MaLiPisho je napisao:
Nadam se da nije problem sto sam otvorio ovu temu. Zbunjen sam oko svega i pocetnik sam totalni. Moram priznati da vec nakon 2 dana koristenja mogu reci da mi je virginia white bljak. Htio bi si naruciti neki e-liquid bez priprema i da imam zeljenu kolicinu nikotina u njoj.. Koji su kvalitetni i da imaju okuse bez da se zezam. Nisam upoznat bas sa tom tematikom pa ne bi htio mjenjati isparivac svako tri dana. Btw koliko mg preporucate posto sam pusio 2 kutije crvenog marlbora dnevno, ja trenutno koristim 18 mg.. Konstantno ga pusim ali ne znam jer je to zato sto mi je nova stvarcica ili mi fali nikotina.
Htio bi neku marku sa okusima koji mogu podrzati Joyetech CuAIO D22 bez da mi skracuje vijek trajanja isparivaca. Hvala unaprijed i oprostite na noobovskim pitanjima.
http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/preporučam omjer PG/VG 50/50 i 18mg
da se ne gubiš s nazivima, real cigar ti najviše podsjeća na cigaretu, kao i cohiba. od poznatih okusa tu su i old captain, island tobacco, french pipe, cherry cigar, dunhill, 555, virginia flu cured... samo ti vuci koliko ti treba, ipak si veći ovisnik i nikotin ti treba. grijači traju koliko traju, ako budeš u budućnosti htio motat vlastite grijače, morat ćeš izdvojit za mod, bateriju i RBA atomizer. (cca 600kn) na njima traje grijač 15-25ml tekućine. uglavnom, da bi ti grijač trajao više, potrebno je imat tekućinu s ne previše VGa, da tekućina nije pre tamna i da ne kuriš na višoj snazi nego je potrebno odnosno da dobro natapa. Za AIO kažu da je najbolji grijač za parenje u usta pa u pluća (Mouth To Lung - MTL - kako si pušio cigaretu) onaj SS od 0.6ohma