Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 14:44. Sada je: 24 ožu 2025 14:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: XROS 2
PostPostano: 06 lip 2023 23:58 

Pozz ekipa, po ne znam ni sam koji puta prelazim sa smrduša na paru i otvaram novu temu, trebam pomoć.

Kupio sam Vaporesso XROS 2, pod je stvarno super u svakom smislu te riječi, ali me zezaju grijači. Stavim novi 1.6Ω sipam unutra nekakvu duhansku tekućinu Eliquid France PG/VG 70/30, kroz dan i pol potrošim nekih 5ml tekućine i grijač jako brzo gubi aromu i osjeća se ukus zagorenog pamuka u ustima.

Isto sam doživio sa još jednim 1.6Ω i sa dva 0.8Ω. Nema chain vejpanja, povlačeja su kratka (1-2 sekunde). Sipam tekućinu u tank, stavim par kapi unutra u grijač i sačekam nekoliko sati prije korištenja i uvijek ista priča. Probao sam i sa 50/50 i s drugim aromama.

Da se ovo desilo sa jednim grijačem rekao bih možda da je tvornička greška, ali sa 4 nema šanse.

Ne nalazim ovdje na forumu da je netko spominjao ovaj pod i grijače. Jel moguće da je u tekućini problem ?

Povratak na vrh

Naslov: Re: XROS 2
PostPostano: 07 lip 2023 20:08 

reklamiraj grijace mozda su smece.

me trebas cekati par sati da se natapa, pola sata je dosta..

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2023 13:02 

Nađem jučer u ladici bočicu od 10ml u koju sam nekada davno smiksao od Joruneya Sigh za MTL, probam to sipati u jedan cartridge sa "sjebanim grijačem" 0.8 ohm i aroma je bila onako solidna. Odlučim dodati tri kapljice zaslađivača isto od Journeya. Okus postaje perfektan, čak malo presladak.

Nikada više neću kupovati te gotove tekućine jer su stvarno veliko smeće. Ali mi je čudno jer konkretno te eLiquid France sam vidio na svim stranicama kod nas, nisam očekivao da su toliko loše.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2023 20:42 

Luka00 je napisao:
Nađem jučer u ladici bočicu od 10ml u koju sam nekada davno smiksao od Joruneya Sigh za MTL, probam to sipati u jedan cartridge sa "sjebanim grijačem" 0.8 ohm i aroma je bila onako solidna. Odlučim dodati tri kapljice zaslađivača isto od Journeya. Okus postaje perfektan, čak malo presladak.

Nikada više neću kupovati te gotove tekućine jer su stvarno veliko smeće. Ali mi je čudno jer konkretno te eLiquid France sam vidio na svim stranicama kod nas, nisam očekivao da su toliko loše.

relax je top tekućina, meni u top5 ikad, popario sam jedno litru relax klona koji se radi od njihovih aroma.

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: