Sinoć sam išao promjeniti zavojnicu i fiber na Visionu i stalno mi se javljao neki kiselkasti okus po gumi i nakon treceg setupa ja popizdio, reko mora da je do one male silikonske gumice koja se nalazi ispod zavojnice. Uglavnom problem riješen na sljedeči način
Rastavi ce4...... operi.... baci gumicu u PM......uzmeš stari Echo, vgo ili neki drugi kart i uzmi pleteni fiber
uzmi stari strujni kabel i razreži ga i uzmi bakrenu žicu

izmjeri dužinu kanthala za željeni otpor, na točnom mjestiu ga malo savini i ostavi malo dužu kanthal zbog spajanja sa bakrenom žicom

zamotaj kanthal na fiber i provuci jedan pol bakrene žice kroz sredinu pletenog fibera a drugi ostavi izvana,
Raspleti malo fiber da se ne drobi kod umetanja u cijev
provuci sve na svoje mjesto stavi gumicu i centralni pin nazad i to je to
potrgaj višak žice i puši

evo dole ima i slika presjeka prije-poslje (žice nisam ucrtavao)

Nadam se da vam je jasno budem stavio još koju sliku kad bum išao ponovo radit sad nisam imao volje slikat jer sam htio što prije sastavit ce4

edit: Još jedna prednost ovakvog sastavljanja je da se vlakna od wicka ne potrgaju dok guraš ono smeče od silikonske gumice niz cijev, već sve lagano klizne bez po muke

Top III :Habana, Grandmaster, Grenada
I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW