Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2025 23:20. Sada je: 26 tra 2025 23:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Poruka
 Naslov: Re: Preporuka za početnika 2021
PostPostano: 02 ruj 2021 00:11 
Administrator

Bulskvit je napisao:
Sad glavni problem mi je sto meni sve arome postanu neutralne i ne osjete se bas vec nakon par dimova. Imam osjecaj da je na njegovom Nordu aroma bolja, a uredaj mi djeluje 2 klase losiji od mog, u najmanju ruku.

To je problem sa svim novim tekucinama. Jednostavno imaju preveliku koncentraciju arome i toliko se zapunis da ju ne osjecas vise kako treba. Dva su moguca rjesenja: Pariti cistu bazu neko vrijeme da se izluftas od arome pa ces ju opet osjetiti. Ili koristiti tekucinu s malom koncentracijom arome, makar nisam siguran da takva danas postoji. Znaci da ces sam poceti mijesati.

Citat:
Zadnje sto me zanima je, koja je sad slijedeca neka nadogradnja? Gledao sam razne modove i komplete. Sad bih naravno izdvojio i vise novca ako je potrebno.

To se zove spavlitis i neizljecivo je :zu:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Preporuka za početnika 2021
PostPostano: 09 ruj 2021 14:44 

DL mozes probati i na svom coolfireu, samo nabavi RDA tj dripper. Imas ih po 100kn u trgovinama, gledaj da je na njemu veci usnik tj siri. Ne smije biti 510, ako ima 810, taj je za DL

Nabavi gotove zavojnice, imas ih u Wizardlabu, nesto veliko i debelo, imaju ti najcesce vise njih u paketu, recimo 30 kom za 30kn ako ne i vise od 30 kom

treba ti i vata, uzmi Cottonbacon ili Firebolt

Treba ti i coil jig winding tool, guglaj to na fasttech.com, da vidis kako izgleda pa trazi. Ja bi sve to nabavio na fasttech. com, jer ce te to kod nas izac jako skupo. Ili, probaj na cigabuy eu express i doma ti je za 4 dana a kineske cijene Uzmi i driper usput na fasttechu. ili tu u oglasnicima na vaperclubu sam vidio da netko prodaje Dead Rabbit, taj ti je fantastican.

Ako.se oces prebacit na DL, zaboravi na kuppvinu tekucina, moras sam doma mjesat jer parenje postaje neisplativo ako kupujes tekucinu po 1kn/ml. Rijesis 20ml na dan, to je vise od 20kn.

Ecigareta Osijek nema nista komplicirano, to su poznate tekucine i postoje arome za njih. Daj mi linkove, i reci cu ti di da nabavis aromu, aroma je po 30-75 kn i dostatna je za napravit oko 400ml tekucine od te jedne arome.

Povratak na vrh

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: