|
.
Sada je: 22 sij 2026 19:18. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 31 lis 2014 20:35 |
|
|
|
dal se meni cini il ste poceli cjepidlacit s mr. myagi forama.... kaj je loli falilo? koliko bolje moze bit, seriouslly....
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Nakamichi cotton Postano: 31 lis 2014 21:26 |
|
|
Me fali joj nista, ima viska  Sent from my pool filled with printer ink
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 31 lis 2014 21:30 |
|
|
|
Moze biti bolje...moze...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 31 lis 2014 22:16 |
|
|
|
ma poceli ste iber cjepidlacit....
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 31 lis 2014 22:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
kažem ja...postali smo snobovi...te ova mi žica daje zericu drugačiju aromu, te mi ova vata baca malo drugačije...nije puno ali ipak...te mi je ovdje premala rupa, a ovdje mi je preširoka...ovdje mi je mali srhić metala ostao (iako sam platio rba onak, 10 baksa)...te mi ova tekućina nekak malo na kemiju vuče...snobovi, kažem ja!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 01 stu 2014 06:37 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Za čist okus samo i isključivo mesh. Metal ne daje nikakav okus osim onoga od tekućine kad je dobro složen. Kažem ja. Probao lolu, probao ovdje nekakav organic cotton, poslao mi lik iz calgary-ja kohgendo-a, probao i pamučni konac i neznam ni ja šta sve nisam isprobao, i nema tog materijala barem za sada, koji ne pušta barem malo nekakve arome osim mesha. Pravilno pripremljen mesh je jednostavno složiti kao da špagu slažete, a nema apsolutno nikakve druge arome osim one od tekućine. Nakon sveg tog isprobavanja, pošto se nikako nisam mogao priviknuti na to da mi moje tekućine više nisu moje, nego špagine, pamučne i kohgendove, poludio sam i jučer proveo pol dana slažući kaju na mesh. Trebalo mi je 6 pokušaja da napokon pogodim pravu količinu mesha, odrežem ga i oblikujem tako da stane u komoru od kaje, pravilno natapa i da pritom nema hot legsa, hot spotova i sličnih stvari. Najveći problem je oblikovati ga dobro, jer ako je preširok, navoji sa chimney-a pojedu oksidacijski sloj pa baca shortove. Krajnji rezultat je mesh 200, 4 namotaja twisted 0.2 kanthala, 1.0 ohm. Pošto morph ima poveći volt drop, na mehanici mi je to taman. Na Hana klonu na 16w jednostavno rastura, 2-3 povlačenja na 9mg su dovoljna da počne zujati u glavi 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 01 stu 2014 09:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
fek0 je napisao: kažem ja...postali smo snobovi...te ova mi žica daje zericu drugačiju aromu, te mi ova vata baca malo drugačije...nije puno ali ipak...te mi je ovdje premala rupa, a ovdje mi je preširoka...ovdje mi je mali srhić metala ostao (iako sam platio rba onak, 10 baksa)...te mi ova tekućina nekak malo na kemiju vuče...snobovi, kažem ja! Ma zovi me i 100 x snobom ja taj japanski pamuk moram probati .... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 01 stu 2014 18:24 |
|
|
spavle je napisao: fek0 je napisao: kažem ja...postali smo snobovi...te ova mi žica daje zericu drugačiju aromu, te mi ova vata baca malo drugačije...nije puno ali ipak...te mi je ovdje premala rupa, a ovdje mi je preširoka...ovdje mi je mali srhić metala ostao (iako sam platio rba onak, 10 baksa)...te mi ova tekućina nekak malo na kemiju vuče...snobovi, kažem ja! Ma zovi me i 100 x snobom ja taj japanski pamuk moram probati ....  ok, to prihvacam, moras probat, i ja bi htio probat samo da vidim razliku izmedu vate od 10 kuna i vate koju je pleo japanski majstor 6 mjeseci..... samo zato....
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Nakamichi cotton Postano: 01 stu 2014 18:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Joj Spavle...pa kurim vas malo. I ja bih probao...ali nekako sumnjam da je bas takva razlika. Al' da treba sve probati...treba.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 01 stu 2014 19:54 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Mesh za "duhanske" tekućine... tko nije probao, mora  Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 19:18. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |