Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 22:10. Sada je: 03 pro 2024 22:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: razočaran
PostPostano: 13 tra 2021 01:33 

Nažalost Joyetech eGo AIO Simple-Eco Friendly 1700mAh koji sam dobi u par dana 4 grijača izgorenost daju a sve sam radia kako treba,par kapi na grijač napunim cigaru ostavim petnaes minuta i parim i bude mi super,da bi opet stavio par kapi na grijač napunia e cigaru odem spavat probudim se skuvam kavu popijem gutljaj kave povučem dim ono zagoreno i tako sa sva četri grijača u četri dana.kontaktiram trgovca da bi mi rekao gusta tekucina
2. previse povlacenja pa se ne stigne natopiti grijac sa tekucinom (Ego
aio urešaj nije za Chain vape) koristim virginia white tobacco 18mg i mr.vape 18mg
i kad sve zbrojim jeftinije mi je kupovat na pazaru duvan za motanje nego ovo.nisam pri novcu da bi izdvojio oko 300 do 700 kuna.skuplje me je izašla ova cigara nego da sam mota duvan.Hvala puno nekima na dobrim savjetima koji su mi tili pomoć ali nažalost to je meni preskupo davat toliko za uređaje,jer za 700 kuna sa filterima i pairićima mogu pušit 4 mjeseca.Hvala svima od srca i oprostite svi na smetni.Puno hvala i na savjetima

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 01:39 

Parenje NIJE pusenje! Druga stvar, zasto ponovno nakapavas grijac? Dovoljno ga jednom nakapat

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re: razočaran
PostPostano: 13 tra 2021 09:50 
Administrator

Nenya73 je napisao:
Nažalost Joyetech eGo AIO Simple-Eco Friendly 1700mAh koji sam dobi u par dana 4 grijača izgorenost daju a sve sam radia kako treba,par kapi na grijač napunim cigaru ostavim petnaes minuta i parim i bude mi super,da bi opet stavio par kapi na grijač napunia e cigaru odem spavat probudim se skuvam kavu popijem gutljaj kave povučem dim ono zagoreno i tako sa sva četri grijača u četri dana.

Cekaj stani malo. Da li ti samo kapas na grijac? Ne punis tank? Unutra ti stane 2ml tekucine, to ne koristis?

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 10:42 

ne kapam samo u grijač,nego i napunim cigaru tekućinom i onda parim.i kad ostane malo tekućine opet stavim u grijač dvi tri kapi i napunim cigaru tekućinom i ostavim priko noći i ujutro uz kavu idem parit ono zagorjeli okus,tako sa sva četri grijač.skuplje me je toizašlo nego da sam ostao na motanju.prije sam pario na onim prvim i mislio da je Joyetech eGo AIO Simple-Eco Friendly 1700mAh bolji ali nije a ovo mi je trgovac rekao
1. gusta tekucina
2. previse povlacenja pa se ne stigne natopiti grijac sa tekucinom (Ego
aio urešaj nije za Chain vape)

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:01 

Po treci put, netreba ponovno nakapavat grijac, samo prvi put kad stavljas novi grijac....moguce da si naletio na lose grijace jednostavno....sto se tice gustoce likvida, mislim da bi AIO trebao probavljat 70% vga bez problema....mnogi koristili AIO i nisu imali problema, cisto sumnjam da chain vapeas ako ti tank traje cijeli dan

Moj savjet je da probas nac nekoga tko ce ti pogledat taj tvoj AIO.....ako nista, iz prve ruke ti mogu preporucit Vaporesso Orca set, 200kn u parilici, ako ne i manje, uzmi par rezervnih grijaca (1.2-1.3 oma su ti koji valjaju) i pari bez brige

Uzeo curi jos za bozic i evo koristi to i nema primjedbe, dobar mali pocetnicki uredjaj i trosi 70/30 tekucine bez problema

Najgore je to sto pocetnici nemaju nekad dobru podrsku, i kombinacija sa losim proizvodima ih otjera od parenja.....i nemoj gledat parenje kao rezanje troskova....isto kako kupis los duvan, mozes kupit ecig za 100kn, zadnje smece....a neki put potrefis i uzmes dobro za male pare....gledaj tako

Jednom kad nadjes nesto sto ti odgovara, trosit ces mozda 100kn na tekucine mjesecno....u globalu parenje jest rezanje troskova na fuge staze, al i puno vise od toga

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:06 

I dali pazis da je vata uvijek natopljena tekucinom ili nadolijevas tekucinu tek kad je skoro prazan tank..meni je npr uvijek minimalno 1.5-2 ml tekucine u tanku jer bi inace spalio vatu

Zadnja izmjena: Oluja5895; 13 tra 2021 11:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:21 

grijac u prosjeku ljudima traje 10-20 dana

nesto radis krivo

ili uzimas grijac s premalo ohma, pa radi na velikoj snazi i ne stigne se natopit jer mozda taj gtijac ipak nije za Vg/PG 70/30

ajde uzmi jedan grijac s vise od 1.2 ohma pa probaj opet

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:24 

The Joyetech eGo AIO ECO kit use the new Joyetech BFHN (bottom feed - high nicotine) coils which are specifically designed to work well with high nicotine eLiquid such as Mr Salt-E or nkd 100 salt eLiquids.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:26 

https://www.vapeshop.com/joyetech-ego-aio-eco

Stranica od shopa gdje prodaju

ne koristim nic salt tekucine tako da neznan koja je razlika sa drugim tekucinama

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2021 11:38 

To je 0.5 ohma grijac, barem tako pise....ako je zbilja 0.5 ohma onda u yome lezi tvoj problem garant....trebas grijac od 1-1.2 ohma za njega

Procitaj na grijacu sto pise

Povratak na vrh

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: