|
.
Sada je: 23 tra 2026 21:17. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 21:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
SrKi
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 12:48 |
|
|
|
problem je sto para smrdi uzasno i prije nego sto stavim tank. dakle stavim vatu u coil, natopim tekucinom i stisnem gumbic, para je zivi uzas. nema hotspotova i ne tamni vata, tako da nije da nesto gori.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 13:36 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
onda imas vatu koja je obradena s nekim losim kemikalijama!
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 13:44 |
|
|
vata je ova koja je predlozena u ovom topicu + sigurno organska iz BioBio. isto tako je 3 puta prokuhana i isprana u destiliranoj vodi. nis, cekam da Trident i Nemesis dodu pa cemo onda testirati, jebes EVOD. isto tako cu naruciti novi kanthal. EDIT: mislim da sam skuzio u cemu je problem. previse sam vate upotrijebio, cak i previse stisnuo vatu i cini mi se da se slabo natapala zbog gustoce. sad sam stavio dosta manje, i okus je odlican. testiranje se nastavlja 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 14:43 |
|
|
|
a ne znam..... ja sam koristil ovu "lola" kaj je prije ove "eko" predlozena i nisam osjetio nikakve cudne okuse i mirise, a nisam ju prokuhaval! jedini problem mi je bio protok zraka jer 1.2mm definitivno premala rupa za takav setup, tesko se vuce.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 14:51 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
Moje iskustvo s vatom je da ne smije doći u dodir s običnom vodom jer će onda smrditi. Jednom sam namočio prste u vodu i išao je rolati da lakše uđe u coil, i na kraju je užasno smrdila po nečemu nedefiniranome.
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 14:57 |
|
|
|
da, moguce da prokuhavanje vate daje kontraefekt. vata je dobra ili nije dobra! prokuhavanje fibera je druga prica..... on na sebi ima necistoce od strojeva, a da ne pricam o transportu i skladistenju.
|
|
 |
|
 |
|
Stefano
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 15:57 |
|
|
|
Isprobavao sam do sad sa par vrsta vata i nisam se navukao. Danas sam u DMu uzeo BIO vatu i srolao je u Ody. Prvih pola sata je sve bilo bezveze. Aroma se nije dobro osjetila, pare za trecinu manje, a TH ni u tragovima. No sve dalje je islo sve bolje. Sad se od pare i ne vidim. TH je bas onakav kakav sam navikao na 9mg i VPG, a aroma je dobila jos jednu vrlo slatkastu notu. Budem se jos malo pozabavio ovom tehnikom preko vikenda.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 18 lis 2013 22:13 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Zar i ti... Brute!?
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 21 lis 2013 21:47 |
|
|
Stefano je napisao: Isprobavao sam do sad sa par vrsta vata i nisam se navukao. Danas sam u DMu uzeo BIO vatu i srolao je u Ody. Prvih pola sata je sve bilo bezveze. Aroma se nije dobro osjetila, pare za trecinu manje, a TH ni u tragovima. No sve dalje je islo sve bolje. Sad se od pare i ne vidim. TH je bas onakav kakav sam navikao na 9mg i VPG, a aroma je dobila jos jednu vrlo slatkastu notu. Budem se jos malo pozabavio ovom tehnikom preko vikenda. ja sam isto primjetio da svjez setup steka neko vrijeme. kao da vata ne primi dovoljno tekucine tako da sad nakon napravljenog setupa pustam dugo da se natopi pa onda jos nakapavam ako stane. cak i kad izgleda kao da je puna ona opet popije nekako. ali to je na driperu, na tank sistemima bi se mozda moglo isto probat posteno natopis setup prije nego ga se stavi u tank ili komoru 
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 25 lis 2013 09:15 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Nisam na vati, ali možda imam jedan dobar savjet: kad žene idu u rodilište, obavezno nose par paketa uložaka od vate. To je plastika veličine cca. cigle, i trebala bi bit čista vata. Stavlja se tam kam se već stavlja, a nema ništa u sebi (tj. NE BI TREBALA IMATI), nikakvih dodataka, kemija, itd, jer ide na vrlo osjetljivo područje koje i krvari i ima rane, šavove, itd, te je stoga vrlo nepoželjno da na to dolazi išta osim 100% prirodno.
Paket je fakat velik, cijena nikakva, a ima ga u svakom Konzumu ili bilo kojem takvom dućanu. To su oni VIR paketi, ima VIR 80 i VIR 90 - ali to je sve kaj znam o tome. Kak sam znatiželjan tak sam ženu pitao kad je išla u rodilište "zašto baš TI, zašto ne ovi drugi", pa mi je tak objasnila. To bi trebalo stvarno biti čisti pamuk. Pa ak je nekome usput, nek' baci oko na etiketu pa provjeri sastav, ja ne vjerujem da ću se sjetiti jer sam na silica wicku i dalje.
A kad smo kod silica wicka i microcoila, kaj bi bilo da namotam microcoil na silica wick? Imam 3mm wick, ergo uzmem 3mm šeraf (onaj M3, s ultrafinim navojem), smotam gore coil, skinem ga, ugrijem brenerom i stisnem da se navoji priljube, pa kroz to protegnem wick na duplo (mislim da bi morao stati na duplo kroz to). Bi li to imalo smisla ili se ni ne isplati mučiti?
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 21:17. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 21:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |