|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:21. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 28 ožu 2014 14:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Cik Cak Sanitetna vata - Tosama Domžale : nula bodova izbjegavati bez suvišnih zašto
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 28 ožu 2014 19:18 |
|
|
spavle je napisao: Cik Cak Sanitetna vata - Tosama Domžale : nula bodova izbjegavati bez suvišnih zaštoimam je ja doma kilu i pol, meni je super, doduse ne pise cik cak al je tosama sanitetna, iz poliklinike. zakaj nebi bila dobra ak je za rane i operacije?? sumnjam da je tretirana...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 28 ožu 2014 20:16 |
|
|
Rossi je napisao: spavle je napisao: Cik Cak Sanitetna vata - Tosama Domžale : nula bodova izbjegavati bez suvišnih zaštoimam je ja doma kilu i pol, meni je super, doduse ne pise cik cak al je tosama sanitetna, iz poliklinike. zakaj nebi bila dobra ak je za rane i operacije?? sumnjam da je tretirana... Imam je i ja,sve 5
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 16 tra 2014 02:17 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
Koristim tzv. hybrid wick u KFL-u skoro dva tjedna i odlicno se ponasa, odrzavanje prelagano. Hybrid wick je SS mesh wick koji je u MC dok na krajeve je stavljena vata i polozena na donji deck gdje su kanali za tekucinu koji mesh napajaju. Mesh je odrezan taman preko ruba gornjeg decka. Evo kako izgleda, jedna strana namotana s vatom, druga ostavljena radi ilustracije:  Koristen SS Mesh 400, nisam jos dobio tocne dimenzije koje treba odrezati da lagano udje u MC. Krajevi su bili odrezani, iako mesh nece nikako dodirivati bilo koji dio atomizera. Imao sam jedan dry hit na ovom setup-u i to kad sam stavio 4.2ml 30/70 PG/VG mixa unutra, s ovim doslovno mogu zadnju kapljicu popariti iz tanka, jer vate ima dovoljno da konstantno drzi mesh napojenim, i sluzi kao mala rezerva ako bas ne pazite na kolicinu tekucine u tanku.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 01 svi 2014 23:25 |
|
|
Ekipa svako koliko mijenjate svoj MC , odnosno koliko koristite jednog? Evo, meni jedan već poprilično stoji i dobar je, 0, 30 kantal a1, na 1,6 oma. Svaki tank promijenim vatu i spalim ga i gonjaj dalje, odavna ga nisam mijenjao, pa evo baš me zanimaju vaša iskustva u vezi toga. Ja bi ovog moga gonit dok ne izgori 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 01 svi 2014 23:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ne sijećam se kad sam svoje MC instalirao, prije par mjeseci, nema potrebe, samo dobar dry burn i vozi dalje dok ne krepa.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 01 svi 2014 23:30 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Deckardcain je napisao: Ekipa svako koliko mijenjate svoj MC , odnosno koliko koristite jednog? Evo, meni jedan već poprilično stoji i dobar je, 0, 30 kantal a1, na 1,6 oma. Svaki tank promijenim vatu i spalim ga i gonjaj dalje, odavna ga nisam mijenjao, pa evo baš me zanimaju vaša iskustva u vezi toga. Ja bi ovog moga gonit dok ne izgori  Možeš ga uredno goniti dok ne lipše 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 01 svi 2014 23:35 |
|
|
|
Samo goni...kolko namotaja ti je tih 1.6 oma?
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 01 svi 2014 23:40 |
|
|
|
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 02 svi 2014 00:10 |
|
|
Eto, i vi kažete, kako sam i pretpostavlja i sam... Vulja, ima 7,8, tako nekako... Stvarno ću doć na onda na minimalmi trošak za jedno vrime, MC do besvijesti, znači malo dobre žice, vate ionako u žene uvik ima (Đavla ima, krade moju  )
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:21. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |