Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 pro 2024 00:51. Sada je: 05 pro 2024 00:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: MTL, sto utjece na okus koji atomizer i Rda daju ili ne daju
PostPostano: 30 svi 2024 07:57 

sad sam nekome pisao na privat.... i kada sam napisao, zakljucio, da bi ovo mogo bit lijepi forumski post.

Ljudi ocekuju, da ce svaki novi izlazak novog mtl dripera, da cce biti boljlji okus, kao s atomizerima. dakle, nemoguce. Ali ljudo ne kuze da okus, i kakve jacine ce bit, se moze stelat po 5-7 kokmponenti, pa da objasnim, pa ces skuzit zasto su svi mtl.driperi vise manje isti kurac. i ne moze se stelat nista.

Dakle, kako se poboljsava okus.

1. mala komora. uska i mala.
dakle idealno 1.0-1.6cm sirine komora da se para ne sece i ne mjesa sa zrakom, nego, cim.napravljena, da odmah ide u dimnjak.
Driper nema dimnjak, samo usnik.

2 dimnjak. sto uzi, to bolji okus, osim qk ko trultori nest ne zajebu. idealno, da je komora piramidalnog oblika, da se prema vrhu suzava, i da paru "sabija" i onda da ide kroz cim uzi dimnjak. to, poboljsava okus.

3 airflow control i tight draw.
idealno za pravi mtl dq rupa za zrak cim uza ali do 1.4mm sve vece i gubi se okus. ajd recimo da to dripei imaju.
3 liquid control. nekadasnji, 8-12 god stari attiji su imali i liquiid control, i keramicku komoru, Ithaka i Rose v1 i 1 driper.

4 da zrak dolazi od ispod coila. ne sa strane. tako da stavis coil 2 mm iznad rupe za zrak, poboljsava okus. driperi to nemaju.

5. davno se odustalo od keramicke male, uske komore. Wow koji je to okus bio na Ithaci i Rose v1 a 10 god stari atomizeri. niti danasnji najnoviji atomizeri i dtiperi se s tim okusom n
mogu mjerit. oboje, su imali i uski dimnjak, liquid controll, airflow controll, moguc tight draw. i "pun" okus kakav samo keramika daje

Sto jos, aha, liquid controll

a kako pojacat okus bez kupnje 10 novih uredjaja?

Dodajte malo PGa u tekucinu. :zu:

parite VG/PG 70/30?
za bolji okus smjesajte VG/PG 65/35 :zu:

i dobiti cete bolji okus :D

Povratak na vrh

Naslov: Re: MTL, sto utjece na okus koji atomizer i Rda daju ili ne
PostPostano: 30 svi 2024 08:47 
Administrator

Bravo Buje sve skupljeno na jednom mjestu. Naravno tu ima prostora za prilagodjavanje vlastitim osjetilima. Ja sam recimo razbusio usis zraka na Ithaci s 1,5 na 1,6 mm i time dobio puno bolji okus. Bar meni. Naravno Ihaka je specificna zbog dva grijaca i puno ostalih sitnica. Konusni dimnjak ... valjalo bi se poigrati. Kod Ithake je obrnuto, pocinje usko a zatim se siri. Sad vidim da sam puno toga zaboravio. Klasika, nadjes ono sto ti odgovara i ne zanima te vise nista drugo.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2024 06:02 

tenks

da nisam corav, i da mogu makar u 20 min napravit coil i procrvstit ga a da ne otpadne, samo bi Rose v1 korostio.

ovako.... lijen sam, 2 zlidea, gotovi grijaci i toci i vozi

ali, nije da svojevremeno, tih 5 god da mi nije proslo kroz ruke ama bas sve sta valja :zu: od MTL RTA tankica :D

itkaku sam.slagao 30 sati. iz druge slozio dobro i uzivao u 2 tanka tekicine. e onda je uslijedilo.ostalih 28 sati prstljanja
.... dok nisam.odusto. te nemam.silicu, te nemamm potrebitu zicu.... te nemam. skill.za ju slozit :D isle.su na poklon a nabavio ih odmah 4 :rotfl:

koliko.sam.corav, niti ne vidim.slagat setup.na Expromizwr v4 koji, po meni, najbolji mtl.rta koji mi je prosao kroz.ruke. steta
sad moram bit na zlideu :D

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2024 19:19 

innokinovi 0,6 oma grijaci su vise nego odlicni imho, meni su toliko dobri da sam odjebo slaganje i samo njih trosim, a meni traju i do 10 dana (preko 50ml sigurno na 12w), al na zenith mtl, zlide ipak nije toliko dobar atty.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2024 17:55 

Vulja danas sam ti prošo kroz KA, stajali 5 min, kaže šole na mikrofon na njemačkom Cigaretten pauze, ja se na glas odvalio smijat :D jedini :zu:

sad imam i zenith :rotfl:

ali ga još nisam oprobo, dakle, zlide, zenith i zlide top, ovaj zadnji je skroz ok atty, kao, real true mtl koliko to može biti, govno s gotovim grijačima :rotfl:

Ne da mi se. Otkad mi frend otkrio, da ne smijem dryburnat coil, jer, da nakon, unosim garež u pluća, te si time štetim isto ko da pušim cigarete, a, što fakat nisam znao do prošle god iako sam tu od 2014, gledam si, treba mi po ure za promjenit grijač, fuck that shit, odo na gotove grijače.

ma za zlide znam da je pouzdan, materi sam ih nabavljo mislim 3 kom, kako ga je tko u vape grupama prodavo ispod 90kn tako sam nabavljo :D

tako i sebi, kada vidim nešto od toga ispod 15e skacem ko poskok :rotfl:

imam, za gust, i kad me uhvati da baš oću guštat, mislim da onaj tvoj Glaz ak se dobro sjećam tkud sam ga nabavio, i to je to. Ali.... kurim cigare zadnjih 2 god, tako da attiji stoje.
ali ovaj put za pravo za kojih 10 dana se mislim ić skidat. sad sam pak premašio svaku mjeru opet sam na 2 kutije.

evo jedna zanimljivost, zašto, ne mogu sada. Pazite sad ovo, antibiotik, Medazol, djelatna tvar metronidazol, sam na netu našao, da dok se to koristi, nikako ne koristiti Propilen Glikol (PG) za vrijeme korištenja + 3 dana iza

"Discontinue consumption of alcoholic beverages or products containing propylene glycol while taking metronidazole and for at least three days afterward because abdominal cramps, nausea, vomiting, headaches, and flushing may occur (see CONTRAINDICATIONS and PRECAUTIONS, Drug Interactions)".

"What can metronidazole not be mixed with?
Some products that may interact with this drug include: alcohol-containing products (such as cough and cold syrups, aftershave), products containing propylene glycol, lopinavir/ritonavir solution, lithium."

a pazite sad, TO, NE PIŠE na papiriću unutra

evo 2 korisna infa, da ne pišem samo pizdarije :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lip 2024 06:03 

oprobo jutros zenith II

zaobilaziti u sirokom luku

pogledao sam i video pbussarda na innokinovojnstranici, no to problem rijesio nije

malo je rec da je pola pije pola sarcu daje

od cca 7ml tekucine, uspio sam izvuc da radi kako treba cca 10 puffova sve zajedno od jedno 10 pokusaja tankanja

mozda je i faulty atty, zato mrzim kupovat na vaper zoni, ljudi bez jebemti stave nesto u prodaju a znaju da atty ne sluzi kurcu, da im ne bi slucajno 15€ propalo

jos mi bilo malo cudno da ni drugi driptip nije probo

ajd driptip za mtl je bas, super, na 2 rupe otvorene

prolio sam 5ml Schrodingera, a posto ja i ta tekucina imamo vezu, ovo mu ne oprastam

sto god mu radio, flooda i flooda i flooda mamicu mu

poigrat cu se jos kasnije, s nekomntekucinok koja je ionako za bacit :zu: pa da vidim, ali easy of use 0 bodova

nije do grijacab,preselio sam ga sad u Zlide top, radi bez greske ne curi nista
grijac je nov, jutros prvi put namocen, 1.6 ohm

tekucina je bila nicsalt 70/30 20mg

ja sam svoj nikotin doduse, u tih sat vremena, dobio

kroz prste i ruke i usta :zu:

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.