|
.
Sada je: 23 tra 2026 22:44. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 20:23 |
|
|
vulja je napisao: mislim da se ta zagorenost javlja bas zbog blizine samih namotaja, zrak koji struja uvlaceci ne stigne to pobrat sve kako pari valjda, pa ostaje garež.... slozio jos jedan na bt804, ovaj je bolji:D da napomenem, uzeo sam po preporuci beauty kiss vatu iz spara i mogu rec da prvih desetak dimova ima neki smek, al se to brzo izgubi, valjda ju ova garež ubije  nekako si razmisljam bolje da cudesa iz aroma sto vise ostanu na grijacu nego ih udahnem parom dry burn setupa gotov za 2min a dry burn pluca moza 10km trcanja? 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 20:35 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Cos je napisao: Dalmat je napisao: Tako se pojacava TH, ako mu je do toga... moguce da ce pojacati th ali to sam predlozio prvenstveno radi toga sto vamo ne moze gurati 1.8 oma setup sa 0,3 kantalom tj moze al treba godina dok se setup zagrije kako treba a i baterija vristi. to je samo moje misljenje jer takav setup na vamu mi je slab na 12w, al realno ne moze dati vise pa niti ne dizem, dok mi je smok kickom jako 12w pa spustim na 11w Ne znam za vamo ali meni zmax uredno gura 0,3 kanthal na 2,1 ohm (jbg malo premotao) na 12W uredno, microcoil se zagrije dovoljno brzo da stisnem i odmah vučem, vjerojatno u drugoj sekundi daje max grijanje i paru... Mehaniku nisam probao pa ne mogu usporediti.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 20:40 |
|
|
|
ja vec mjesecima ne gledam otpor, tojest nemam na cemu, samo mehanika, i po osjecaju, ako jednom ne pase, sljedeci put pogodim, tako bilo s genovima, tako i sada s ovim đavlom, 6 namotaja 0,2 nicr na serafciger debel cca 1,5mm i bt804 radi oblake pare... što je 5min slaganja setupa ako i fulaš prvi put
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 23:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Vamo bez problema pogoni microcoil:  ( ovo je bez vate )
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 23:55 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Lijepa lampa!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 07 stu 2013 23:56 |
|
|
Cos, nije tvome vamotu onda nešto dobro.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 08 stu 2013 00:11 |
|
|
Deckardcain je napisao: Cos, nije tvome vamotu onda nešto dobro....  ma jeste dobro samo sto ja volim da uredaj koji namjestim na 12w onda i daje 12w. a i neki su osjetljivi kada 12w padne na 11w. to se jako dobro osjeti na aromi sa vatom. a vamo nije bas nesto prejerano precizan sa drzanjema napona. ima negdje video di covjek koristi i dna20 i meh modove. dna gura do kraja baterije a na meh 18650 mijenja svaki sat vremena. to mi pokazuje da nisam jedini koji je osjetljiv na to  a za vamo nisam rekao da on to ne moze upogonit nego da mu je to problem nakon sto batka dode na 3.8 i nize
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 08 stu 2013 00:56 |
|
|
Meni to vamo gonja bez jebenti na 11, 12 w dok dođe na 3, 6, inače skidan na 3, 7, a sad su ovo novije panasonic 3400 pa da ih malo "razradim"  , da imam volje moga bi i filmić snimit kao dokaz tvrdnje, tako da neznam....  vidićemo doduše kad batke ostare i izduše, virujen i ja da neće bit baš tako...okus arome mi se i ne mijenja baš sa 12 na 11 W toliko da bi to osjetio ne znajući watažu, al možda se meni još nije osjet okusa skroz vratija, pa može bit i do toga....na ovakvome setupu TH ovisi o tome koja je tekućina i kolko mg jaka pa i kolko je vata natopljena....arome i stalno ima, čak i previše, bogatstvo je....to je meni, sad...kako je kome ne bih znao dalje...
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 08 stu 2013 01:07 |
|
|
Deckardcain je napisao: Meni to vamo gonja bez jebenti na 11, 12 w dok dođe na 3, 6, inače skidan na 3, 7, a sad su ovo novije panasonic 3400 pa da ih malo "razradim"  , da imam volje moga bi i filmić snimit kao dokaz tvrdnje, tako da neznam....  vidićemo doduše kad batke ostare i izduše, virujen i ja da neće bit baš tako...okus arome mi se i ne mijenja baš sa 12 na 11 W toliko da bi to osjetio ne znajući watažu, al možda se meni još nije osjet okusa skroz vratija, pa može bit i do toga.... gle ja recimo osjetim kad moji kupe mljeveno meso dali je svijeze ili nije. ono koje je svijeze ne mogu jesti jer mi je muka od njega. jedno 8 vama sam imao u rukama a 4 su bila bas moja i svi su isto radili. bateriju bez gledanja znam na koliko je pala koristio na vamu kart na 9w ili driper na 12w a arome na driperu mijenjam skoro svakih 2h jer i se zasitim. ali to kod mene nije slucaj samo sa vamom vec sa svim uredajima koje sam imao jos cu probat dna uskoro pa cemo vidjet kako on dise. ali ovaj nacin radenja setupa i driper mi za sad najvise odgovara od svega sto sam do sada probao
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 11 stu 2013 22:26 |
|
|
trenutna dva setupa koja koristim. lijevo je igo-l a desno smok rda. na smoku se bolje vidi ono sa cime sam se igrao a to je da rupa za zrak bude ispod coila te da se zrak onda odbija od samog setupa tj vate pri povlacenju i ne valja tako bolje je kad je propuh i ispod coila 
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 22:44. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |