Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 ruj 2024 15:24. Sada je: 07 ruj 2024 15:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: razočaran
PostPostano: 13 tra 2021 13:32 

Klasični AIO gutaju 70% VG bez problema (tekućine koje radim dajem nećaku i njegovoj ženi, oni su oboje na AIO) i traje im grijač baš tako desetak dana do tri tjedna, ovisi koju tekućinu i koliko pare, mislim da koriste 1.2 oma sa fasttech-a. Pare normalno kao i ja na RTA, tako da mi ova priča o tome da nije za konstantno parenje ne drži vodu. Za ove nove AIO ECO grijače nemam pojma, možda je tu problem. Možeš si za probu staviti kapljicu-dvije-tri destilirane vode (a može i iz pipe neće te ubiti) u tank sa tekućinom i promućkati, ona će razrijediti tekućinu pa ćeš znati da li je do previše guste tekućine.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 14:03 

vulja je napisao:
To je 0.5 ohma grijac, barem tako pise....ako je zbilja 0.5 ohma onda u yome lezi tvoj problem garant....trebas grijac od 1-1.2 ohma za njega

Procitaj na grijacu sto pise

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

onda ispada da radi na 20tak W. Za taj mali grijač malo puno, pa još da dobro natapa 70%VG.

a količina zraka koja dolazi na grijač nikakva, ne stigne ga hladit

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 17:58 

piše 1.o oma i nikad tekućinu ne poparim do kraja,a to mi je prodavač rekao da uvijek stavim dvi tri kapi na grijač ma nema vez hvača vam još jednom na savjetima i puno pozdrava od mene iz splita uživajte

Povratak na vrh

Naslov: razočaran
PostPostano: 13 tra 2021 18:29 

Ko sto rekoh, baci to u ladicu i izmi nesto drugo,.pcito si naletio na neki poluproizvod, nazalost....onaj Vaporesso orca je cist u redu, a ne kosta previse zbilja, 200kn....bilo bi steta odustat

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 23:15 

pa baš bi bila šteta

ja sam bacio skoro tisuću kn dok nisam našao nešto šta valja

Povratak na vrh

PostPostano: 16 tra 2021 21:35 

Pušenje je jebena navika, i teška ovisnost, a pogotovo nije jednostavno uvjerit čovika koji je očekiva od relativno bezveznog uređaja da će mu odjedanput zaminit duvan. Lipo je pušit kad se naučiš, i teško je odustat. Teško je dok sebi u tintari ne složiš sve grede i ne odlučiš se na parenje bez panike i stiska. Ovo je, da se i to ne lažemo, prilično zajeban i kompliciran sport za nekoga ko voli pušit, a ne voli gadgeteriju, i ne razumi ništa o struji (ne mislin sad da sklapa matične ploče, već obični Omov zakon). Ne triba odustat, pa taman jedno vrime i dopunjava duvanom (to sam i sam radija, oni prvi uređaji su bili ajme bože, niko da ti pokaže, objasni, nemaš di vidit, pa smo se snalazili po kavama, vako, nako dok to nije krenilo, pa spasi Forum, pa youtube, pa pomalo....pa kad nakon jednog vrimena vidiš da imaš više zraka, da ti koža vidno čistija i lipša, da ne govorin da mi sad ostane svaki misec po iljadu kuna u žepu najmanje...da ne smrdi kuća, nego kad neko bane pita ajme koji su ovo lipi kolači....:) I danas, evo, nakon skoro 8 godina vaperskog staža sistematski proša, odlično, spirometrija, sve ok, tlak kaže dr. školski...120/80, žena ne grinta da smrdi roba uvik....i tako dalje i tako dalje....ponukalo me ovo napisat jer sam dosad i pokušava ljude uputit, koji bi pokazali interes i volju....ali više to ne radim, guštam sam, jer sam došao u fazu kad nekog nagovaram da sam sebi sličim na one jehovine svjedoke :) a to neću, a skužim nakon vrlo kratko ko će se vratit na duvan za par dana, tjedana najviše, pa ne želim tlačit ni sebe ni oko sebe...sve su primjeri iz moje uže i šire familije...eto, ako neko u ovome postu nađe mrvicu motivacije i želje za učinit SEBI nešto dobro, super, ako ne opet dobro....
A da ne spominjen koliko je lipši ukus pare od cigara, okus svega ostalog...u biti to je jedino loša strana, sva hrana počme mirisat, osjećaš sve okuse, skužiš koliko si prezačinjava spizu prije, pa udri soli, pa tlak pa svašta....
Oću li dalje? :mrgreen:
Vidi, jučer mi bilo 8 godina, sad ću u 3. razred još malo, di mi je čestitanje, di mi je torta!!!!??? :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 17 tra 2021 12:53 

Čestitke na godišnjici Deckardcain :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 18 tra 2021 12:51 

Fala Bujo!! :hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2021 08:00 

Deckardcain je napisao:
Pušenje je jebena navika, i teška ovisnost, a pogotovo nije jednostavno uvjerit čovika koji je očekiva od relativno bezveznog uređaja da će mu odjedanput zaminit duvan. Lipo je pušit kad se naučiš, i teško je odustat. Teško je dok sebi u tintari ne složiš sve grede i ne odlučiš se na parenje bez panike i stiska. Ovo je, da se i to ne lažemo, prilično zajeban i kompliciran sport za nekoga ko voli pušit, a ne voli gadgeteriju, i ne razumi ništa o struji (ne mislin sad da sklapa matične ploče, već obični Omov zakon). Ne triba odustat, pa taman jedno vrime i dopunjava duvanom (to sam i sam radija, oni prvi uređaji su bili ajme bože, niko da ti pokaže, objasni, nemaš di vidit, pa smo se snalazili po kavama, vako, nako dok to nije krenilo, pa spasi Forum, pa youtube, pa pomalo....pa kad nakon jednog vrimena vidiš da imaš više zraka, da ti koža vidno čistija i lipša, da ne govorin da mi sad ostane svaki misec po iljadu kuna u žepu najmanje...da ne smrdi kuća, nego kad neko bane pita ajme koji su ovo lipi kolači....:) I danas, evo, nakon skoro 8 godina vaperskog staža sistematski proša, odlično, spirometrija, sve ok, tlak kaže dr. školski...120/80, žena ne grinta da smrdi roba uvik....i tako dalje i tako dalje....ponukalo me ovo napisat jer sam dosad i pokušava ljude uputit, koji bi pokazali interes i volju....ali više to ne radim, guštam sam, jer sam došao u fazu kad nekog nagovaram da sam sebi sličim na one jehovine svjedoke :) a to neću, a skužim nakon vrlo kratko ko će se vratit na duvan za par dana, tjedana najviše, pa ne želim tlačit ni sebe ni oko sebe...sve su primjeri iz moje uže i šire familije...eto, ako neko u ovome postu nađe mrvicu motivacije i želje za učinit SEBI nešto dobro, super, ako ne opet dobro....
A da ne spominjen koliko je lipši ukus pare od cigara, okus svega ostalog...u biti to je jedino loša strana, sva hrana počme mirisat, osjećaš sve okuse, skužiš koliko si prezačinjava spizu prije, pa udri soli, pa tlak pa svašta....
Oću li dalje? :mrgreen:
Vidi, jučer mi bilo 8 godina, sad ću u 3. razred još malo, di mi je čestitanje, di mi je torta!!!!??? :lol:

Čestitke :sanja:

Odličan post, jako realno si ovo napisao, skoro isto iskustvo imam i ja, jedino što nisam se niti udebljao niti počeo više jesti (istina je za ove okuse da su neizmjerno bolji kad se očistiš ali ja i nisam baš neki gurman pa uživam i u malim količinama :mrgreen: ). Ne smeta mi nimalo društvo pušača, jedino kad budemo negdje gdje je stvarno zapušeno, čim dođemo doma odmah sva roba u perilicu i pod tuš, prije nisam ni bio svjestan koliko ti se to uvuče u odjeću, kosu i kožu.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2021 23:49 

Hvala Dado, sve šta si dodao stoji :plus:

Povratak na vrh

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.