Evo da se javim, proslo je neko vrijeme, rijesio sam sve probleme sto se tice Aresa i ostalih pizdarija.
Sto se Aresa tice previse sam zatezao pa sam nekako uspio komoru spustit na dolje pa zato nije prepoznavalo grijac, komora je dodirivala build deck, majstorski škrip je riješio stvar, utisnuo komoru natrag na njezino mjesto i sve radi dobro..
Okus pamuka nije bio okus pamuka nego je tekucina bila kriva za to, jebena rinfuza, prvi puta je ispalo bas bas dobro, sad su nesto sjebali pa nije parljivo uopce, samo sto sam u isto vrijeme narucio novu tekucinu i novi pamuk pa sam mislio da je to problem...
Za kolicinu pamuka sam isto probao kako si ti buje rekao stavit manje da ne nagurivam u te kanale nego da lagano ide unutra, sad puno bolje wicka.
Poceo parit Mr.Fulir i Tropical Shots, zaslađivač od Joruneya radi posao strasno, a ove dvije arome su prica za sebe, nisam fan duhana ali me je oborio s nogu.
Innokin support me isto iznenadio, javili su se u kratkom roku i ponudili da mi posalju novi tank ako je ovaj pod greskom, mislim da je dobro za znati, mozda nekome pomogne.
_________________ Kroma Z + Ares 2 / Legend 2 + GoMax
|