Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 14:56. Sada je: 25 sij 2025 14:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Preporuka za početnika 2021
PostPostano: 28 tra 2021 20:55 

Ako je moja (pra)-prabaka, baka, mama i žena znala smiksati bilo kakav recept i da jelo bude dobro, ne vidim u čemu je ovdje problem... miksaš provjereno, ako eksperimentiraš i nešto fulaš, WC ima svaki objekt (dobro, prabaka je imala komposište ) :mrgreen: samo malo volje, vremena ima svako toliko (svratiti po cigarete na kiosk ne uzima vrijeme?) jednostavno ne vidim čemu strah oko stvari koji su naši preci svakodnevno radili u sličnom obliku, ili se svi jednostavno pretvaramo u ljudski rod koji je prikazan na svemirskom brodu u filmu Wall-e?
Nije osobna kritika tebi (ustvari mislim da si jako pozitivan), nemoj se uvrijediti, no neke stvari mi nisu stvarni jasne, kad čujem da netko sebi ne zna napraviti svaki dan obrok, pa čeka da umre od gladi, i onda mora naručiti dostavu (po meni čista lijenost!)

Ovo je smo moj moment, bez ikakve uvrede bilo kome, nismo svi isti, no meni stvarno ne ide u glavu kad netko kaže "nisam ja za to" (ne mislim tu na nikog osobno niti odgovaram direktno na nečiji post) a nije ni probao. Sve vezano uz "vape" savlada svaki prosječni osmoškolac (čak i niži razredi), no očito je danas "sveto pismo" puno toga, no možda sam ja dinosaur koji je pred izumiranjem i nikad ne zove majstore i ne kupuje ono što mislim da mogu napraviti, ako nisam siguran , bar probam prije, a na kraju napravim to bolje od majstora uz malo logike i sa sad dostupnim informacijama na internetu, jer sam radio sebi, a ne da zaradim na naivčini pa mu to skrpam...

Povratak na vrh

Naslov: Preporuka za početnika 2021
PostPostano: 28 tra 2021 21:47 

Slazem se, ja sam inace isti....al sto se tice samih aroma, neda mi se kupovat more aroma i isprobavat i samim time skupljat doma arome ko hrcak.....kad bih znao sigurnu recepturu za arome koje volim, sigurno bih isao u diy

Na kraju krajeva,jos uvijek sam u trazenju adv, imam dvije tri za sada

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 28 tra 2021 22:04 

vulja,probaj ovaj bujin recept,meni koji sam isklljučivo duhandžija je dobar, svakako dodaj 1% nekog duhana kako je i preporučeno,ja sam metnio tobacco absolute od JF-a

TPA toasted almond 1 %
TPA caramel original 5 %
TPA Peanut butter 1%
Capella vanilla custard 3%
Flavorwest hazelnut 1 %

zamješao i promućkao, na prvu ispalo odlično, doslovce prvi batch ičega, bez ikakvih dorada

jako jako podsjeća na Nom Nomz Chewbacco, skoro bih rekao ista, samo nema notu duhana. Još ću probat, staviti neki totalno neutralni duhan - VZ Cohibu a možda i neko FA govno tipa latakia ako ju nađem, a mislim da bi i VZ Island tobacco se lijepo uklopio pošto se njega inače popravlja karamelom a i on ima malo karamele u sebi. Island je kod nas nabavljiv kao Exotic tobacco od Meiwei

Povratak na vrh

Naslov: Preporuka za početnika 2021
PostPostano: 29 tra 2021 00:15 

Odustao od duhanskih, samo vocno, trenutno parim dva kaktusa i jedan lemon tart....sve ostalo mi se jednostavno neda tocit i mazat setup :zu: ok mi puno toga, al nista za adv

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2021 11:45 

Evo i ja tribam jedan savjet,kupio sam NIKOTINSKA OTOPINA VPG X PURPLE LABEL 18 MG 500 ML s 70% VG (biljnog glicerina) i 30% PG (propilen glikola),shake shock rum kola i aromu DISCOVERY AROMA PARLIAMENT 10 ml,e sada rečeno mi je da sam triba kupit 50%50% ane ovu 70%30%,jer da grijači na enduri t20s i na INNOKIN COOLFIRE Z50 + ZLIDE STARTER KIT odu brzo jer da je za te cigaret,tj.grijače ova od 70%30% pregusta pa da grijači brzo odu.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2021 12:11 

Zlide guta bez problema tu bazu i raditi će slabije s VPG/50/50

Za ovaj drugi bi moglo biti problema s natapanje. Moglo, ne znači da će biti.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2021 12:21 

Evo parim ovu shake shock rum kolu na enduri t20s i mnogo bolji okus,aroma bez problema,a INNOKIN COOLFIRE Z50 + ZLIDE STARTER KIT će doć za par dana,avu sam dans smiksa kao i parlament,koji treba stepat 30 dana,još me zanima dali ih mogu držat u frižideru

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2021 16:12 

bolje sobna temperatura....sporo će se dobit (poprimit krajnju aromu) u frizideru....baci u ladicu il na policu, samo da nije direkt na udaru sunca

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2021 21:17 

Pozdrav ekipa, eo stigla oprema, sve kako je buje3000 preporucio. Stavio sam duhansku aromu, grijac 1.2ohma, 12W.
Jeli to okej setup? To sam procacko malo po netu sta kako ide. Nisam znao koliko tekucine treba usuti pa sam iso malo vise od pola. Za sada mi je okej, malo se jos privikavam na okus. Imam neku ''metalnu'' aromu u ustima koja je dosta oslabila od pocetka tako da to pridodajem cinjenici da je sve novo.

Sad me zanima jel imate kakav savjet za koristenje i pusenje? Ne vuce me cigara, cjeli dan samo parim, za sada je okej. Vidjeti cu sutra ujutro uz kavu kako ce mi biti. Sad ako bi mi neko mogao pojasniti malo ovo s grijacima. Dobio sam 1.2 i 0.8 te sam dodatno narucio 0.8, 1.0, i 1.2. Koja je razlika u njima i na koliko bih trebao W staviti? Koje su vam preporuke za tekucine sa duhanskim aromama?

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2021 23:20 

drugaciji su grijaci, nije samo razlika u samom otporu, neki će ti pasat, neki ne, neki bolje natapaju, neki ne, neki previše......isprobaj, ak si zadovoljan s ovim, pari pa sljedeceg stavi nekog drugog kad ćeš mijenjat.....savjet, kreni od 12W pa na više, i vidis koje ti njaviše paše....nejdi iznad 20W nikako, mislim....

takodjer ovaj metalan okus, moguće da pariš na premaloj snazi, digni to na 15-16W....ja taj metalan okus imam kad je snaga preslaba, i najviše dolazi kao aftertaste, ne kod samog parenja....ako pričamo o istom metalnom okusu

preporuke nemam za duhanske, aroma je najsubjektivnija stavka u parenju, to moraš sam otkrit koja ti je odlična...recimo po sijećanju, meni je odlična bila nekad davno Gold MZ od infamousa, KTS Old Captain

Povratak na vrh

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: