Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 15:57. Sada je: 25 sij 2025 15:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Okus pamuka pri povlačenju
PostPostano: 02 pro 2021 21:54 

A skuzio sam da.. sjebano je sve pohvatat od pocetka kad ne znas nista.. al neke osnove sam savladao ajmo rec... nego na kojem atomizeru ti paris ? Imas neki MTL za preporuku ?

Povratak na vrh

PostPostano: 03 pro 2021 10:12 

Ja parim na Ammitu 22, to je atty za DL, ali pošto parim na otporu od oko 1 ohma i snazi 15 watta, više je to RDL parenje...
Za MTL imaš puno attyja, Brunhilda MTL, probao sam je i dobra je, zatim Expromizer, nisam probao ali kažu da je petica super,
Sirena, Berserker ali jedinica, i tako, uključi se u grupe na Facebooku, Vaper pub stranicu i prati što se događa i skužit ćeš sve...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 pro 2021 14:33 

Expromizer v4 ako voliš malo zraka, Brunhilde MTL ako voliš više. Brunh- ti ima zraka kao i Sirena, ja sirenu ne bih. Brunhilda će ti odlično natapat jer se natapanje vrši preko sajli, i radi savršeno, samo eto, nema regulaciju zraka, imaš to što imaš i gotovo i možeš ju punit samo gorila bočicama i iglom. I to je jedina mana. Ex v5 nisam probao.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 pro 2021 16:32 

Čini mi se da ovo što tebe muči nije pamuk....pogotovo ako si probao par vrsta, ja koristim stari Muji kojeg smo svi kupovali sa Fasttecha, kosristim i cotonbacon, i fireboltove i sve, i nikad nisam imao taj okus. Prvih par (5,6) pufova dok se ne pokrene novi setup svakako nije kao kasnije, ali meni ovo izgleda ili kao da nešto radiš krivo, ili je do aresa, možda gumice, možda nije ispran sa njega tvornički konzervans :) možda do žice coila, ali najmanje sumnjam tu na okus pamuka, pamuk ako je ok može ili dryhitat, pa znaš šta je, ili vuče i daje ono šta je u tekućini, možda je i do likvida??? eto moje razmišljanje, pa vidi dalje .....ja bi prvo rastavio Aresa i opra ga u sodi bikarboni ii alkoholnom octu (to kratko) pa u toploj vodi. Ali do zadnje vide.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 pro 2021 17:24 

Deckardcain je napisao:
Čini mi se da ovo što tebe muči nije pamuk....pogotovo ako si probao par vrsta, ja koristim stari Muji kojeg smo svi kupovali sa Fasttecha, kosristim i cotonbacon, i fireboltove i sve, i nikad nisam imao taj okus. Prvih par (5,6) pufova dok se ne pokrene novi setup svakako nije kao kasnije, ali meni ovo izgleda ili kao da nešto radiš krivo, ili je do aresa, možda gumice, možda nije ispran sa njega tvornički konzervans :) možda do žice coila, ali najmanje sumnjam tu na okus pamuka, pamuk ako je ok može ili dryhitat, pa znaš šta je, ili vuče i daje ono šta je u tekućini, možda je i do likvida??? eto moje razmišljanje, pa vidi dalje .....ja bi prvo rastavio Aresa i opra ga u sodi bikarboni ii alkoholnom octu (to kratko) pa u toploj vodi. Ali do zadnje vide.

Bit će to dryhit

poigraj se s manje vate i više vate, smanji snagu

dakle, rastavi aty, nakapaj par kapi na grijač i probaj opet. Ako tog okusa nema, onda zaš da ti je natapanje loše, te se onda igraj s količinom vate. Vatu ne smiješ nikad nabijat u kanale nego samo spustit u njih

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2021 16:04 

Dobro decki, hvala na savjetima, probat cu onda tako... detaljno rastavljanje, pranje i poigrat se s wickanjem (inace sam malo vatu nabijao u kanale pa je mozda i do toga...), javim se za koji dan kad isprobam sve navedeno.

Nego imam jednu nedoumicu sad pa da ne otvaram novu temu.. naisao sam na stranicu vapeshop.hr pa me zanima jel netko narucivao od njih ? Nasao sam neke Journey long fillove za 29kn, pa onda G grijace za GeekVape 10kn po komadu i tako... Cini mi se predobro da bude istina pogotovo ovo sa Journey long fillovima al ima jos brdo povoljnih stvari, npr Zeus Sub ohm tank za 99kn.. ugl jel pouzdana stranica ? Bojim se narucit za par stotina kuna pa da pola stvari nema u paketu haha.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2021 17:00 

Također me zanimaju vasa iskustva sa tekucinama od Vaper Puba konkretno ovako nesto ? https://vapeshop.hr/proizvod/e-tekucine/shakevape-vaper-pub-toffee-stout-6-60-ml/
Dosta povoljno, a sad kakvog su kvaliteta te tekucine ? Jel nesto u rangu Joruneya ili ?

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2021 17:28 

Vapeshop.hr je pouzdana stranica i imali su te longfilove od Journeya dosta povoljno ovih dana, bolje naruči dok nije skroz nestalo...
A Vaper pub tekućine su mislim isto Joruney, jer njihova je stranica Vaper pub pa mislim da je to sve od njih, neka me netko ispravi ako griješim...

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2021 22:50 

Narucio jednu od Virginije (morao sam, bilo je pre jeftino haha) jednu od Vaper Puba, a ostalo sve od Journeya pa cemo vidit, nadam se najboljem.

https://prnt.sc/227ej7a

Povratak na vrh

PostPostano: 08 pro 2021 23:46 

vaperpub je journey

Povratak na vrh

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.