Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: 510 atomizer
 Post Postano: 27 stu 2011 13:12 

Ok, uvjerili ste me nakon šta san uvatila dobru prehladu da prokuham rekvizite. :mrgreen:
Prvo san se uplašila kad nisu tili parit odma al san se sitila da to neće dugo trajat sad rade kao i prije kuhanja al moram se potužit: SINOĆ MI JE NEKO MRKNIO ego 1100mAh bateriju skupa sa jednim od grijača i baršunastom vrećicom. slikaNE MREM VIROVAT DA SE TO MOŽE DOGODIT :shake: a samo san je odložila i okrenila leđa na 30 SEKUNDI. I tako. Prva 2 grijača sam zapalila, ovaj treći mi je ukralo al nekako mi je više žao baterije. Ak ovako nastavim NEĆU NIKAD DOZNAT KOJI JE PRIRODNI VIJEK TRAJANJA GRIJAČA.

UPOZORENJE: Ne okrećite leđa e-cigareti nit na 30 sek.

Sumnjam da majmun koji mi je zdipio zna da mora stavit e tekućinu unutra da bi dimila :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 stu 2011 13:48 

Ptichice,
ne bih da trujem temu i stajem ti na muku. Mojoj ženi je za zagoreo ručak uvek isto objašnjenje: "samo sam na pola minuta nazvala Snežu i ono zagorelo" - iako joj se baterija na mobilnom potrošila od tog poluminutnog razgovora :rotfl: Tako da savet glasi: na svakih sat-dva proveravajte gde vam je e-cigareta :D

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 stu 2011 14:33 
Moderator

:hi: zato ja sam kuham ručak, atty-je i sve.Nema mobilnog, nema ništa samo vatra i ja.Ljubav prema kuhanju je važna kao i prema ženi (naravno kad je 20 godina mlađa).
A što se tiće batt., ha ljudi sve kradu, misle da valja, a na kraju shvate da su ukrali ništa.
Nemoj biti tužna ptičice, to su samo nofci.Zamisli da ti neka ili neko ukrade mužića, HA? :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 stu 2011 15:12 

HAHAHAHAHAHA luda ptichicaa..... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cuj,nemoj se nervirati zbog jedne baterije,nista strasno,samo zamisli lika koji ti je to maznuo kad mu se tekucina potrosi :bli: :bli: :shock: :naje: ....Hahahahaha :rotfl: :rotfl: Vredi za sve pare :ali: :ali:
E onda si on moze okrenuti ledja i upotrebiti na pravi nacin..... :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 stu 2011 22:01 

Shaka, po običaju... u sridu!
:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2011 13:25 

Hvala na riječima utjehe hehe, i ja se nadam da se spržio i da će okrenit leđa i zabit ga di mu spada. :hamm: Al naravno da ću bit pred slomom žifca, non stop mi nešto kradu PUN MI JE ĐON više. Sad bateriju, prošle god mobitel, pretprošle motor. Lako za lovu, ne kradu oni lovu nego vrijeme jer vrijeme je novac a danas ga nije tak lako ni zaradit a to vrijeme za zaradit te ukradene rekvizite radije bi provela na nekom otoku ispod palme neg na poslu zato JXXXX IM MXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :exc:

BUUUHUHUUU
slika
:cry:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2011 19:55 
Moderator

Malo ipak o 510 att-ju.Svojevremeno sam narućio 510 sa nekog glupog site-a, pa došli sa širokim mostom, to je bilo davnoooo.Onda Sanja (kojoj sam prodao ponešto toga, u to vrijeme smo si još prodavali, davno je to bilo) nađe jedan i da mi ga.Otpor 3,4 oma, savršeno za 5V. Sad mi je žal kaj pesu što ih nema više, ali možda daskanjem nađem negdje, nekada.Mislim da je firma bila east mall ili tak nekak, idem vidit, možda su se vratili.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2011 19:57 

CHROMEX je napisao:
Malo ipak o 510 att-ju.Svojevremeno sam narućio 510 sa nekog glupog site-a, pa došli sa širokim mostom, to je bilo davnoooo.Onda Sanja (kojoj sam prodao ponešto toga, u to vrijeme smo si još prodavali, davno je to bilo) nađe jedan i da mi ga.Otpor 3,4 oma, savršeno za 5V. Sad mi je žal kaj pesu što ih nema više, ali možda daskanjem nađem negdje, nekada.Mislim da je firma bila east mall ili tak nekak, idem vidit, možda su se vratili.

Nisu ni otisli,Eastmall-Kina....

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2011 20:04 
Moderator

slika

15 $ 5 komada, odmah naručiti, to je to, yuuuupiiiii.
Nije ih bilo neko vrijeme, nešto su zasrali, ali eto opet,Cijene dobre, samo paziti s dostavom, imam loših iskustava.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 stu 2011 22:04 
Moderator

Ptichicaa je napisao:
Lako za lovu, ne kradu oni lovu nego vrijeme jer vrijeme je novac...

Ja imam vremena kolko oš.. pa ga mijenjam za lovicu ako je moguće ikako! :alikako:

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club