Ciao
ne gledaj polovne stvari van foruma, jedina mjesta du facebook grupe, a tamo precijenjuju vrijednosti modova a i atomizera koje prodaju. Dakle, modovi koji su u Kini novi, na fejsu uredno prodaju 50kn skuplje i stare 6 mjeseci - kad mu je već vrijeme da rikne. Ono, wtf. Ponekad, ali vrlo rijetko se nađe povoljno mod te neke niže srednje klase. Pre mala razlika u cijeni, do 6 mj. star cca --5n a nov ak i kod nas 320-350 kn. Moja preporuka je za Geekvape Aegis Solo, 350kn kod Wizardlaba. Imaju ti web shop, u njemu ti radi stara ekipa iz MTMa. Ne znam ima li mod preheat, pogledaj na netu.
Ako ti je preheat pod muss, imaš stari Joyetech vtc mini po cca 250kn u eRevoluciji, obavezno moraš staviti Arctic Fox softwer na njega i s tim softwerom ima dosta dobar TC- blizu DNA uređaja a ima i Preheat. Kako je to kopija sistema od DNA, možeš sve na kompu naštelat, kao i DNA uređaje. Ja baš nisam na ti s novim gizmačima ali vrlo je lako to instalirati i namjestiti na kompu.
Ako si baš za DL, možda bi ti više odgovarao mod s dvije baterije, onda preporučujem Geekvape Aegis Legend ili Legend X, ja bi radije stari uzeo, prije je bila cijena oko 500kn, sada ga se može naći i za 350. Robustan, IP certificiran, gumiran pa ne skliže s površina. Sad ti više manje nijedan atty ne curi, svi su sad jako user friendly, naspram onih koje si imao prilike prije koristiti. Geekvape Zeus i Zeus X sam čitao da su popularni, nisam imao. Ovaj novi, X, ima mogućnost slaganja i single i dual coil, ali ne znam baš kako to funkcionira, bilo bi idealno da se javi netko tko pari tim stilom.
Baterije, ako nemaš, su najjeftinije na juicedoctor.eu, bivša stranica e-tekucine.eu, LG HG2 se skriva pod imenom Enercig, imaš jeftino i Sony VTC6, imaš i Xtarove punjače po 200tinjak kn. Atty možeš polovan i 100kn jeftinije nać na face grupama: VŠOT, #ceznemdatezeznem, Vaper Zona oglasnik.
Sad su ti dosta popularni Clapton žice, ni80 se meni jako sviđa, a za isprobavanje, da se ne baciš odmah u trošak možeš ovo uzet pa isprobavat
https://wizardlab.hr/utm-killer-8-u-1-clapton-set.htmlPopularne vate su Cottonbacon, a meni je najbolja Firebolt, najbolje wicka. zemeš 1 paketić tu, a 2-3 naručiš s Ebaya ili Aliexpressa, tamo su po dolar i nešto sitno, firebolt po 2-3