Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 stu 2024 06:28. Sada je: 04 stu 2024 06:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 40 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pomoc oko E-LIQUIDa
PostPostano: 06 tra 2019 13:38 

Nadam se da nije problem sto sam otvorio ovu temu. Zbunjen sam oko svega i pocetnik sam totalni. Moram priznati da vec nakon 2 dana koristenja mogu reci da mi je virginia white bljak. Htio bi si naruciti neki e-liquid bez priprema i da imam zeljenu kolicinu nikotina u njoj.. Koji su kvalitetni i da imaju okuse bez da se zezam. Nisam upoznat bas sa tom tematikom pa ne bi htio mjenjati isparivac svako tri dana. Btw koliko mg preporucate posto sam pusio 2 kutije crvenog marlbora dnevno, ja trenutno koristim 18 mg.. Konstantno ga pusim ali ne znam jer je to zato sto mi je nova stvarcica ili mi fali nikotina.

Htio bi neku marku sa okusima koji mogu podrzati Joyetech CuAIO D22 bez da mi skracuje vijek trajanja isparivaca. Hvala unaprijed i oprostite na noobovskim pitanjima.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pomoc oko E-LIQUIDa
PostPostano: 06 tra 2019 14:43 

MaLiPisho je napisao:
Nadam se da nije problem sto sam otvorio ovu temu. Zbunjen sam oko svega i pocetnik sam totalni. Moram priznati da vec nakon 2 dana koristenja mogu reci da mi je virginia white bljak. Htio bi si naruciti neki e-liquid bez priprema i da imam zeljenu kolicinu nikotina u njoj.. Koji su kvalitetni i da imaju okuse bez da se zezam. Nisam upoznat bas sa tom tematikom pa ne bi htio mjenjati isparivac svako tri dana. Btw koliko mg preporucate posto sam pusio 2 kutije crvenog marlbora dnevno, ja trenutno koristim 18 mg.. Konstantno ga pusim ali ne znam jer je to zato sto mi je nova stvarcica ili mi fali nikotina.

Htio bi neku marku sa okusima koji mogu podrzati Joyetech CuAIO D22 bez da mi skracuje vijek trajanja isparivaca. Hvala unaprijed i oprostite na noobovskim pitanjima.

http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/
preporučam omjer PG/VG 50/50 i 18mg
da se ne gubiš s nazivima, real cigar ti najviše podsjeća na cigaretu, kao i cohiba. od poznatih okusa tu su i old captain, island tobacco, french pipe, cherry cigar, dunhill, 555, virginia flu cured... samo ti vuci koliko ti treba, ipak si veći ovisnik i nikotin ti treba. grijači traju koliko traju, ako budeš u budućnosti htio motat vlastite grijače, morat ćeš izdvojit za mod, bateriju i RBA atomizer. (cca 600kn) na njima traje grijač 15-25ml tekućine. uglavnom, da bi ti grijač trajao više, potrebno je imat tekućinu s ne previše VGa, da tekućina nije pre tamna i da ne kuriš na višoj snazi nego je potrebno odnosno da dobro natapa. Za AIO kažu da je najbolji grijač za parenje u usta pa u pluća (Mouth To Lung - MTL - kako si pušio cigaretu) onaj SS od 0.6ohma

Povratak na vrh

PostPostano: 07 tra 2019 14:08 

Hvala na stranici :D Narucio sam 2 probna pa cu vidjeti koji mi se svida.. Isprobavat cu pa dok ne nadem meni dobro i drzat se toga :D

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ožu 2021 19:52 

Pozdrav,imam problemcic sa tekucinom..naime nakon tri dana vejpanja iste izgubio mi se okus,i to poprilicno(rijec je o jp gold-real tobacco 12mg)..nakupovao sam i drugih okusa,pa jel onda rijesenje da probam drugu? Ako da,kako da to napravim(tj.sta da napravim sa cca 2 ml preostale tekucine u atty-u,tj kako vi rijesavate kad zelite zamijeniti tekucinu)

PS
Da ne otvaram novu temu..gdje drzati mod(kad si na poslu ili u gradu),a da nije u đepu,jer mi mod ima gumenu zastitu i onda se svako zrno prasine lijepi za njega..
Jel ima gdje za kupiti nekakav etui koji bi mogao zakaciti za remen,ili tako nesto?

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ožu 2021 21:21 

to je normalno

promjeni okus

vratimo tekućinu u bočicu i nalijemo drugu tekućinu.

koliko se sjećam, da ćeš se javit nakon par dana koristenja... jesi uspio prestat pušit, i ako da, je li ti dvanaest miligrama dovoljno? pa da predjemo na neke bolje tekućine :D

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2021 01:00 

buje3000 je napisao:
to je normalno

promjeni okus

vratimo tekućinu u bočicu i nalijemo drugu tekućinu.

koliko se sjećam, da ćeš se javit nakon par dana koristenja... jesi uspio prestat pušit, i ako da, je li ti dvanaest miligrama dovoljno? pa da predjemo na neke bolje tekućine :D

A u utorak sam poceo bas bez cigarete,evo prosao treci dan da nisam zapalio(sto je ogroman korak za mene jer u 21 godinu koliko pusim nije prosao dan da nisam zapalio-doslovno)
Pa iskreno nznm jel mi dovoljno,prva dva dana sam bas osjetio tekucinu,a sad treci ne osjecam(stavio sam i drugi okus,ali mozda su preslicni),pa nznm jel to do kvalitete tekucina ili moram pojacati nikotin

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2021 17:04 

ako si se skinuo s dvanaest mg, i nakon korištenja ti je dovoljno nikotina pa te ne vuče, onda ti miligrami odgovaraju. jako je velika razlika koristiš li dvanmaest ili osamnaest. zato pitam. kad budeš htio naručiti bolje tekućine, javi

btw. čestitam na prestanku :)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2021 18:23 

buje3000 je napisao:
ako si se skinuo s dvanaest mg, i nakon korištenja ti je dovoljno nikotina pa te ne vuče, onda ti miligrami odgovaraju. jako je velika razlika koristiš li dvanmaest ili osamnaest. zato pitam. kad budeš htio naručiti bolje tekućine, javi

btw. čestitam na prestanku :)

Hvala :)
A gle,nije bas da me ne vuce,navlacim parilicu ko veliki i padne mi na pamet cigareta,ali zelim osjetiti sve blagodati prestanka pusenja pa se ne dam haha
Uzet cu jednu od 18 na kiosku da vidim jel ce biti bolji filing,jer trenutno stvarno jako slabo osjetim aromu tekucine..fali mi onaj TH koji se toliko spominje
Spreman sam za bolje tekucine,tako da bih bio zahvalan na preporuci ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2021 18:55 

uzmi prvo na kiosku, isprobaj jedan dan pa vidi.

bila bi šteta uzeti decilitar tekućine pa da miligrami ne odgovaraju

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2021 21:06 

Moze,pa javim

Povratak na vrh

[ 40 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.