Vulja danas sam ti prošo kroz KA, stajali 5 min, kaže šole na mikrofon na njemačkom Cigaretten pauze, ja se na glas odvalio smijat
jedini
sad imam i zenith
ali ga još nisam oprobo, dakle, zlide, zenith i zlide top, ovaj zadnji je skroz ok atty, kao, real true mtl koliko to može biti, govno s gotovim grijačima
Ne da mi se. Otkad mi frend otkrio, da ne smijem dryburnat coil, jer, da nakon, unosim garež u pluća, te si time štetim isto ko da pušim cigarete, a, što fakat nisam znao do prošle god iako sam tu od 2014, gledam si, treba mi po ure za promjenit grijač, fuck that shit, odo na gotove grijače.
ma za zlide znam da je pouzdan, materi sam ih nabavljo mislim 3 kom, kako ga je tko u vape grupama prodavo ispod 90kn tako sam nabavljo
tako i sebi, kada vidim nešto od toga ispod 15e skacem ko poskok
imam, za gust, i kad me uhvati da baš oću guštat, mislim da onaj tvoj Glaz ak se dobro sjećam tkud sam ga nabavio, i to je to. Ali.... kurim cigare zadnjih 2 god, tako da attiji stoje.
ali ovaj put za pravo za kojih 10 dana se mislim ić skidat. sad sam pak premašio svaku mjeru opet sam na 2 kutije.
evo jedna zanimljivost, zašto, ne mogu sada. Pazite sad ovo,
antibiotik, Medazol, djelatna tvar
metronidazol, sam na netu našao, da dok se to koristi, nikako ne koristiti Propilen Glikol (PG) za vrijeme korištenja + 3 dana iza
"Discontinue consumption of alcoholic beverages or products containing propylene glycol while taking metronidazole and for at least three days afterward because abdominal cramps, nausea, vomiting, headaches, and flushing may occur (see CONTRAINDICATIONS and PRECAUTIONS, Drug Interactions)".
"What can metronidazole not be mixed with?
Some products that may interact with this drug include: alcohol-containing products (such as cough and cold syrups, aftershave), products containing propylene glycol, lopinavir/ritonavir solution, lithium."
a pazite sad, TO, NE PIŠE na papiriću unutra
evo 2 korisna infa, da ne pišem samo pizdarije