Pozdrav,
Počeo mi se pojavljivat čudnovati problem koji je dosta neugodan i nemogu skuziti kako ga se rjesiti, dakle tekućine mi imaju okus bez pretjerivanja ali po - ŠPEKU

, znači znam koji je okus kada grijač pregori i kada treba mjenjati vatu ali ovo nije ni blizu, prvo mi se počelo pojavljivat kad sam stavljao nove grijače na Exceed Box mod (Naravno dobro sam ih namočio i sve to) i prvih dan dva bi imalo taj čudan okus, ako bi stavio neku voćnu aromu taj čudan okus bi "otišao" i prije, međutim kupio sam neki dan Siren GTA 2 tank i stavio untra voćnu aromu (KTS Gothic Death) i sve dobro, išao promijeniti grijač na Exceedu i stavio unutra Vapersku Škvadru Wizard Pipe (Duhanska aroma) i okus opet krene po tom špeku (Dešavalo mi se i sa voćnim aromama tipa KTS Firebomb Blackout), uvjeren da je to do očito "zeznutih" grijača kod Exceed-a nalijem istu tu duhansku tekućinu u Sirenu te opet identičan okus po špeku

eto zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta je to ni do ćega je ali nemogu vise samo voćne arome parit moram malo i duhanske hehehe eto ako itko ima ikakvu ideju do ćega bi to moglo biti neki mi da neki hint, znači grijače sam nove stavio i na Sireni i na Exceedu pa poslije otvarao za svaki slučaj da nisu možda zagorili ali nisu sve je ok, te iz ne znam kojeg razloga izlazi mi po nekada tekućina iz onih rupica za zrak na Sireni ...
P.S. Nije ni do navedene duhanske tekućine (steepala se dobrih 25 dana) jer sam uspio na početku dobiti par dimova gdje sam osjetio pravi okus te arome (Mješavina duhana i lješnjaka) te je odmah poslije došao stari okus špeka