Pejpi je napisao:
Koliko vidim sa uredajem je sve ok, ne curi, ne kondenzira i ne grglja i ne baca nista u usta...sve to za sada...zapamtimo da je tek niti dva tjedna u mojim rukama.
A za vodu ...jbg nije frka, pit ce se kako god se okrene, samo nisam niti malo mislio da ce tako nesto biti potrebno...no dobro.
Evo isprobavam french pipe..isto tako, nije lose, ali od sva 3..old cpt najbolji za sada. Mislim da bi takvi okusi sto slicniji tome bili idealni za mene.
Kod french pipe parim vise nego inace, trazi me vise. koliko sam primjetio manje zadovaljava kao zamjenu za duhan.
Vezano za jacinu uredaja...ovih dana ne idem preko 50w za sada...mjenjam izmedu 30-40 i sasvim ok mi je.
nego vidim razliku (bare with me) ako stavim usne preko cijelog pipka imam puno intenzivniji okus i sve. dok ako samo usnama vrh pipka zatvorim puno slabije je i tu nastaje taj sirovi, suhi zrak koji zasmeta..valjda...
Daklem, summa summarum, ja happy i stan ne smrdi, pepeljara nema, cikova isto tako....bare ustedio, vrh. Nadalje, pitao sam u prijasnjem postu kako da cistim grijac najbolje kada mjenjam tekucine? pod toplu vodu pa pustit da se susi? nes drugo?
Nadalje, rekao si ranije za neku web stranu za tekucine..jer ove tri koje imam jedna otisla, druga i treca na pola..pa ce trebati jako brzo nove da nebi izvadio kutiju lukija iz ladice
Ma kakvih crnih 50W spominješ???
To je MTL atomizer, nemaš što raditi iznad 17W, možda je i 15W previše. Nikakvo čudo da ti ostaje suh grijač. Smanji snagu jbt
Grijač kupovni ne čistiš nikako, ne stavljaj ga u vodu ni pod razno. unutra je vata. koristi dok traje traje. Možeš, imati svaki grijač za drugu tekućinu ako baš oćeš. Svi to rade tako da imaju isti grijač i samo mjenjaju tekućine. Ako ti smeta okus prijašnje tekućine onda možeš promjeniti ali ne trebaš. Ne znam što dati u tom slučaju savjetujem. Vidi, pa napravi kako ti najviše odgovara.
http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/netko mi je rekao, da kad ubaciš ih 10 u košaricu, da cijena pada na 16kn po bočici. možeš ih pitati na mail.
dakle, isti proizvođač kao s wizardlaba, isti je vlasnik. Island tobacco imaš u sekciji 10ml classic TPD ready, ostale imaš ovdje. Probaj i Desert ship, Real cigar ako želiš da te podsjeća na cigaretu, 555 lagani duhan, black honey tobacco, Cigar je sličan Old captainu, Djarum je aromatičniji, Dunhill je ok, parliament je onako, red oak ti je ako voliš parit okus drva
, ry4 double ljudi vole, Shade je jača duhanska, Virginia je i više nego OK. To su one koje sam probao i da valjaju.