|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:22. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 24 vel 2014 13:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
smotao 11 i po zavoja .36mm žice oko 2.25mm čavla. 1.4 ohma na kayfunu odlična para, TH, i aroma na mehanici
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 27 vel 2014 09:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 27 vel 2014 13:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
odlično...pa to se bez problema napravi...svašta ljudima padne na pamet.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 27 vel 2014 13:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Realno ti to opće ne treba, moš mislit problema rukom namotati 10 zavoja za MC
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 27 vel 2014 14:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Max_ZG je napisao: Realno ti to opće ne treba, moš mislit problema rukom namotati 10 zavoja za MC znam da ne treba...al je lijepo imati 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 01 ožu 2014 02:15 |
|
|
Pozdrav MC' fanovi, evo ja usavršijo mog A2 t ' sa nano'coilom (0.28 Khantal /14 navoja 1.3-1.4mm) wata"medinska;) "malo me fitilj (mesh+fiber ili wool) dotok zezao...ali eto uz više Pažnje istom "Enigma"!! Phönix V3 (modific.-sa bušenim rupama u kontakt Štiftovima) pic ubacim!! dobio je 0.20mm khant. *2-Drill što bi odgovaralo njegde 0.32mm'te 6/ipol namot. 1,8mm "watta/medika" sve to Vozim na Blacky"Bolt-Mod te na EA mehanich Mod'u ! fantastićne rezultate'gotovo bez smetanog Voltdroppa na "EA-meh.Modu" Opaska: ispletena žica primjer 2 put 0.18mm*drill*ne odgovara 0.36mm (formula za raćunicu na netu')dodam!!neka Priko palca "za poželjnu debljinu 4zice drill'at  pali! Jedino što me zbrinjava "0.8 ohma primjer na EA meh.Mod UP.batterije"dali fosiram?...mhhm  I joj'da mije još malo" 0.28mm'0.30 il deblje il (ribona!?) čuda bi radio..prednost MC setup drži 'Duugooo'i Okusa'Pare te flasha WoW Caldera RBA" ćeka i još neš..zahtjeva nažalost sajlu' te deblje žice sa dobar Rad i Performance... ;( p.s evo malo inspiracije http://youtu.be/ZpHEVGebWDA Typ je freak ali radi čuda..Clapton coil istoga ubija..Lp Zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 03 ožu 2014 14:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 12 ožu 2014 01:07 |
|
|
|
Evo imao cast probat 'kolege'ephro mod meh. Sa mom A2t sa MC'om pise gore ..gadjao sam neki 0.9 ohma.. Nemam nis deblje zice od 0.22 pa se nadam da bu drzalo..
Guram evod sa 0.18 2put twist/drill 7 navoja MC i 300'mesh (preciznost!!) I eto improvizacija..postade Bozanstveno niko nije reko da mora watica u MC ..virujte evo primjera Evod bez mrve spage il Watice ... Eh da mije opreme i Kolega'gice koje vuku skupa *jednu Sajlu...a ne gledamo kako jen drugog .... ;( Oftpc!!!
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 14 ožu 2014 13:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Uspio sam ženu nagovoriti da mi u DM-u kupi blaznice i mogu reći da se osjeti razlika u odnosu na Lola blacnice toplo preporučujem: dm ebelin nature , 100% Bio-Baumwolle weich und fusselfrei, Sauerstoffgebleicht ohne Chlor, frei von Duftstoffen 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 14 ožu 2014 13:22 |
|
|
spavle je napisao: Uspio sam ženu nagovoriti da mi u DM-u kupi blaznice i mogu reći da se osjeti razlika u odnosu na Lola blacnice toplo preporučujem: dm ebelin nature , 100% Bio-Baumwolle weich und fusselfrei, Sauerstoffgebleicht ohne Chlor, frei von Duftstoffen  zvuci dobro "Sehr gut"  ali dajem prednost Medicinskoj Wattici'vađjene krv... savrsena 2-3hita kao da je ni osjetis...mislim na onu mrvu'vunastog..gotovo da nema!! probajte Dr.ce vsmam dragovoljno Propisat!!!lp
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:22. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |