Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 pro 2024 16:19. Sada je: 07 pro 2024 16:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Sve iz pocetka
PostPostano: 28 pro 2023 12:34 

Eto mene opet, pozdrav svima
Nekoliko godina nisam pario ni pusio, onda sam opet poceo pusiti pa sad parim one neke elfbar
Skupo mi to i htio bih nesto kupiti za slaganje pa ako moze neka preporuka, onaj fastech vise ne radi koliko vidim, odakle sad narucujete?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Sve iz pocetka
PostPostano: 29 pro 2023 11:10 

Pozz i sretan povratak :plus:

U zadnje vrijeme modove naručujem tu iz domaćih trgovina, zna ih se naći na akcijama i po povoljnim cijenama, baterije i punjače sa nkon.nl , od novih atomizera ti baš nisam od neke nove pomoći, njih sam nakupovao 15-ak još za vrijeme fasttch-a (i brdo rezervnih dijelova) tako da još parim na njima, nisam prezhtjevan i oni su mi sasvim OK.
Probaj si potražiti polovne RTA, znaju se prodavati po raznim facebook grupama (ni tu ti baš nisam od pomoći jer nemam facebook) to ti je najjeftinija opcija, gledam malo nove po alliexpresu i domaćim trgovinama, sve mi je to nekako grozno poskupilo (prije se za 10-ak $ znao naći dobar klon, sad gledam nema ništa ispod 20-25 EUR, čak ni najlošiji)

Povratak na vrh

PostPostano: 29 pro 2023 13:46 

Hvala, a probacu nesto skombinovati. Nasao sam neka 3 atomizera i nekakvog kantala kod kuce, modovi naravno za ovih 5 godina stajanja crkli. Bio je dobar fasttech, steta sto se upokojio

Povratak na vrh

PostPostano: 29 pro 2023 13:49 

Pozdrav i dobro se vratio...

Ja u zadnje vrijeme naručujem sa ove stranice: https://viciousantonline.com/?ao_confirm :zvoncica:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2023 17:30 

veljo_81 je napisao:
Hvala, a probacu nesto skombinovati. Nasao sam neka 3 atomizera i nekakvog kantala kod kuce, modovi naravno za ovih 5 godina stajanja crkli. Bio je dobar fasttech, steta sto se upokojio

sta imas od modova? posalji na PP mozda bih ti otokupio kucista, da si ugradim neke cipove ako stanu nutra ili se da popravit

naravno, ako se popravi, ja ti necu nista naplatit, a ovaj koji popravi, ako popravi, biti ces unaprijed obavijsten zelis li popravak ili ne

ja za clanove VCa mogu napravit uslugu i to je to, mene to ne kosta nista nego da paket dodje do moje matere, ja otvorim, i na posti izgubim max 15min za ovome poslat.

za tebe, stari kolega, to napravim, free of charge ofcourse.

još ak se meni nešto svidja, cemo se dogovorit, ja platim kucista tj pokvarene modove, na moj rizik, ja sam full blown kockar u dusi :D i obozavam i otkupljujem stare krame di god ih se mogu dočepat jer ne volim izgled novih modova :D

meni su... pre futuristickog izgleda

best buy ti je neki Geekvape, ali pazi, na Maxu je greska, v2 izvedba je to rijeseno

imam i imo 2 sola, ista marka, odličan buy, a jeftino i dugo traju

ali izgled volim najvise stare krame, 4-5-6-7 god staro :D

ako pariš duhane, Gledaj tu na forumu ti se rodaje ubertooth uta 2 za smijesne nofce, onda Glaz mini mtl verzija, Berserker 1,5 - znam da tivoliš jednostavno, da ne curi i ne grglja kako god ga složiš. i to je to. napredniji berserkeri to nisu. uvijke neko sranje s njima.

gledaj i eXpromizere, v4 je jako tight draw, ali meni, jannača aroma koju sam ikad osjetio na bilo kojem atomizeru, kaže kolega iskusnjara da je v5 otvoreniji i moguc i restricted DL na njemu, dakle, ima tupu za zrak od cca 1,6-1,8mm. V4 ti je cca kao stari naši attiji s dovodom zraka rupa 1,2mm a mozda i manje.

Lijepi pozdrav Veljo i neka si se ti nama vratiJo :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2023 17:55 

e Veljo baci oko na oglasnik, imas 2 Vandyvapea moda na prodaji za bezobrazno nisku cijenu.

mod je lagana, imam v1, od plastike je ali debele i tvrde, lagan jako, i kvalitetno su napravljeni, novi ti dođe oko 50 eura 1 i vrijedi, zna trajat i po 4 godine mod.

cijena je i vise nego fer

facebook ti ima vaper zona oglasnik i tamo napucavaju cijene di nerijetko prodaju modove stare 2 mj po cijeni 5-10 eura manjoj nego je novi u trgovini, pa do 10

cijene tu svoju opremu ko da je od suhog zlata svi ti bedaci tamo kupuju sve u Hr attije po 280kn i onda misle da je fer, da smeće staro 6 mjeseci da attu prodaju po 30 eura a sav je razjeban kao i modovi razjebani i misle da ce nesto prodat.

mene uglavnom uvijeku od zavaljaju za nesto i ja bi tu grupu zaobilazio u sirokom luku jer, sve sto se od modova i attija tamo prodaje je smeće a ono sto nije, napucavaju cijene ko da je njuskalo oglas.

jedino tekućine ja tamo uzmem jer dobijem Journey (to ti nas clan i mislim mod Feko drži taj brend) odstajan u polzani s nekim proizvodjacem pola cijene. prati puffkalicu i liquid hall oni ti znaju imat journey debelo jeftinije od konkurencije i stalno akcije kod puffke na minus 25 pa do 40 posto za blagdane

fekov brend je po meni jedini kji tu radi top tekucine i vrijedi tu cijenu, svi ostali iako imaju tu cijenu ne vrijede ti miksevi niti 40kn po longfillu al valjda svatko odlucuje sto je njemu fino i napucavaju cijene ko da su journey. a nisu. onak, prosječno smeće koje ne bi trebalo imat cijenu veću od 40 kn a imaju i 80. ne vrijede toliko, što god probao i svi ti proizvođaci imaju zapravo jednu vrh tekućinu a sve ostalo je toliko loše da ja napravim bolje, a kao mikser svojih miskeca iz nule sam uvijek bio katastrofa :lol:

moš ić u drugu stranu, imaš str s receptima pa nabavljaj arome capelle i tpa pa miksaj

iako bih ja preprucio da ama baš svaki longfill moš srezat na 7% a oni su miješani na 10% i na RTA RBA isto imaš bezobtrazno dobar okus al imas odmah 30-40 posto vise tekućine za 1 kupljeni longfill, tj, imaš viječni skonto od 40% :lol:

rezo sam ja svasta, došo do zaključka da neke, ne sve, moš rezat toliko, da od jednog longfilla, koji je kao 120ml tekucine mos napravit i 300-400ml i da ces imat okusa.

ne bog zna kakvog, ali ako imaš attz koji jebeno dobro izvlači aromu, tipa expromizer v4, da će tibiti ok, ali ces imat vječni skonto na sve longfillove 70%

od svih HR aroma, s journeyem nećeš pogriješit šta god uzeo dok s svim ovim drugim... itekako hoceš i popizdit ces i pitat se koja picka materina ima ovdje koštat 90kn :D
ja samo tu mogu rec svoje misljenje, jer svi su na fejsu na neki nacin povezani s nekom trgovinom i seru i sraćkaju samo svoje i guraju svoje.

uglavnom je vape kakvog ga mi znamo, iso u neke čudne ekstreme i ljudi troše sada na vape abnormalne količine novaca i njima je to valjda ok.

po meni, ak ćeš pratit trend i ono sto svi rade, svizdit ces hrpu para na tešku kurčinu :lol:

ispricavam se na izrazima, ali drugih riječi u HR riječniku nema, da ti opisem situaciju sada kako to ja vidim i zato sam skroz out od svega 4 god, ne pratim ništa ngdje i imam svoj đir.

di god nešt rečem popljuvaju me neki dobri ljudi u sportu tek 4 mj. jer, oni znaju kak treba

pa tako i izletim iz svake grupe vrlo brzo, jer ak je atty sranje tesko, to se nikom ne sviđa.

sa svi u rukavcicama pričaju na fejsu, tipa dobar je za ovog i onog niko više već prije 4 god nije teko, glejte ljudi, ovo ne je teško sranje i ne vrijedi 5 dolara a kamoli 40 :lol:

kao i nekad, opet je 80% opreme sranje :D

edit:

bazu gledaj nabavit kod ecigareta osijek

kada staviš na papir cijene, do 50% ti je jeftinije od ostatka trgovina

nisam probao.... 2 god sam na Lucky strike plavi bez aditiva, sada mi se puši pa pušim, ali sam si nabavio 2 moda, 2 geekvapea, solo i max100W ali taj s greškom, ugl taj frnd ga sredio i sada radi bez greske
ne da mi se više prtljat po zicama i vati, nabavio preko tog vaper zona oglasniku 3 innokin zlide atomizera i 10 grijača, sve polovno i u trećinu cijene dakle, attije po 10-13 eura i 10 grijaca s prosječnom cijenom od 2 eura po komadu, to me čeka, kada se budem skidao

postoje ti sada i nic salt baze, ja uzo u wizardlabu ali skupi su al mi bilo usput.

20mg baza po 10kn kom, ali nic salt,, imas 3 puta brzu apsorpciju nikotina

1 set mod plus atty 6mg za puckat i gust i jedan je s nic saltom, kada me copi kriza, potegnem nic salt 20mg 4-5 cuga i meni želja za nikotinom nestane

sada imam neku glupost s ydravstvenim stanjem, i, pusim, i, nije me više sram to npisat.

kroz 3mj to bi se trebalo riješit pa ću opet bit vaper, ti zlideovi su skroz ok, imaju solidan airflow control a polovni se nađu vec od 60kn / kom onekad. Meni ok, doduše tu ne smijem ništa rezat longfill, gotovi grijači, okus je kakav je i jebiga :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2023 20:00 

Jbg, modove sam odmah pobacao, nisu ni bili neki, oni istick stari, al meni su nekad bili ok. Tako da sam otisao i kupio novi mod, opet istick, neki power 2. Izgleda ok. Od atomizera imam kayfun neki klon, ud goblin mini i neki bezimeni. Ne mogu nikako dobiti da mi valja para, ima metalni okus, al to su atomizeri koji mi ni nekad nisu valjali. Ostale sam nekad poklonio sto su valjali

E sad, ovo sve sto ti predlazes ja nemam pojma sta je to. Znam sta je UTA, koliko se sjecam kupovali smo je mi ovde na forumu kao group buy klon i meni nikad nije bila dobra. Sta mislis o ovom atomizeru, djeluje mi jednostavan

https://mysteria-e-cigarete.com/proizvo ... 4-mtl-rta/

Sto se tice tekucina, uzimao sam Journey nekad i meni jednostavno nisu pasale. Od svih tekucina meni su najvise pasale one infamous i uzimao sam neke momoa kad hocu da ustedim malo. Sad sam kupio neke No smoke jel mi je bilo blizu, ne pasu mi. Parim elfbar, nabavio sam jos par punjenja dok ne rijesim ati i tekucinu

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2023 04:01 

innokin ima jako dobre gotove grijace (barem meni), pa mozda sagledat i tu opciju, ja imam dva zenith pro mtl atija i ne pomisljam na slaganje buildova, gonim 0,6 grijace u njima, meni su top.....za mtl su takodjer dobri 1,6 grijaci, ako volis hladniju paru

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2023 09:45 

Koliko protjeras tekucine s jednim grijacem?
Mozda to i nije losa ideja, kad sve sagledam najsretniji sam bio s kangertechom onim mini i gotovim grijacima

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2023 15:35 

pa mislim da mi je prosjek oko tjedan dana, od 5-10ml dnevno, na 12w, neznam da ces naci ovaj tank striktno u ponudi, al stogod od innokina nemozes fulati mislim, i ako trazis bas za mtl onda 0,6 grijaci (zlatna kutija) za malo topliju paru, a 1.6 obicni za hladniju (i malo manje pare)

Povratak na vrh

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: