Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 14:56. Sada je: 24 ožu 2025 14:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Uvod u e-cigarete - što je što?
PostPostano: 27 sij 2015 14:52 

Spavlitis?

Kaje vama...ja sam se stime rodio tako da mi liječnici to ni amputacijom nisu mogli odstraniti :-)
Ne poznam gospon Spavlea,ali istinski suosjećam s njim.

Meni i njemu bi Vlada stvarno trebala dopustiti da se okoristimo proračunom :-)
Da ga he... naš udar na proračun bi bio neprimjetan!

Povratak na vrh

Naslov: Uvod u e-cigarete - što je što?
PostPostano: 27 sij 2015 19:32 
Moderator

imand je napisao:
Ahahaa, parim od 2013te i nisam dobio Spavlitis, :klanja: :cobra:

ti se ne racunas...ti si cudan :P

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 27 sij 2015 22:23 
Moderator

kao što neki znaju najbolji lijek protiv spavlitisa je čvrsta stega partnera u tvom slučaju tvoje :cobra: :exc:
e sad jel to dobro ili nije prepuštam svakome da odluči
:D

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 28 sij 2015 00:46 

Nije dobro!!!!!
Partnerica mora podržavati i poticati me na spavlitis!
Inače...nije sexy :twisted:

Povratak na vrh

Naslov: Uvod u e-cigarete - što je što?
PostPostano: 28 sij 2015 07:22 

Ako je Ona bolesna od Spavlitisa (cipelice, krpice,... ) onda ja nemam kada biti bolestan :shock:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 tra 2019 13:50 

Poštovanje bračo nikotinskih oblaka :D

Malo pomalo se borim i mogu reci iako koristim 18 mg e-juice pet dana i sinoc sam osjetio veliku zudnju za cigaretama toliku da nisam dobar dio noci uopce ni spavao. No borim se jer mislim da je ovo prava stvar. Zacudo ali nema ismijavanja i ruganja kako sam ocekivao, poneke kolege se cak i interesiraju pa me ispitivaju, ne zelim ih "spamati" informacijama nego laganini pa mozda se i odluče. Iskreno, meni je ovo na početku bilo zaista zastrašujuca tema i veoma ustrasen misleci sto je meni trebalo da kompliciram zivot kad sam mogao jednostavno nastaviti pušiti cigarete.

Vec sam u nekoliko postova napisao koji uređaj koristim a to je Joeyetech CuAIO koji je za pocetak da se shvati princip vapea zaista odlican, no polako nakon par dana vidim mu nedostatke i htio bi se upgrejdati. Interesira me jel vise manje na modovima univerzalni navoj di se mogu staviti tankovi sa coilom? To mi je bitno jer gledam kako si sloziti neki setup koji neče biti tako skup. Mana ovom Joyetechu sto kada se prevrne zna iscuriti juicea i to me jako zivcira a i tank mu je malen pa svako malo moram nadolijevati. Htio bi uzeti nesto vece pa da se ne moram misliti bar nekoliko sati xD Interesira me jos da pitam jer sam vidio da neki coilovi zajedno sa tankom kostaju 250 kuna, nisam siguran jel to zato sto su dugotrajniji ili podrzavaju vecu voltazu pa i stime da moze proizvoditi vece oblake dima. Mene zaista ne interesiraju veliki dimovi da bi skupljao paznju nego me interesira veci tank da ne moram misliti jel trebam nadoliti isti.

I btw, kolega je u prethodnom postu spomenuo da se vrlo brzo osjeti "smrad" nikotina i to je ziva istina, nisam mogao vjerovati ali to je tako. Pogotovo mi sada smetaju prljave pepeljare, ne mogu vjerovati sto sam godinama ja trpao u sebe. :D

sorry na dugom postu..novi sam u ovome i jbg zelim skupiti sto vise informacija. :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2019 23:21 

MaLiPisho je napisao:
Poštovanje bračo nikotinskih oblaka :D
Malo pomalo se borim i mogu reci iako koristim 18 mg e-juice pet dana i sinoc sam osjetio veliku zudnju za cigaretama toliku da nisam dobar dio noci uopce ni spavao. No borim se jer mislim da je ovo prava stvar. Zacudo ali nema ismijavanja i ruganja kako sam ocekivao, poneke kolege se cak i interesiraju pa me ispitivaju, ne zelim ih "spamati" informacijama nego laganini pa mozda se i odluče. Iskreno, meni je ovo na početku bilo zaista zastrašujuca tema i veoma ustrasen misleci sto je meni trebalo da kompliciram zivot kad sam mogao jednostavno nastaviti pušiti cigarete.

Vec sam u nekoliko postova napisao koji uređaj koristim a to je Joeyetech CuAIO koji je za pocetak da se shvati princip vapea zaista odlican, no polako nakon par dana vidim mu nedostatke i htio bi se upgrejdati. Interesira me jel vise manje na modovima univerzalni navoj di se mogu staviti tankovi sa coilom? To mi je bitno jer gledam kako si sloziti neki setup koji neče biti tako skup. Mana ovom Joyetechu sto kada se prevrne zna iscuriti juicea i to me jako zivcira a i tank mu je malen pa svako malo moram nadolijevati. Htio bi uzeti nesto vece pa da se ne moram misliti bar nekoliko sati xD Interesira me jos da pitam jer sam vidio da neki coilovi zajedno sa tankom kostaju 250 kuna, nisam siguran jel to zato sto su dugotrajniji ili podrzavaju vecu voltazu pa i stime da moze proizvoditi vece oblake dima. Mene zaista ne interesiraju veliki dimovi da bi skupljao paznju nego me interesira veci tank da ne moram misliti jel trebam nadoliti isti.

Je, univerzalni je navoj i zove se 510.
Ne kupuj komplete jer najčešće je 1 stvar u kompletu sranje.
Nažalost, u Hrvatskoj se mogu prodavati samo tankovi od 2ml
Tražiš li nešto s gotovim grijačima ili nešto za pravljenje svojih grijača?

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2019 14:59 

Mozda griješim no ako bi radio sam grijace (sto sam procitao da je jeftinije) ne bi morao dripati?
Svidio mi se uredaj Voopoo Drag, ide do 80w sto je po nekoj mojoj pocetnickoj procjeni vise nego dovoljno pa i u kasnijoj fazi. Mene interesira cisto zbog zadovoljavanja svoje nikotinske potrebe. Nikakve dvometraske oblake ne planiram raditi :D

A mozda bi se i okusao raditi svoje grijace ako ne bi morao dripati. Interesira me kako znati koja debljina zice mi treba i to. Za elektriku sam apsolutna neznalica i idiot pa ne znam jel to komplicirano pa bolje da se drzim gotovih grijaca?
Moze neka stranica sa dobrim tankovima tankovima i grijacima? Neki provjereni :D

Hvala ti na vremenu i trudu sto mi pomazes i sorry na bilijun pitanja.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2019 15:47 

MaLiPisho je napisao:
Mozda griješim no ako bi radio sam grijace (sto sam procitao da je jeftinije) ne bi morao dripati?
Svidio mi se uredaj Voopoo Drag, ide do 80w sto je po nekoj mojoj pocetnickoj procjeni vise nego dovoljno pa i u kasnijoj fazi. Mene interesira cisto zbog zadovoljavanja svoje nikotinske potrebe. Nikakve dvometraske oblake ne planiram raditi :D

A mozda bi se i okusao raditi svoje grijace ako ne bi morao dripati. Interesira me kako znati koja debljina zice mi treba i to. Za elektriku sam apsolutna neznalica i idiot pa ne znam jel to komplicirano pa bolje da se drzim gotovih grijaca?
Moze neka stranica sa dobrim tankovima tankovima i grijacima? Neki provjereni :D

Hvala ti na vremenu i trudu sto mi pomazes i sorry na bilijun pitanja.

kako to misliš da moraš dripati?
uzmeš kantal 0.25, 0.32 i 0.4 i motaš i isprobavaš kova žica ti najviše odgovara. Sve to možeš nać na sajtu fasttech.com, Kina

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2019 15:56 

Vidio sam da neki direktno stavljaju juice na vatu i onda pale. To se zove dripanje xD

Povratak na vrh

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: