Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Twisted coil (poremeceni grijac)
 Post Postano: 28 lis 2014 00:35 

Imo i jedno i drugo,ovaj dual stvarno jede previse tekucine i th je jak za popizdit,twisted imam vec nekih mjesec i nest,milina od coila,sa 0,3 rađeno :D Al nije ni da on trosi malo tekucine,svi ti non ordinary coilovi vole papat.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2014 17:25 

Ovaj double barrel mi se cini jako zanimljiv ali imam osjecaj da ga je jebada slozit. aj daj baci neki tutorijal sa jubita, ovog nisam vidio kako se slaze. meni je iskreno twisted dopizdio nakon tri dana jer imam osjecaj ko da sam na driperu a ne na rba-u... svakih 15 min opeta uljevat tekucinu, s tim da sam valterov cudomix zaminio sa nekom kupovnom 4mg tekucinom jer me ova valterova ubijala na takvom setup-u. (tribeca 50/50 14 mg)...

Sta se tice izolatora za rusa ili kayfuna imam ih ja par komada pa nek se javi ako kome zatreba:) volim bit spreman :D :kuc:

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2014 18:24 

TH kod ove vrste coila... Dosta finoće. To je papazijanija a ne coil.

Dual microcoil koji nije direktno iznad rue za zrak. Naravno da je TH jak. Svi vlasnici genesisa ga mogu dobiti tako da okrenu rupu za zrak tako da nije direktno preko mesha.

Drugi način je taj da se coil nabije direktno do dimnjaka. Isti je efekt. Nekada je takav i kada se nabije previše na rupu za zrak. To su sve načini da natjeraš savršeno dobar atty da loše radi. Visoka temperatura jer se coil ne hladi kako treba, ubitačan lažni TH i jaka ali nedefinirana aroma.

I onda je potrebno stavljati tekućine sa manje nikotina jer grlo ne može izdržati TH. Ali tijelo i dalje traži nikotin....

Uostalo, davno sam sve to napisao. Ima tema.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2014 21:30 

Valter je napisao:
TH kod ove vrste coila... Dosta finoće. To je papazijanija a ne coil.

Dual microcoil koji nije direktno iznad rue za zrak. Naravno da je TH jak. Svi vlasnici genesisa ga mogu dobiti tako da okrenu rupu za zrak tako da nije direktno preko mesha.

Drugi način je taj da se coil nabije direktno do dimnjaka. Isti je efekt. Nekada je takav i kada se nabije previše na rupu za zrak. To su sve načini da natjeraš savršeno dobar atty da loše radi. Visoka temperatura jer se coil ne hladi kako treba, ubitačan lažni TH i jaka ali nedefinirana aroma.

I onda je potrebno stavljati tekućine sa manje nikotina jer grlo ne može izdržati TH. Ali tijelo i dalje traži nikotin....

Uostalo, davno sam sve to napisao. Ima tema.

Eto vidis nisam znao da coil preblizu rupi za dovod zraka tako djeluje na paru :)
Danas sam opet slozio rusa sa normalnim coilom i vratio se na tribecu, sad je sve super.
A twisted sam prebacio u driper :D jbt pare ko u prici.... plasticni DT jer grije ko lud nakon par uvlacenja....

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 stu 2014 23:20 

sopta12345 je napisao:
Kolike su šanse da se istopi insulator.

Khmmm... Eto kako mi vrag nije dao mira, napravio sam jos jedan twisted sa dvije 0.3 kenthal zice.

Ovaj put ciljajuci vecu omazu namotao 5 puta oko 0,2 mm i napravio sexy MC. I bcim ga na ohm metar kad tamo 0.4 ohma :conf:
Ugl da ne duljim, nusprodukt parenja na takvom setupu u mom russianu, skoro cijeli dan doveo je do taljenja izolatora unutar dimljaka koji odvaja plus pol od baze. :joj: nije izgorio nego se razlitao ko tijesto od pizze kad ga bacis na pult.

primjetio sam da se mod grije, ali dt i ostatak attyija sve normalne temp, jedino oko baze je bio malo topal. ali nemesis je bio dosta topal pri vrhu....

Eto sad znas da 0.4 ohma na debeloj zici pali plastiku ko imocanin gume na piru. :cop:

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2014 19:24 

evo iz dosade malo se i ja zaigrao s twisted coilom. 'ispleo' sam 2 x 0.20mm. jednu skroz 'gusto' a drugu onako da ima malo lufta ajmo reci. radio setup na 3 kaje lite plus v2, s otporima od 1ohm do 1.5. i dobio sam nista :zu: ne svidja mi se nimalo, cini mi se da je normalan coil bolji. cak mi neke arome djeluju skroz fuj ovako, a inace ih volim :S neznam...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 pro 2014 19:50 
Moderator

Ja sam u normalnu rotaciju slozio sljedece coilove..

3x0.18 zice u pletenicu, cvrsto i radi se microcoil na 2.2mm 8 namotaja

4x0.18 zice u riblju kost na 3.0mm 7 namotaja

2x0.5 flat ribbon jedna preko druge 6 namotaja na 2.2mm i onda 0.18 zica 8 krugova kroz microcoil.
2x0.40 zica twisted, prerezat na pola i paralelno se slaze microcoil sa obe zice.. tako da je to tehnicki 4x0.40 2x2 twisted.. 12 namotaja na 3.0mm borer za driper.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.