Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 17:14. Sada je: 26 sij 2025 17:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Uvod u e-cigarete - što je što?
PostPostano: 11 tra 2019 18:49 

šta nemaš atomizer s tankom? meni bi dopizdilo to nakon 5min

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2019 01:32 

buje3000 je napisao:

Imam hvala bogu nego govorim za daljnju kupnju.. :D Jbg ne znam ja puno oko toga.. xD

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2019 16:38 
Administrator

MaLiPisho je napisao:
buje3000 je napisao:

Imam hvala bogu nego govorim za daljnju kupnju.. :D Jbg ne znam ja puno oko toga.. xD

Imam driper ... ili vise komada, nemam pojma. I sluze mi iskljucivo za isprobavanje novih tekucina. Kako nemam sto isprobati jer sam pronasao sto mi odgovara stoje negdje u zapecku ... valjda.
:popcorn:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2019 19:18 

Ah koji sam ja idiot.. Sve sam se čudio zašto mi stalno ima nikotina po prstima i vlazi okolo.. kontam pojeo se dihtung kad ono nisam dobro ja to ni stegao jer je uvijek bio "mastan" pa nisam mogao zategnuti kako treba. Lijepo ga danas očistio da je suh.. promijenio novi grijac ..da drugi mi je vec izgorio jer sam krivo napravio, nisam ga dovoljno natopio.. Nadam se da ce sada bolje raditi.. Eh da.. Cak sam nasao i i dodatni pipak koji gore ide medju dihtunzima a gledao sam po netu da narucim.. Eto, kad covjek malo bolje pogleda nadje se tu svasta xD

Eto, sad surfam i gledam.. Ucim se.. Sve se bojim da cu sam raditi grijace.. Mislim da cu ipak jos neko vrijeme kupovati grijace.. A mod mogu uzeti pa lako gore promijenim tank.. Sve se lozim na Voopoo Drag koji mi super izgleda... A ide na njega 24 mm..

Povratak na vrh

PostPostano: 16 tra 2019 10:35 

MaLiPisho je napisao:
Ah koji sam ja idiot.. Sve sam se čudio zašto mi stalno ima nikotina po prstima i vlazi okolo.. kontam pojeo se dihtung kad ono nisam dobro ja to ni stegao jer je uvijek bio "mastan" pa nisam mogao zategnuti kako treba. Lijepo ga danas očistio da je suh.. promijenio novi grijac ..da drugi mi je vec izgorio jer sam krivo napravio, nisam ga dovoljno natopio.. Nadam se da ce sada bolje raditi.. Eh da.. Cak sam nasao i i dodatni pipak koji gore ide medju dihtunzima a gledao sam po netu da narucim.. Eto, kad covjek malo bolje pogleda nadje se tu svasta xD

Eto, sad surfam i gledam.. Ucim se.. Sve se bojim da cu sam raditi grijace.. Mislim da cu ipak jos neko vrijeme kupovati grijace.. A mod mogu uzeti pa lako gore promijenim tank.. Sve se lozim na Voopoo Drag koji mi super izgleda... A ide na njega 24 mm..

I ja sam do nedavno kupovao gotove grijace jer šta god napravio rta mi je curio dok nisam uspio složit i naucio se kako treba motat grijače i vatu provlači tj kolka mi je količina potrebna... tako da ako se upustiš u motanje nemoj brzo ko ja odustat jer se nakon jednog koluta bačene žice i paketa vate nauči kako se treba radit :plus:

Ja da bi si olakšao odma sam kupio coil tool i to mi je jako pomoglo u motanju...

Ako pariš mtl a pretpostavljam jer koristiš 18 mg meni su se najbolje pokazali od rta ammit i galaxies

Ako ipak ostaneš na gotovim grijačima moja preporuka ti je innokin zenith za koji si već sigurno 100 puta čuo Al meni od njega boljeg tanka nema.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 tra 2019 13:59 

Vaperzgb je napisao:
MaLiPisho je napisao:

I ja sam do nedavno kupovao gotove grijace jer šta god napravio rta mi je curio dok nisam uspio složit i naucio se kako treba motat grijače i vatu provlači tj kolka mi je količina potrebna... tako da ako se upustiš u motanje nemoj brzo ko ja odustat jer se nakon jednog koluta bačene žice i paketa vate nauči kako se treba radit :plus:

Ja da bi si olakšao odma sam kupio coil tool i to mi je jako pomoglo u motanju...

Ako pariš mtl a pretpostavljam jer koristiš 18 mg meni su se najbolje pokazali od rta ammit i galaxies

Ako ipak ostaneš na gotovim grijačima moja preporuka ti je innokin zenith za koji si već sigurno 100 puta čuo Al meni od njega boljeg tanka nema.

Joj meni se sranje dogodilo. Kolega mi slomio jedno staklo pa ja nakon par dana drugo. Na kraju opet uzeo joyetech ego aio i odusevljen sam. Nema dry hita ni u kojem momentu, ne prolijeva se tekucina i skroz je lagano da koristit. Iako kosta 50 kuna manje fakat je ozbiljnije napravljen.

Narucio sam dvije KTS tekucine. Jedna je M Boro a druga nesto cini mi se od jagode. M boro je zivi uzas. Ko prozvakana domača škija. Ajms fuj. Malo me strah probati jagodu nadam se da nece biti toliko losa. Ali nju cu dozirati po par kapi cisto zbog okusa.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2020 11:32 

Hvala na izvrsnim informacijama za nas početnike!
Meni treba hrpa informacija jer sam nova u svemu tome.

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lip 2024 15:42 

Dubravka je napisao:
Hvala na izvrsnim informacijama za nas početnike!
Meni treba hrpa informacija jer sam nova u svemu tome.
Nema na čemu! Drago mi je što mogu pomoći.

Povratak na vrh

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: