Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 13:45. Sada je: 25 sij 2025 13:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koju e cigaretu
PostPostano: 02 ožu 2021 14:22 

Dobar dan društvo,
ja sam stari/novi vaperaš. Obzirom da je jako puno vremena prošlo od kad sam se vratila "zločestoj" cigareti, nisam više u toku sa novim vaper proizvodima. Dakle, treba mi preporuka za dobru e-cigaretu jer mi je mod koji imam dobar "za po doma", težak je i nepraktičan pogotovo dok vozim.
Treba mi dobra parilica, oblika sličnog cigareti koja ima dobar "osjećaj u grlu" (ako to uopće i postoji više) i preporuke za najpovoljnije arome uz najbržu dostavu, jer mi se čini da mi je ovaj RY4 malo prestar :(.
Unaprijed hvala!

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ožu 2021 16:49 

arome na juicedoctor.eu
Meiwei arome su one poznate ti kao Vapingzone. Ako oćeš duhane

ovo
https://wizardlab.hr/geekvape-aegis-sol ... y-mod.html
je dobar mod. Ali ako želiš nešto kao tuba, reci.

Tube, znači valjkasti modovi, kao oblika kao nekadašnje mehanike, ti uglavnom nemaju gumbe za pojačavanje i smanjivanje snage, kao što su nekad bili VV modovi. Sada su VW. ne pada mi nijedan dobar trenutno napamet.

možda ovako nešto?
https://wizardlab.hr/lost-vape-grus-box-mod.html
https://wizardlab.hr/obs-cube-x-box-mod-18650.html

moj glas ide Geekvape modu, robustni su i stvarno lijepo izgledaju, kvalitetom izrade iznad ostalih kineza i dosta traju.

Treba li ti atomizer s kupovnim grijačima ili za samoizradu grijača? ili to imaš, pa ti ne treba?

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ožu 2021 19:50 

Evic mod već imam, htjela bih nešto kao nekadašnji joytech evod. Imam jednu bateriju i ponešto grijača, ali ne vjerujem da mogu više naći tank za nju i još jednu bateriju. U Karlovcu sam tražila parilicu, ali ni nje više nema.
Na linku koji si mi dao našla sam ovo: Vaporesso Orca Solo Plus Starter Kit 1200mAh, vrijedi li to išta?

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ožu 2021 23:09 

a gle

iskreno, to su sve sranja s usranim atomizerima, da se ne lažemo :zu:

ovo
https://parilica.hr/e-cigarete-kompleti ... -tube.html

bi trebala biti najbolja tuba na tržištu, i to samo zbog atomizera, Zlide atomizer se preporučuje bar god dana. imam ga doma, nabavio ga za staru, ima lijepo podešen zrak, draw je skoro kao na RBA i dobar okus.

za tebe bi bili grijači 0.8 ohma, 1 i 1.2, 1.6 ne bih uzimao jer su u tvornici nešto zeznuli s tim grijačem i mnogo ih je u banani. Najviše pare će ti davati 0.8.

tuba kao toba, svaka daje konstantnih 4 volta ili 3.6, i to sve više manje isto radi

innokin je pouzdanija marka od Vaporessa, duže su na tržištu i tu negdje kvalitetom kao Joytech.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2021 08:21 

buje3000 je napisao:

Našla sam ju na erevoluciji za 336 kuna. Moram li odmah kupiti rezervni grijač ili ovaj traje neko vrijeme?

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2021 12:02 

naravno. uzmi si grijače. računaj da ti 1 može trajat od 3 do 15 dana. to se zove coin lottery, ako dobiješ šit grijač krepat će za 3 dana. 1 od 5 ti je najčešće shit. Raširena je pojava pa ima čak i naziv u vape svijetu. preporučam ti uzet bar 3 grijača, uzmi svaki otpor po 1, znači 0.8, 1 i 1.2, a mislim da s njime dolazi 1-2 grijača. ovi s manje ohma od 0.8 nisu za tebe, oni su za DL način parenja.

Povratak na vrh

Naslov: Koju e cigaretu
PostPostano: 04 ožu 2021 12:10 

Tara je napisao:
Evic mod već imam, htjela bih nešto kao nekadašnji joytech evod. Imam jednu bateriju i ponešto grijača, ali ne vjerujem da mogu više naći tank za nju i još jednu bateriju. U Karlovcu sam tražila parilicu, ali ni nje više nema.
Na linku koji si mi dao našla sam ovo: Vaporesso Orca Solo Plus Starter Kit 1200mAh, vrijedi li to išta?
Vaporesso orca je meni odlican, samo koristiti 1.2-1.3 oma grijace, ovi od 0.8 ne valjaju.....topla preporuka s moje strane za nesto takvo sekundarno

Ili sto se tice samog moda, imas u wizardlabu joyetech primo fit za sicu, 180-190kn, mislim da su nesto zahebali s cijenom jer ga nema nigdje po toj cijeni, ja sam ga izeo u ducanu i frajer mi ga htjel naplatit 350kn pa se skoro posvadjali :-)

Mal,kompaktan mod, je deblji nego to sto trazis al opet stane u dlan da se ni ne vidi

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2021 01:56 

buje3000 je napisao:
https://mysteria-e-cigarete.com/proizvodi/modovi/mod-geekvape-aegis-max-100w/
https://mysteria-e-cigarete.com/proizvo ... zlide-d24/

isti je atomizer kao u prošlom prijedlogu dakle isti grijači dolaze u obzir, post niže su.

cijene ove 2 stvari su svugdje + - 10kn, ali tamo su ti i tekućine, a oni su iz Petrinje, pa nek idu novci njima ;)

nećemo bacat, cijene baterija su pre velike i to na drugom mjestu.
ovako, uzmi 3 baterije. sad, koji ćeš ti punjač, sam odaberi. ja ti iz praktičnosti preporučam ovaj s 4 slota, ja imam isti takam s 6, isto MC model.
https://juicedoctor.eu/hr/punjaci/1905- ... r-mc4.html
https://juicedoctor.eu/hr/punjaci/1903- ... r-vc2.html

zato što možeš onda sve 3 baterije puniti odjednom dok s ovim drugim možeš 2.
za oba ti treba zidni usb punjač, pa uzmi neki s 2A.
ako odabereš ovajs 2, 2 se pune a treću bateriju koristiš.
radije 3, jer ti jedna uvijek i bilo kada može otkazati poslušnost, meni jesu, pa da imaš rezervnu.
MC puni samo li-ion, ne smiješ aa ili aaa stavljat nutra dok VC puni sve koliko mi je poznato. provjeri, ako ti treba.
predložiti ću ti ove, imam ih i ja, koristio sam 5 komada 3 godine, i sada sam kupio još 4, odlične su. U mysteriji su slične takve sličnog kapaciteta preko 60kn, ovdje ti je bolje a i punjač je dosta jeftiniji.

baterije
https://juicedoctor.eu/hr/baterije/1159 ... h-20a.html
digli su im cijenu, do pred malo su bile 31kn. Ova baterija ima prednost pred ovim drugima jer su se meni ove druge pokazale loše u vidu trajanja omota, a nije dobro koristit baterije rascufane, meni su se sje nakoin 6 mj dok ove samsung traju duže.

možeš za početak i 2 uzet, ako ti je sve skupa skupo, ali gubiš komoditet.

ovo sve nabaviš i ti si miran sa svime bar 6-9 mjeseci, ovaj mod je kvalitetan a jeftin i trebao bi toliko izdržat. inače, kineski modova traju 3-6 mjeseci pa crknu a neki i prije jer su sranja.

Samo da javim da sam konacno prelomio i uzeo ovo sto si preporucio..znaci mod i atomizer,punjac za 4 baterije i 3 baterije,4 rezervna grijaca(od 0.8,1 i 1.2),i 5 tekucina s mysterie za pocetak;)

Samo pitanje za zidni usb punjac..to mi treba samo utikac jel tako(kabel valjda dobijem sa punjacem)? I jel mogu koristiti taj utikac od mobitela starijeg,nije ovaj superbrzi punjac(pise na njemu da je output 2A)?

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2021 09:09 

mozes, 2A je odlican.

kad ti treba brze punjenje, stavis 2 batke u slotove predvidjene za brzo punjenje pa puni 1A svaku. takav imam i ja. 2-3 sata i obje baterije pune.

sad probaj pariti samo tekucine, bez cigara.
mozes dan dva koristiti i cigare, povecavaj vrijeme izmedju svake cigare, ako.ti cigare trebaju. pocni sa sat i pol, pa povecavaj svaku pauzu. tako ja. kada dodjes na 6 sati izmedju 2 cigare si na konju, i to znaci da mozda vec slijedeci dan mozes skroz prestat s cigarama.

mozes i odmah skresat cigare na nulu.

kad budes jedan dan bez cigara, ces vidit da li su miligrami dovoljni i onda se javi, pa cu ti preporucit gdje uzet tekucine koje su ukusnije od JP.golda

znaci ovo s povecanjima razmaka izmedju cigara je isprobana taktika koja je mene bar 10puta bezbolno skinula s cigara.

prvi razmak sat i pol. dtugi razmak 2 sata, treci 2 i pol itd
vjetovatno ces kasljat na pocetku kad budes poceo korisyit elektricnu, pa povlaci kratka povlacenja. sto duze koristis elektricnu a manje cigare ces manje kasljat jer grlu treba vremena da se privikne na paru. 10 dana kasljanja jr u rrdu, a kasalj nrstane kad prestanes kombinirati elektricnu i cigare tj kad prestanes s cigarama. u roku 4-10 dana kasalj nestane skroz. da te ne obeshrabri ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ožu 2021 16:06 

buje3000 je napisao:
mozes, 2A je odlican.

kad ti treba brze punjenje, stavis 2 batke u slotove predvidjene za brzo punjenje pa puni 1A svaku. takav imam i ja. 2-3 sata i obje baterije pune.

sad probaj pariti samo tekucine, bez cigara.
mozes dan dva koristiti i cigare, povecavaj vrijeme izmedju svake cigare, ako.ti cigare trebaju. pocni sa sat i pol, pa povecavaj svaku pauzu. tako ja. kada dodjes na 6 sati izmedju 2 cigare si na konju, i to znaci da mozda vec slijedeci dan mozes skroz prestat s cigarama.

mozes i odmah skresat cigare na nulu.

kad budes jedan dan bez cigara, ces vidit da li su miligrami dovoljni i onda se javi, pa cu ti preporucit gdje uzet tekucine koje su ukusnije od JP.golda

znaci ovo s povecanjima razmaka izmedju cigara je isprobana taktika koja je mene bar 10puta bezbolno skinula s cigara.

prvi razmak sat i pol. dtugi razmak 2 sata, treci 2 i pol itd
vjetovatno ces kasljat na pocetku kad budes poceo korisyit elektricnu, pa povlaci kratka povlacenja. sto duze koristis elektricnu a manje cigare ces manje kasljat jer grlu treba vremena da se privikne na paru. 10 dana kasljanja jr u rrdu, a kasalj nrstane kad prestanes kombinirati elektricnu i cigare tj kad prestanes s cigarama. u roku 4-10 dana kasalj nestane skroz. da te ne obeshrabri ;)
Ma plan je da se skroz maknem od cigareta..imam taman zalihu za jos par dana dok dođe ovo i onda,nadam se da je moja prica sa cigaretama gotova :)

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: