Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 pro 2024 17:58. Sada je: 07 pro 2024 17:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: e-Liquid ne valja !
PostPostano: 03 srp 2021 12:02 

Pozdrav, ispričavam se ako ovo temi nije mjesto ovdje, novi sam i nisam našao neko adekvatnije mjesto...

Pa da krenemo :hi:
Vejpam nekih mjesec dva dana i smorilo me da kupujem na svaka 3 dana na kiosku liquid te sam odlucio da smiksam svoj.
Do sada sam skroz koristio Virginia White 12mg Energy / Mint / Vanilla 60/40 u korist PG-a.
Sve je to islo na 16w s 1.2 grijacem i bilo je savrseno.

Narucio sam gotovu bazu 50/50 sa vec dodanim nikotinom 12mg. Aromu sam uzeo Liqonic - Banana Custard.
Sve je stiglo u paketu, pomjesao sam bazu s aromom (u postotku koji je proizvođač naveo ( 15%)), odstojalo je 3 dana (isto kako proizvođač kaže).
Miris je fenomenalan ali okus u ustima je takav da mi želudac okrene svaki puta kad povucem dim.
Isprobao sam razne struje sa 1.2 grijačem i opet isto...

Moje pitanje za vas je jednostavno :D
Kako se ovo desilo ?
Jel za trenutnu situaciju odgovorna losa aroma ili ? Kostalo je oko 40kn (6e) 10ml..
Jel moguce da ralika u bazi od 10% ovako sjebe okus ?

Povratak na vrh

Naslov: Re: e-Liquid ne valja !
PostPostano: 03 srp 2021 14:01 

Luka00 je napisao:
Pozdrav, ispričavam se ako ovo temi nije mjesto ovdje, novi sam i nisam našao neko adekvatnije mjesto...

Pa da krenemo :hi:
Vejpam nekih mjesec dva dana i smorilo me da kupujem na svaka 3 dana na kiosku liquid te sam odlucio da smiksam svoj.
Do sada sam skroz koristio Virginia White 12mg Energy / Mint / Vanilla 60/40 u korist PG-a.
Sve je to islo na 16w s 1.2 grijacem i bilo je savrseno.

Narucio sam gotovu bazu 50/50 sa vec dodanim nikotinom 12mg. Aromu sam uzeo Liqonic - Banana Custard.
Sve je stiglo u paketu, pomjesao sam bazu s aromom (u postotku koji je proizvođač naveo ( 15%)), odstojalo je 3 dana (isto kako proizvođač kaže).
Miris je fenomenalan ali okus u ustima je takav da mi želudac okrene svaki puta kad povucem dim.
Isprobao sam razne struje sa 1.2 grijačem i opet isto...

Moje pitanje za vas je jednostavno :D
Kako se ovo desilo ?
Jel za trenutnu situaciju odgovorna losa aroma ili ? Kostalo je oko 40kn (6e) 10ml..
Jel moguce da ralika u bazi od 10% ovako sjebe okus ?

Liquonic? Nikad čuo, niš dobro ni loše, tako da si vjerovatno ubo sranje od proizvođača koji je odlučio u životu imati svoju liniju likvida a da nema pojma šta radi, samo da je proizvodni trošak čim manji. Iliti, kupio si sranje :zu:

https://www.ecigareta.hr/hr/277-e-tekuc ... in-croatia

Traži Journey i samo Journey. Firma je Aeon, nećeš pogriješiti što god uzmeš. na ovoj stranici su debelo najjeftiniji. Najbolji su na tržištu u Hr. Evo ti i stranica proizvođača. https://journey-liquids.com/hr/ Ako želiš čitati detaljnije opise tekućina

Zadnja izmjena: buje3000; 03 srp 2021 15:10; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2021 14:06 

Ovo kad je nekom, pogotovo friškom vaperu kao tebi bila dobra virginija, pa se sad čudi šta je s nekim žnj likvidom, i to ne duhanskim, nego banana custard :mrgreen: ja kad čujem banana custard nakon 8 godina vejpa me tjera na povraćanje, tako da ne sekiraj se, nije do tebe, drž se u početku onoga šta ti paše i šta je provjereno.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 srp 2021 17:15 

od 100 aroma koje sam probao....koristim jednu za all day vape, dvije za prerezat mal ml u par dana....sve ostalo bljak

nije do arome, do tebe je, ne valja ti ta aroma, i tocka

Povratak na vrh

PostPostano: 07 srp 2021 23:11 

Hvala na komentarima momci, onda je do mene valda.. 10ml imam u prosjeku 4 dana, tak da cu nastavit kupovat na Tisku.. bilo je ovo jedno loše iskustvo :minus:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 srp 2021 00:35 

Ma imaš brate u juice doctoru aroma kakvih oš, discovery duhanska linija ludilo, imaš journeyevu stranicu, imaš i KTS, sve je to odlično, i drž se duhanskih dok ne krene priča i ne počne te tražit nešto drugo, i nema frke

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2021 14:19 

zlatno pravilo, uvijek uz sebe imaj sto ti pase, pa sa strane uzmes nesto za isprobavanje

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2021 19:24 

Luka00 je napisao:
Hvala na komentarima momci, onda je do mene valda.. 10ml imam u prosjeku 4 dana, tak da cu nastavit kupovat na Tisku.. bilo je ovo jedno loše iskustvo :minus:

Okani se tih govana s tiska

Meni sad da netko kaže da moram do kraja života to koristit, ošo bi odmah na kiosk i kupio šteku

Koliko miligrama koristiš?

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2021 20:29 

buje3000 je napisao:
Luka00 je napisao:

Okani se tih govana s tiska

Meni sad da netko kaže da moram do kraja života to koristit, ošo bi odmah na kiosk i kupio šteku

Koliko miligrama koristiš?

Da vas updejtam,

Pošto su me Wenax Stylus i Wiip napustili odlučio sam se za nešto malo bolje (nakon 4 mjeseca cimanja s navedenim pi*darijama).

Naručio jučer Innokin Kroma Z i jedva čekam da stigne, uzeo sam par grijača raznih jačina dok ne odlučim šta mi najbolje odgovara. :hi:

Tank je 4.5ml tako da mi se više ne isplati cimat sa boćicama od 10ml, morat ću isprobat nešto od gore navedenih preporuka.

Već sam nekoliko mjeseci na 12 miligrama i to mi je zasad dovoljno :klanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lis 2021 21:02 

tu bananu custard nisam htio ni udjeliti nekom :zu: ,pravac kanta za biohazard otpad :exc:

Povratak na vrh

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: