bi ja stavljala tekucinu s vise vg, ali ne znam gdje da kupim clearomizer ni kakav, pa se tu raspitujem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2014 00:37 
Administrator

Danijela je napisao:
al pitam se kaj cu pobogu sa zicama i fitiljima?! ja sam zensko, ja trebam gotov proizvod. :)

E bas zato sto si zensko, sto si naucena strikat, heklat i raditi sa sitnim stvarima :zu: ovo je za tebe. I budi sigurna da ces puno lakse namotati novi grijac nego ja sa svojim cewapima. A meni to nije nikakav problem.

Povratak na vrh 

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club