Luka00 je napisao:
Pozz,
Naručio sam sa ecigareta.hr liquid u rinfuzi (zamješano u traženom omjeru) jabuku i bananu. Banana PG/VG 30/70 i jabuka 50/50.
Sve što mogu reći za arome da su fenomenalne. Više mi se sviđa jabuka jer je izraženija aroma zbog omjera PGa.
Zanima me jel netko zna tko je proizvođač arome koje oni koriste ? Ili ako je netko narucivao od njih te voćne tekucine, koji proizvođač ima nešto slićno tim njihovim voćnim aromama.
Probao sam po netu naći Journey al kako sam vidio imaju samo voćne mikseve..
Ako ti je to odlično, onda će ti Journey by Aeon biti fantazija, kao što je meni bilo kada sam ih prvi put probao. To ti drže bivši članovi Vapercluba, nama dobro poznati. Ecigareta Osdijek ih drži po 35% nižoj cijeni od ostatka hrvatskih trgovina. Gledaj si sve linije osim Shake linije koja je najjeftinija, al nije ni ona loša, dapače, rekao bih da je ukusno bolja od tih sranja u rinfuzi.
Znači, uzmeš te tekućine, i uzmeš na juicedoctor.eu ili wizardlab web str Nikotinsku otopinu, koju inače koristiš, to dvoje pomiješaš i dobiješ tekućinu spremnu za korištenje koja je miljama daleko od tih rinfuza govana šta tamo nude po paprenim cijenama.
Za rinfuza, da košta 30kn za 100 ml, ja ju ne bih uzeo.
Ali, kako ti je to ukusnije od onog što si do sada pario0, uživaj! Pa kada to riješiš, napravi ovako kako sam ti rekao. Nožeš se prije kupovine javit, pa ti pojasnimo što treba
Ako oćeš baš arome banane i jabuke
juicedoctor.eu
Gledaj Flavorart
Apfelkuchen se meni jako svidja kao i Fuji Apple
A banana, kao banana, možeš probat isto od Flavorarta, od Eliquidfrancea j isto dobra, a i KTS ima neku bananu dobru u miksu, ne znam kako se točno zove ali linija tih voćki se zove Gothic linija, a sada da li se tekućina zove Life ili Love, to ne znam. Imam ju doma, precijenjeno skupa je. Ja imam Banana Cream od The Perfumers Apretnice (TPA) i meni je ok, al da je fina, nije.
Za voćke, best buy ti je Flavorart. Fine, koristim ih, a jako jeftine, jer ti s aromom od 31kn napraviš oko 400ml tekućine. Dok KTSova je 45kn za napravit 100ml