| Autor |
Poruka |
|
dobra
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 11:38 |
|
|
Kinta je napisao: Stupac lijevo oznacava otpor attya u ohmima. Gore je napon na attyu u voltima. Krizanjem dolazimo do tako dobivene snage u watima oznaceno bojama SLABO DOBRO PREJAKO
Treba rec da svi iskusni parioci koriste rubno crveno podrucje, i to otprilike oko 10W. pozdrav Jel možete ponovo prikazati tablicu ohms-voltage, jel koliko vidim da je maknuta sa foruma ili je ja ne mogu naći. Napokon mi je došla baterija eho 4,2 V i stardust sa 2,1 - 2,4 otporom i ce2 clearomizer 2,4 - 2,6. koje sam stavila na titanku 3,3 V. Obje kombinacije su ok, pare ko u priči, povlačenje lagano, ali mi je udar na grlo malo prejak, aaroma dosta slaba. Pročitala sam negdje: manji otpor - veći udar, veći otpor - više arome ( vjerojatno sve zavisi od voltaže baterije i vjerojatno konstrukcije atija ili cleara ) Najbolja kombinacija bi bila malo manji udar na grlo (ali da ga ima) i više arome.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 11:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mislim da je to ova tablica bila: 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dobra
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 12:13 |
|
|
|
Hvala Kinta. Ajde da te pitam brzinski da ne skačem po forumu, uzela bi tekućine od Siniše. koje su tebi dobre. 2-3 duhanske i 2-3 voćne ili mixevi.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 12:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dobra je napisao: Hvala Kinta. Ajde da te pitam brzinski da ne skačem po forumu, uzela bi tekućine od Siniše. koje su tebi dobre. 2-3 duhanske i 2-3 voćne ili mixevi. virginija i desert ship blend kao lakse i cuban supreme i dark vapure kao teza aroma amarena, jabuka i butterschoch
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dobra
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 12:29 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 22 svi 2012 22:00 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Erkhm... pazi imas 2 jabuke. Jedna zlatni delises i druga okusa pite od jabuka. Obje su odlicne.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 26 tra 2013 12:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sad moze i malo veca slika. 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 09 lis 2013 21:03 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
1,0 – 1,5 OHM LOWER OHMS OR HIGHER VOLTAGE Allow more electricity to flow Creates more heat at the coil Creates more vapor Provides warmer vapor May intensifying or diminish flavor Will drain your battery quicker Dry hits are more likely May cause premature battery failure Uses more juice per puff, more refilling 2,2 – 2,8 OHM HIGHER OHMS OR LOWER VOLTAGE Allow less electricity to flow Creates less heat at the coil Creates less vapor Provides cooler vapor May intensifying or diminish flavor Will drain your battery slower Dry hits are less likely Doesn’t cause premature battery failure Uses less juice per puff, less refilling 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 09 lis 2013 22:35 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Znači, koristiti 1,6 - 2,1 ohm 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: tablica ohms-voltage Postano: 19 tra 2014 17:15 |
|
|
|