Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 ruj 2024 15:38. Sada je: 07 ruj 2024 15:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Innokin coolfire z50 pitanje
PostPostano: 04 ruj 2021 13:18 

Pozdrav!
Novi vaper ovdje, pa bi trebao neke informacije. Prelistao sam nedavno forum i baš na temelju tih informacija odlučio i nabavio Innokin starter kit.
Samo da razjasnim nisam okorjeli pušač i zapalim eventualno tu i tamo uz cugu,kavu te mi je vape čisto za neki chill.
Ok sad pitanja...
Trebam preporuke za baze i dodatne grijače s obzirom da bih koristio sam voćke i 3 mg.
Trenutno imam bazu Vapori 50-50 , kao preporuku prodavača za taj Kit. Ciljao sam na 70-30, ali kao coil je slabiji pa to nije idealno.
Mogu li ja ipak na 70-30 , i dal je je 1.2 ohma coil ok za moje potrebe, te koje bi bile idealne postavke za to? Jel može više od 15W etc....
Jel ova baza ok za mene i taj kit https://juicedoctor.eu/hr/vpg-x-purple- ... 00-ml.html
Hvala unaprijed!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Innokin coolfire z50 pitanje
PostPostano: 04 ruj 2021 13:41 

Mozes koristiti Vg/PG 70/30, to je na juicedoctoru ljubicasta, tzv purple label. Koristi miligrame koje oces

Meni ti 1.2 ohma ne valjaju, 1,6 ohma su bolji. Probaj obje pa vidi. Koristio sam 1.2 na cca 11-13 W i ok su, ali ne valjaju. 1.6 je bolji, 20 posto bolji okus.

stk se vocnih aroma tice, baci oko na Journey Cherry, T-juice Red astaire, sto se jagode tice, nabavis Capella Sweet strawbery i TPA Strawberry i te 2 pomijesas tako da stavis 3% svake i dobiti ces jagodu bolju od 95 posto njih na trzistu. ukusniju. Nije losa niti Inawera Shisha Strawberry, on ase isto lijepo slaze s Strawberry Ripe. Od jabuka, gledaj si Medieval pie od Journeya, od borovnica isto Journey Cookie blues. Journey Milky way je isto dobra jagoda. Journey Panda tears je mipkshake od maline, i genijalan je.

Journey ne uzimaj na juicodoctoru, nego guglaj Ecigareta Osijek,btamo su sve njihove 35% jeftinije, ne platis 100kn nego 58.

Za mijesanje sto i kako, imas tutorial na Forumu za pocetnike, pri vrhu je

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ruj 2021 14:00 

Hvala ti puno na odgovoru. Takve preporuke volim! Samo još pitanje ; Nisu li 1.6 imali neku grešku pa se zato preporučilo 1.2 ? Čisto iz magle mi to pada na pamet. I na koliko bi W mogo onda vrtiti 1.6 na tom modu. Čisto pitam da ne skurim sve u tjedan dana. xD

Povratak na vrh

Naslov: Innokin coolfire z50 pitanje
PostPostano: 04 ruj 2021 23:54 

Fenix je napisao:
Hvala ti puno na odgovoru. Takve preporuke volim! Samo još pitanje ; Nisu li 1.6 imali neku grešku pa se zato preporučilo 1.2 ? Čisto iz magle mi to pada na pamet. I na koliko bi W mogo onda vrtiti 1.6 na tom modu. Čisto pitam da ne skurim sve u tjedan dana. xD
To i mene zanima. Zato nisam ni probavao 1.6. Ja koristim iskljucivo 1.2 jer mi se pokazalo daleko najboljim,probao sam sve slabije

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 07 ruj 2021 15:14 

1.6 sam koristio na 9W, tako da gledaj 9-12W, klasika

Izgleda da je tih 1.6 proslo, navodno, serija iz Wizardlaba nije ta koja je s greskom, pa sam uzeo taj za probu, i super je. Dobro, mojoj staroj, koja to koristi je cisto svejedno je vise ili manje okusa i vise ili manje zraka, pa mi je svejedno koji joj uzmem

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: