Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 13:39. Sada je: 25 sij 2025 13:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pomoć početniku
PostPostano: 29 sij 2021 09:13 

Pozdrav svima,

Ukoliko ima početnik koji je voljan pariti,a nemože do uređaja zbog financija ili ima baksuz kao i ja u startu,nudim pomoć u obliku wismec active uređaja.
Odmah da razjasnim - Nema nikakva "fora,caka,mućka" Jednostavno prije 1-1,5 god kada sam krenio pariti imao sam mali milion problema u startu,ekipa ovdje mi je pomogla,čak mi je jedan kolega (Yabby) poklonio jedan svoj uređaj za start.Sad sam je našao u situaciji tako pomognem nekom drugom.
E sada...uređaj je nov,kutija je još zapakirana u foliji.Koliko su zapravo dobri (ili nisu) neznam ostavljam to kolegama koje su više upućeni u uređaje,neznam ni koliko vrijede s obzirom da sam dobio pod račun za obaljen posao.Jedan koristim zadnjih mjesec + dana baterija mi traje cijeli dan,te parim nekakvih 7ml,dosta brzo se i puni (nekakvih sat vremena).Ne koristim originalni atomizer jer prebrzo mi "troši" tekućinu,kroz pola sata spali 2ml tank,tako da sam stavio atomizer sa jomo40.Uređaj ima još nekakve funkcije sa bluetooth,zvučnik...nekužim se bas u to,a iskreno nezanima me,bitno da pari.
Stavit ću par slika pa možete pogledati o čemu se radi.Sivi (aluminiski) koristim,crni je zapakiran,koji vam paše recite,meni je svejedno.
Eto kome je potreban poklanjam.

Samo jedna zamolba na kraju
- Ukoliko vam uređaj nije potreban,nemojte koristiti nekakve lihvarske ljigave fore da vam poklonim uređaj i onda završi na njuškalu i sl. na prodaju.

slika

slika

slika

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pomoć početniku
PostPostano: 29 sij 2021 13:09 

:brav:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 sij 2021 16:19 
Administrator

:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2021 09:02 

Pozdrav,evo da javim da je uređaj dobio novog vlasnika.Ako može savjet za atomizer pošto orginalni bas i nema grijača,kod nas a ni po fasttech i sl. stranicama.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2021 11:24 

evo, ja ću donirat 2 Joyetech Tron S, on je dolazio u kompletu s Joyetech vtc mini. imam par grijača uz njega, a trebalo bi viditi da li postoje još za kupiti grijači za njega. Moja 2 su crveni, pa će biti i matchy matchy uz tvoj ljubicasti mod. pošalji mi na PP adresu kamo da šaljem

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2021 17:27 

Bravo Buje, dobra gesta... :plus:

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.