e Veljo baci oko na oglasnik, imas 2 Vandyvapea moda na prodaji za bezobrazno nisku cijenu.
mod je lagana, imam v1, od plastike je ali debele i tvrde, lagan jako, i kvalitetno su napravljeni, novi ti dođe oko 50 eura 1 i vrijedi, zna trajat i po 4 godine mod.
cijena je i vise nego fer
facebook ti ima vaper zona oglasnik i tamo napucavaju cijene di nerijetko prodaju modove stare 2 mj po cijeni 5-10 eura manjoj nego je novi u trgovini, pa do 10
cijene tu svoju opremu ko da je od suhog zlata svi ti bedaci tamo kupuju sve u Hr attije po 280kn i onda misle da je fer, da smeće staro 6 mjeseci da attu prodaju po 30 eura a sav je razjeban kao i modovi razjebani i misle da ce nesto prodat.
mene uglavnom uvijeku od zavaljaju za nesto i ja bi tu grupu zaobilazio u sirokom luku jer, sve sto se od modova i attija tamo prodaje je smeće a ono sto nije, napucavaju cijene ko da je njuskalo oglas.
jedino tekućine ja tamo uzmem jer dobijem Journey (to ti nas clan i mislim mod Feko drži taj brend) odstajan u polzani s nekim proizvodjacem pola cijene. prati puffkalicu i liquid hall oni ti znaju imat journey debelo jeftinije od konkurencije i stalno akcije kod puffke na minus 25 pa do 40 posto za blagdane
fekov brend je po meni jedini kji tu radi top tekucine i vrijedi tu cijenu, svi ostali iako imaju tu cijenu ne vrijede ti miksevi niti 40kn po longfillu al valjda svatko odlucuje sto je njemu fino i napucavaju cijene ko da su journey. a nisu. onak, prosječno smeće koje ne bi trebalo imat cijenu veću od 40 kn a imaju i 80. ne vrijede toliko, što god probao i svi ti proizvođaci imaju zapravo jednu vrh tekućinu a sve ostalo je toliko loše da ja napravim bolje, a kao mikser svojih miskeca iz nule sam uvijek bio katastrofa
moš ić u drugu stranu, imaš str s receptima pa nabavljaj arome capelle i tpa pa miksaj
iako bih ja preprucio da ama baš svaki longfill moš srezat na 7% a oni su miješani na 10% i na RTA RBA isto imaš bezobtrazno dobar okus al imas odmah 30-40 posto vise tekućine za 1 kupljeni longfill, tj, imaš viječni skonto od 40%
rezo sam ja svasta, došo do zaključka da neke, ne sve, moš rezat toliko, da od jednog longfilla, koji je kao 120ml tekucine mos napravit i 300-400ml i da ces imat okusa.
ne bog zna kakvog, ali ako imaš attz koji jebeno dobro izvlači aromu, tipa expromizer v4, da će tibiti ok, ali ces imat vječni skonto na sve longfillove 70%
od svih HR aroma, s journeyem nećeš pogriješit šta god uzeo dok s svim ovim drugim... itekako hoceš i popizdit ces i pitat se koja picka materina ima ovdje koštat 90kn
ja samo tu mogu rec svoje misljenje, jer svi su na fejsu na neki nacin povezani s nekom trgovinom i seru i sraćkaju samo svoje i guraju svoje.
uglavnom je vape kakvog ga mi znamo, iso u neke čudne ekstreme i ljudi troše sada na vape abnormalne količine novaca i njima je to valjda ok.
po meni, ak ćeš pratit trend i ono sto svi rade, svizdit ces hrpu para na tešku kurčinu
ispricavam se na izrazima, ali drugih riječi u HR riječniku nema, da ti opisem situaciju sada kako to ja vidim i zato sam skroz out od svega 4 god, ne pratim ništa ngdje i imam svoj đir.
di god nešt rečem popljuvaju me neki dobri ljudi u sportu tek 4 mj. jer, oni znaju kak treba
pa tako i izletim iz svake grupe vrlo brzo, jer ak je atty sranje tesko, to se nikom ne sviđa.
sa svi u rukavcicama pričaju na fejsu, tipa dobar je za ovog i onog niko više već prije 4 god nije teko, glejte ljudi, ovo ne je teško sranje i ne vrijedi 5 dolara a kamoli 40
kao i nekad, opet je 80% opreme sranje
edit:
bazu gledaj nabavit kod ecigareta osijek
kada staviš na papir cijene, do 50% ti je jeftinije od ostatka trgovina
nisam probao.... 2 god sam na Lucky strike plavi bez aditiva, sada mi se puši pa pušim, ali sam si nabavio 2 moda, 2 geekvapea, solo i max100W ali taj s greškom, ugl taj frnd ga sredio i sada radi bez greske
ne da mi se više prtljat po zicama i vati, nabavio preko tog vaper zona oglasniku 3 innokin zlide atomizera i 10 grijača, sve polovno i u trećinu cijene dakle, attije po 10-13 eura i 10 grijaca s prosječnom cijenom od 2 eura po komadu, to me čeka, kada se budem skidao
postoje ti sada i nic salt baze, ja uzo u wizardlabu ali skupi su al mi bilo usput.
20mg baza po 10kn kom, ali nic salt,, imas 3 puta brzu apsorpciju nikotina
1 set mod plus atty 6mg za puckat i gust i jedan je s nic saltom, kada me copi kriza, potegnem nic salt 20mg 4-5 cuga i meni želja za nikotinom nestane
sada imam neku glupost s ydravstvenim stanjem, i, pusim, i, nije me više sram to npisat.
kroz 3mj to bi se trebalo riješit pa ću opet bit vaper, ti zlideovi su skroz ok, imaju solidan airflow control a polovni se nađu vec od 60kn / kom onekad. Meni ok, doduše tu ne smijem ništa rezat longfill, gotovi grijači, okus je kakav je i jebiga