MaLiPisho je napisao:
Ah koji sam ja idiot.. Sve sam se čudio zašto mi stalno ima nikotina po prstima i vlazi okolo.. kontam pojeo se dihtung kad ono nisam dobro ja to ni stegao jer je uvijek bio "mastan" pa nisam mogao zategnuti kako treba. Lijepo ga danas očistio da je suh.. promijenio novi grijac ..da drugi mi je vec izgorio jer sam krivo napravio, nisam ga dovoljno natopio.. Nadam se da ce sada bolje raditi.. Eh da.. Cak sam nasao i i dodatni pipak koji gore ide medju dihtunzima a gledao sam po netu da narucim.. Eto, kad covjek malo bolje pogleda nadje se tu svasta xD
Eto, sad surfam i gledam.. Ucim se.. Sve se bojim da cu sam raditi grijace.. Mislim da cu ipak jos neko vrijeme kupovati grijace.. A mod mogu uzeti pa lako gore promijenim tank.. Sve se lozim na Voopoo Drag koji mi super izgleda... A ide na njega 24 mm..
I ja sam do nedavno kupovao gotove grijace jer šta god napravio rta mi je curio dok nisam uspio složit i naucio se kako treba motat grijače i vatu provlači tj kolka mi je količina potrebna... tako da ako se upustiš u motanje nemoj brzo ko ja odustat jer se nakon jednog koluta bačene žice i paketa vate nauči kako se treba radit
Ja da bi si olakšao odma sam kupio coil tool i to mi je jako pomoglo u motanju...
Ako pariš mtl a pretpostavljam jer koristiš 18 mg meni su se najbolje pokazali od rta ammit i galaxies
Ako ipak ostaneš na gotovim grijačima moja preporuka ti je innokin zenith za koji si već sigurno 100 puta čuo Al meni od njega boljeg tanka nema.