Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 23:15. Sada je: 03 pro 2024 23:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Di smo stali?
PostPostano: 02 svi 2020 03:32 

Pozdrav svima,

Bio sam aktivan član ovog foruma nekoliko godina, a onda sam početkom 2018. godine prestao pariti. I period od 2018. godine do početka 2020. godine nisam pario, a nisam zapalio ni jednu cigaretu.
Kako to obično biva, život piše čudne priče pa tako i kod mene - jednom pušač, uvijek pušač... Nakon dva - tri mjeseca borbe oko toga jel pušim ili ne, shvatio sam da sam se u potpunosti vratio navikama od prije 2015. godine... Generalno, nalazim se na kutiji cigareta dnevno i trebam help. Znam da će mi ponovni povratak vjernoj i predivnoj pari (koju sam, iako sam ju ostavio, uvijek na neki način žalio što sam prekinuo pariti).

Dobri ljudi, molim vas uputu za sljedeće:
1) Koji mod si kupiti, a da ne pretjerujemo s cijenom - volio bi si priuštiti neki dostojan mod koji ima mogućnost heat controla (ili kako se to već zove). Heat control nije obavezan, već poželjan.
2) Atomizer -Volio bi da ga mogu direktno srkat u pluća, al prihvaćam i opcije mouth-2-lungs. Obavezno kod atomizera mi je sljedeće: Mogu samostalno raditi coil i atomizer NE CURI! Obje ove stavke su mi prioritet i to je jedino što ulazi u opciju kod odabira atomizera.

Što se samih cijena tiče spreman sam potrošit neke novce na kupovinu (govorimo o nekim novcima za HR primanja, ne govorim o modovima za 1.500,00+ HRK!!!). Dugo vremena nisam gledao videe na youtubeu i reviewe modova/atomizera pa sam malo out of date...

Ako imate kaj na leru za prodat, dapače! Ja navratim u sve obližnje zagrebačke županije i pokupim to kaj imate za prodat ako mi se svidi.

Unaprijed hvala dobri ljudi!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Di smo stali?
PostPostano: 02 svi 2020 14:32 

Ciao

ne gledaj polovne stvari van foruma, jedina mjesta du facebook grupe, a tamo precijenjuju vrijednosti modova a i atomizera koje prodaju. Dakle, modovi koji su u Kini novi, na fejsu uredno prodaju 50kn skuplje i stare 6 mjeseci - kad mu je već vrijeme da rikne. Ono, wtf. Ponekad, ali vrlo rijetko se nađe povoljno mod te neke niže srednje klase. Pre mala razlika u cijeni, do 6 mj. star cca --5n a nov ak i kod nas 320-350 kn. Moja preporuka je za Geekvape Aegis Solo, 350kn kod Wizardlaba. Imaju ti web shop, u njemu ti radi stara ekipa iz MTMa. Ne znam ima li mod preheat, pogledaj na netu.
Ako ti je preheat pod muss, imaš stari Joyetech vtc mini po cca 250kn u eRevoluciji, obavezno moraš staviti Arctic Fox softwer na njega i s tim softwerom ima dosta dobar TC- blizu DNA uređaja a ima i Preheat. Kako je to kopija sistema od DNA, možeš sve na kompu naštelat, kao i DNA uređaje. Ja baš nisam na ti s novim gizmačima ali vrlo je lako to instalirati i namjestiti na kompu.

Ako si baš za DL, možda bi ti više odgovarao mod s dvije baterije, onda preporučujem Geekvape Aegis Legend ili Legend X, ja bi radije stari uzeo, prije je bila cijena oko 500kn, sada ga se može naći i za 350. Robustan, IP certificiran, gumiran pa ne skliže s površina. Sad ti više manje nijedan atty ne curi, svi su sad jako user friendly, naspram onih koje si imao prilike prije koristiti. Geekvape Zeus i Zeus X sam čitao da su popularni, nisam imao. Ovaj novi, X, ima mogućnost slaganja i single i dual coil, ali ne znam baš kako to funkcionira, bilo bi idealno da se javi netko tko pari tim stilom.

Baterije, ako nemaš, su najjeftinije na juicedoctor.eu, bivša stranica e-tekucine.eu, LG HG2 se skriva pod imenom Enercig, imaš jeftino i Sony VTC6, imaš i Xtarove punjače po 200tinjak kn. Atty možeš polovan i 100kn jeftinije nać na face grupama: VŠOT, #ceznemdatezeznem, Vaper Zona oglasnik.

Sad su ti dosta popularni Clapton žice, ni80 se meni jako sviđa, a za isprobavanje, da se ne baciš odmah u trošak možeš ovo uzet pa isprobavat
https://wizardlab.hr/utm-killer-8-u-1-clapton-set.html

Popularne vate su Cottonbacon, a meni je najbolja Firebolt, najbolje wicka. zemeš 1 paketić tu, a 2-3 naručiš s Ebaya ili Aliexpressa, tamo su po dolar i nešto sitno, firebolt po 2-3

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2020 01:39 

Pozdrav Buje,

Veliko hvala na iscrpnom odgovoru stvarno si stavio veliku količinu informacija pred mene, a to je upravo ono što sam tražio :)
Hvala na linku i uputi za wizardlab - ja sam dijete MTM storea i parilice (s tim da sam u parilici jednom kupio i uvijek sam bio kupac MTM storea).
Budem proguglao sve navedene modove/atomizere. Uspio sam si sklepat prastari kanger topbox mini pa cu se zadovoljit s tim na neki kratki period (poznavajuc sebe, bit ce to jaaako jaako kratko).

Jako mi je drago za čut da danas atomizeri više ne cure... Kad sam ja pario morao si bit dobar build master i jako dobro poznavat kako pariš i koliko vate / širinu zavojnice trebaš stavit na svoj atomizer da budeš siguran da ne curi!

Ako naidjem na neke nedoumice / upite - postam ovdje.

Još jednom hvala na odgovoru :)

Živio!

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2020 10:30 

ovako, naletio sam na fejsu na oglas jednog poznanika pa sam ga pitao za Zeus i Zeus X, kaze da Zeus X zna procurit ako se krivo slozi i da treba znat. tako da taj nije za pocetnika. kaze da je obican stari Zeus bolji. on ga prodaje za 120kn, stari Zeus, plave boje. tamno plava boja, ako oces mi se javi na Pp pa cu vas spojit. znma ga od prije, miskim da nece nategnut.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2020 14:55 

Hvala buje.

Imas odgovor u PP.

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: