Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kraken setup-par pitanja
 Post Postano: 04 sij 2015 20:48 

Hvala ljudi. Silica radi onako,okej. Ne začepi rupu skroz jer je rupa šira i od silice i od sajle,tj od sveg što je došlo. Ovo mi je bio prvi ikad setup koji sam smotao solo. Radio sam sa silicom jer je sajla preduga a nisam imao ju s čim skratiti. Dry hitova nema i vuče tekućinu ok dok je tank relativno pun (mora se baš vidit da nešto tekućine ima u njemu). Sviđa mi se dual coil setup,baca pare strašno. Probat ću igrat se s njim,jer je ionako kupljen za malo vježbe,nepraktičan mi je inače za nosat okolo jer curi kad je polegnut. Ali ne žalim tih 15 dolara ni malo :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 sij 2015 21:07 

nissser je napisao:
Hvala ljudi. Silica radi onako,okej. Ne začepi rupu skroz jer je rupa šira i od silice i od sajle,tj od sveg što je došlo. Ovo mi je bio prvi ikad setup koji sam smotao solo. Radio sam sa silicom jer je sajla preduga a nisam imao ju s čim skratiti. Dry hitova nema i vuče tekućinu ok dok je tank relativno pun (mora se baš vidit da nešto tekućine ima u njemu). Sviđa mi se dual coil setup,baca pare strašno. Probat ću igrat se s njim,jer je ionako kupljen za malo vježbe,nepraktičan mi je inače za nosat okolo jer curi kad je polegnut. Ali ne žalim tih 15 dolara ni malo :D

nemoj odustat, za genove treba strpljenja i to je to...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2015 17:23 

Kad skraćuješ sajlu, omotaj ju na mjestu gdje ćeš ju rezati par puta običnim sejlotepom, pa onda reži kliještima da spriječiš razlistavanje niti.
Gen sa neizoliranom rupom zna biti ponekad problematičan za složiti, ali jednom kad se uigraš isti bog kao i bilo koji špaga atty.
Ja ih volim zbog blagog TH, i čišće arome nego na špagi.
Ako ne želiš da curi, slaži single coil i začepi sve ostale rupe. U tom slučaju, mesh ili što god da stavjaš unutra mora biti uži od rupe, tako da zrak ima otkuda ulaziti u tank, inače neće dobro natapati. Samo moraš paziti da ga ne smotaš pretanko jer onda opet može curiti. Uglavnom, zanimacija ali i gušt :)

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club