Ako je moja (pra)-prabaka, baka, mama i žena znala smiksati bilo kakav recept i da jelo bude dobro, ne vidim u čemu je ovdje problem... miksaš provjereno, ako eksperimentiraš i nešto fulaš, WC ima svaki objekt (dobro, prabaka je imala komposište )
![Zelenko :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
samo malo volje, vremena ima svako toliko (svratiti po cigarete na kiosk ne uzima vrijeme?) jednostavno ne vidim čemu strah oko stvari koji su naši preci svakodnevno radili u sličnom obliku, ili se svi jednostavno pretvaramo u ljudski rod koji je prikazan na svemirskom brodu u filmu Wall-e?
Nije osobna kritika tebi (ustvari mislim da si jako pozitivan), nemoj se uvrijediti, no neke stvari mi nisu stvarni jasne, kad čujem da netko sebi ne zna napraviti svaki dan obrok, pa čeka da umre od gladi, i onda mora naručiti dostavu (po meni čista lijenost!)
Ovo je smo moj moment, bez ikakve uvrede bilo kome, nismo svi isti, no meni stvarno ne ide u glavu kad netko kaže "nisam ja za to" (ne mislim tu na nikog osobno niti odgovaram direktno na nečiji post) a nije ni probao. Sve vezano uz "vape" savlada svaki prosječni osmoškolac (čak i niži razredi), no očito je danas "sveto pismo" puno toga, no možda sam ja dinosaur koji je pred izumiranjem i nikad ne zove majstore i ne kupuje ono što mislim da mogu napraviti, ako nisam siguran , bar probam prije, a na kraju napravim to bolje od majstora uz malo logike i sa sad dostupnim informacijama na internetu, jer sam radio sebi, a ne da zaradim na naivčini pa mu to skrpam...