Pozdrav svima!
Prvenstveno želim se ispričati ako je bila greška otvoriti novu temu, nisam baš imao uspjeha u pronalasku neke odgovarajuće a da ima nekih recent psotova. Ili sam samo bio lijen i u žurbi da sto prije nakucam post
Ovako, ja sam u zadnje vrijeme počeo dosta razmišljati o parenju. Naime, ja sam vrlo vjerojatno za pojmove normalnih pušaća, onaj okorjeli. Unazad 4-5 godina pušim ručno motane cigarete te mi je duhan izbora Old Holborn te s vremena na vrijeme uzmem bijeli Bali Shag. Tu i tamo se dokopam i koje kutije cigareta koje dobijem od kolege spletom okolnosti. Kad pušim cigarete 3 kutije su normalna pojava, nekad i 4 načmem. Dok pušim rolane, ne pratim baš broj popušenih ali znam da mi vrečica od 40g traje 2-3 dana. Odgovaraju mi jače cigarete (crveni Marlboro, crveni Lucky Strike, Davidoff crveni, Cammel). Sad ne znam jesu još neke stvari bitne vezane uz cigarete.
Vezano uz parenje, jako me privlači činjenica da nema pepela, dima, smrada, zadaha, šlajma, motanja i što sve ne. Sam interes se pojavio unazad par dana kad sam vidio Wiip izložen u HG Spotu. Konkretno, Wiip me ne zanima u tolikoj mjeri jer nisam baš naletio na nekakve pozitivne komentare i recenzije i samim time što je proizvod dosta ograničen, brzo sam odustao od kupovine. Sad, koliko sam ja shvatio za tih 200-300 kn se može nači dobra alternativa.
Mene osobno zanima nekakav POD sistem zbog same jednostavnosti i dimenzija. Svojevremeno jesam imao pokušaj sa e-cigaretom, ali to je bilo davno prije nekih 5-6 god sa e-cigaretom od 100 kn tako da nisu ostali baš najbolji dojmovi.
Ja se sad prepuštam ekipi koja je iskusna i molio bih da mi se predlože nekakvi starter kitovi, POD sistemi, e-cigarete eventualno. Za aromu sam shvatio da bih trebao nekakvu duhansku za pocetak, na kraju krajeva to mi i je cilj, maknuti se od duvančuge ali da mi ostane taj okus.
Ako vam nešto znači, UWell Caliburn je nešto što sam imao u vidu. Kolega s posla ima SMOK Nord 2 ako se ne varam, tako da nešto u tom smislu, ako je to u redu.
Ja ću se svakako potruditi na forumu informirati što više, da vam ne budem dosadan. Hvala vam unaprijed.