|
.
Sada je: 22 sij 2026 16:05. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 16:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 01 pro 2011 10:10 |
|
|
CHROMEX je napisao: 15 $ 5 komada, odmah naručiti, to je to, yuuuupiiiii. Nije ih bilo neko vrijeme, nešto su zasrali, ali eto opet,Cijene dobre, samo paziti s dostavom, imam loših iskustava. Hehehe,opet izvukao RN iz naftalina....
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 01 pro 2011 12:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Pravog RN-a nema nigdje, ali ovi 901 HV i 510 HV su zanimljivi.Čim dobim jebenu karticu ide shoooopingg, na veliko. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 01 pro 2011 19:44 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Sinoć gledam na Liberty flights - pojavio se 901-T... E nema teorije da mi ubije super pozitivno mišljenje o 901 atty-ju!!! Taj ne bu u moju torbicu!!!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 02 pro 2011 04:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Puno noviteta, a sve isto sranje.Još uvijek su klasični atty-ji najbolji, ali s vremenom će se pojaviti nešto, ako ne iz Kine, a ono iz garaže.Ne bu nas niko hebal. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 12 pro 2011 05:17 |
|
|
Još par riječi o iskuhanom attyju: Dakle, kao što već znate, poslušala sam savjet i opet kuhala. E taj atty šta ga koristim već 2 mjeseca je bio sasvim dobar i prije kuhanja ali ste me izludili sa pričom o smeću, bakcilima i đubretu pa dobro. Sačekala sam malo da vidim kak će se ponašat i evo kak se ponaša: isto ka i oni prije šta su bili kuhani: PREGRIJAVAJU SE i do tjedan dana nakon kuhanja. Evo sad, nakon 2 tjedna opet je ka novi, ne pregrijava se, dobar je. neću više kuhat bar dok se opet ne prehladim. Hvala. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 12 pro 2011 17:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Još par riječi o iskuhanom attyju: Dakle, kao što već znate, poslušala sam savjet i opet kuhala. E taj atty šta ga koristim već 2 mjeseca je bio sasvim dobar i prije kuhanja ali ste me izludili sa pričom o smeću, bakcilima i đubretu pa dobro. Sačekala sam malo da vidim kak će se ponašat i evo kak se ponaša: isto ka i oni prije šta su bili kuhani: PREGRIJAVAJU SE i do tjedan dana nakon kuhanja. Evo sad, nakon 2 tjedna opet je ka novi, ne pregrijava se, dobar je. neću više kuhat bar dok se opet ne prehladim. Hvala.  Ja ne kuham atty osim kod nekih iznimnih razloga. A ti ako bas zelis kuhat procitaj prije ovaj topic: viewtopic.php?f=14&t=543
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 12 pro 2011 20:19 |
|
|
Kinta je napisao: Ja ne kuham atty osim kod nekih iznimnih razloga. A ti ako bas zelis kuhat procitaj prije ovaj topic: viewtopic.php?f=14&t=543BUAHAHA Dobar knock out, nema šta, čestitam. Ma kuvala san i sa tog topica al dragi mi zamjera na plinovima ( grah na ovaki-naki način ). Nikako udovoljit. A grašni plin je jeftiniji od onog u boci i dolazi bez gnijezda od pauka sa livade koji se gnijezdi na dnu boce ( provjeriti bocu koja ulazi u kuću inače kužina od jednom bude isprepletena mrežom od stotine i stotine mikro paukova ) ...Ka u horor filmu. By the way nisam znala da pauk radi gnijezdo od zemlje i slame. Nije baš da san tila doznat al eto 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 16:05. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 16:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |