Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 pro 2024 17:07. Sada je: 07 pro 2024 17:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Preporuka električne cigarete za početnika 2021.-22.
PostPostano: 28 stu 2021 16:51 

https://mysteria-e-cigarete.com/proizvodi/kompleti-e-cigareta/napredni/innokin-coolfire-z50-zlide-starter-kit/

Ako se odustane, ovo se može kasnije vrlo lako prodat po cca 230-250kn jer komponente vrijede toliko, samo u oglasu na fejsu napisati da nisu stari, napišeš toliko i toliko dana i pod garancijom i to plane. Dok ove jeftinije em ne valjaju em to nitko nije lud da kupi, jer ne valjaju :zu:

Bolje od ovog, za početnika nema, a da je jeftiji, da imaš podešavanja snage kao na ovom i da neće zajebavat. Puni se na stariji punjač od moba.

Uzeti 2 grijača bar, uzmi si 0.8 i 1.6 ohma
https://mysteria-e-cigarete.com/proizvo ... in-zenith/

0.8 dimi više, drugi manje, 1.6 daje bolji okus drugi više dimi.

Ovdje su ti tekućine, biraj 2 od 6mg i 2 od 12mg
( ovo je bila preporuka za korisnika koji puši pola kutije do kutiju na dan, tko puši kutiju i više, preporuka je 12mg, a tko puši kutiju i pol i više, neka za testiranje uzme 12 i 18mg)

https://mysteria-e-cigarete.com/kategor ... erby=price

samo da se mama nauči i da nađe miligramažu koja joj više odgovara, pa kada nađe se javi pa ću ti dati stranicu s boljim i jednako jeftinim tekućinama za uzet u večoj količini (za mjesec-mjesec i pol dana zalihu imat)

imali su oni i neki JP gold od 10kn, meni se ne trtaži pa traži ti ak oćeš. Gledaj, da joj uzmeš neke duhane, pa zato mislim da bi taj JP gold bio bolji za prestat pušit cigarete.

Longfill dođe oko 75kn (aroma) baza vas košta oko 20kn za 100ml 6mg i oko 140kn za 12mg, pa to usporedite s cijenama gotovih tekućina od 10ml u bilo kojoj trgovini i vidite dal vam se isplati ne ovo naučit :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovdje staje post o preporuci za opremu, niže je preporuka za nabavku tekućina kada vam dosade skupa smeća od tekućinau pakiranju od 10ml.

Za dobiti bolje tekućine, a da ne preplaćujemo sranja, da, možemo na ovoj stranici odabrati tekućine, možemo ići na kts eliquids stranicu i tražiti Classic seriju di su duhani ukusniji od ovog JP golda, a možemo kupiti fine duhane, i općenito fine tekućine, po duplo do troduplo manjoj cijeni. Te tekućine bih i ja koristio, dok ove druge bi bile samo za prestanak, i ja ih ne bi koristio :zu:

Dakle, potrebno je pročitati ovaj uvodni post tu:
viewtopic.php?f=85&t=27265

I tu piše što trebamo nabavit a u 3. postu piše kako napraviti svoju tekućinu, korak po korak.

Njime, napravimo tzv. bazu. To je otopina PGa, VGa (Glicerol) i nikotina. PG i VG koji kupimo su bez nikotina a Nic shooter je baza koja u sebi ima nikotin, i tu bazu, taj nic shooter razblažujemo s PG i VG na našu željenu miligramažu.

Povratak na vrh

[ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: