|
.
Sada je: 22 sij 2026 16:06. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 16:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 11 lis 2011 12:40 |
|
|
Kinta je napisao: Si luda?!? Cak i zensko lako poveze dva i dva, a onda je Lis najebo. Mislim najebo je i ovak i onak. Buahahhha! Imaš pravo, šta jedna đezva učini od čovika....  Šta bi tek 2-3. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 22 stu 2011 14:57 |
|
|
Moram reć da mi već mjesec i pol dana traju ova 2 510 attyja a trajali bi i stari da ih nisam flanirala. I oba su dobra ka i 1. dana. Mislim da ekipa faliva kad ih ide kuhat radi toga šta se ''zaguše''. Mislim, možda se zaguše od tekućina iz savske, ne bih to znala ali na FA rade ko novi non stop. Kad se ''zaguše'' potrebno je: odvidat ih, obrisat papirnatom maramicom na spoju sa baterijom (i bateriju za svaki slučaj) zatim ih dobro ispuhat u papirnatu maramicu i obrisat višak tekućine iz attyja. Odmah su ka novi, a za dugo korištenje i trajanje to triba radit svake večeri i ostavit ih da se cijede na papirnatoj maramici. I to je sve. Meni još nijedan nije riknio sam od sebe. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 22 stu 2011 16:10 |
|
|
 Aha....aj da ja tebe pitam onda,zasto izpuhati visak tekucinu iz atty-ja kad se "zagusi",sto dobijes od toga?  ......osim ono sto si stavila u atty da sad izbacis van iz atty-ja ?? 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 22 stu 2011 16:51 |
|
|
Karo je napisao: :joj: Aha....aj da ja tebe pitam onda,zasto izpuhati visak tekucinu iz atty-ja kad se "zagusi",sto dobijes od toga?  ......osim ono sto si stavila u atty da sad izbacis van iz atty-ja ??  Hehe...Dobro pitanje, to je i meni prije bilo po glavi. Mislim da se nekad stavi kap previše pa se spusti niže neg triba. Ili u toku dana pošto se non stop dripa desi se da ta nesretna kap ode di ne triba. Ima i opcija zagušeno a baca na zagoreno=kap je pošla put baterije a grijač suh. A zaguši se svakako ak se ne održava i ak se sve to lipo zalipeta na krivim mjestima...Zato po meni uvik triba noćno propuhivanje i ležarina naopačke. I 2 attyja, za dnevni slučaj zagušenja kad jedan odrađuje ležarinu da drugi piči. Meni ovako sve štima, al ko zna, možda promijenim mišljenje za 15tak dana kad im prođe taj navodni krajnji rok trajanja. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 22 stu 2011 16:56 |
|
|
Nemoj puhati nego povuci tekucinu da bi dosla sa mrezice do grijaca,nemas potrebe to raditi.Brisanje i odrzavanje je u redu ali kad imas namjeru da to zapakujes za duze.... btw,meni nije crko atty godinu dana,sve sto sam upropastio je bilo namjenski-po potrebi 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 22 stu 2011 23:40 |
|
|
Karo je napisao: Nemoj puhati nego povuci tekucinu da bi dosla sa mrezice do grijaca,nemas potrebe to raditi.Brisanje i odrzavanje je u redu ali kad imas namjeru da to zapakujes za duze.... btw,meni nije crko atty godinu dana,sve sto sam upropastio je bilo namjenski-po potrebi  Karo,druže stari,ti bar imaš genesis pa onda vidiš šta se nakupi na mrežici i kantalu nakon par dana,šta misliš,kako onda izgleda pticin atomizer nakon mjesec i pol ili tvoj nakon godinu dana...smetište 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 23 stu 2011 11:48 |
|
|
Karo je napisao: Nemoj puhati nego povuci tekucinu da bi dosla sa mrezice do grijaca,nemas potrebe to raditi.Brisanje i odrzavanje je u redu ali kad imas namjeru da to zapakujes za duze.... btw,meni nije crko atty godinu dana,sve sto sam upropastio je bilo namjenski-po potrebi  Probala sam ali tako se zna desit da se kroz refil provuče kapljica do usta, zato pušem radije.  Lipo je vidit da ovo može izdurat godinu, nisam to još nigdje pročitala. Frenk je napisao: Karo,druže stari,ti bar imaš genesis pa onda vidiš šta se nakupi na mrežici i kantalu nakon par dana,šta misliš,kako onda izgleda pticin atomizer nakon mjesec i pol ili tvoj nakon godinu dana...smetište  Smetlište? Ne znam, al valjda ti znaš najbolje, možda tak izgleda iznutra al ne bih ćirila dok još radi kao nov, tj bolje od novog jer novi treba vrimena da se razradi i upije te lipe arome. Nije valjda to smetlište opasno po zdravje?  By the way, rastavila san reki prastari atty model iz 2009 od jedne poznanice šta ne zna da je atty potrošna roba i ona žičica na vrhu što liči na mini feder je bila crna, to valjda znači da je izgorio? ona kaže da joj je radio zadnji put kad ga je koristila a ostavila ga je ko zna koliko dugo zavidanoga na bateriji, jedva smo ga odšarafili. Nisam vidila nikakvo ''smeće'' osim ako smeće nije taj pougljenisani feder? Al prije san ga ubacila u limunsku kiselinu jer je bilo nečistoća na navoju pa može bit da je kiselina očistila to ''smetlište'' prije neg sam ga uspila vidit. By the way, jel netko zna koji bi to mogao biti atty i da li ga još ima za kupit? Pretražila sam slije po netu, ništ mi ne izgleda tako a ona se ne sijeća imena modela nit piše na cigari koja je.. Najpribližnije mi izgleda model 306 atty ali ovome mrežica ne strši vanka. Zna li netko što bi to moglo bit...dakle 2009, mali grijač pozlaćeni, mrežica u dubini kao u 510, refil narančasti. Cigara izgleda kao prava. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 23 stu 2011 11:56 |
|
|
 Na kraju,stigli smo tamo gde treba..... da ne bi bilo smetiste kuvamo atty-je,brisanje i ispuhavanje nema veze sa ugorijelim fiberom i zacementiranim grijacem od zagorijele arome  .....
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 23 stu 2011 12:15 |
|
|
Karo je napisao: :bli: Na kraju,stigli smo tamo gde treba..... da ne bi bilo smetiste kuvamo atty-je,brisanje i ispuhavanje nema veze sa ugorijelim fiberom i zacementiranim grijacem od zagorijele arome  ..... Ne bi se ni desio zacimentirani grijač da ga je održavala i upotrebljavala kako treba. Ja svoje ne kuham do daljnjega, pogotovo ne bez ALARMA podešenog na 15tak min.  Možda to budem učinila kao zadnji pokušaj produljenja vijeka kad doje vrime za to. A ti ća su tebi trajali godinu dana, koliko često si ih kuhao? Jedan put tjedno? Dnevno? Mjesečno?
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: 510 atomizer Postano: 23 stu 2011 18:01 |
|
|
Ptichicaa je napisao: Nisam vidila nikakvo ''smeće'' osim ako smeće nije taj pougljenisani feder? Pougljenisani feder je grijac. I na njega se najvise talozi smece.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 16:06. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 16:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 7 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |