Pejpi je napisao:
Jeste.

I mislim da ću ipak ići na prvu varijantu koju si složio, veliko hvala za to.
E sada, ranije si naveo kombinaciju mješanja (što ću nakon posla pogledati temu za vlastito how to), u međuvremenu me zanima također tvoja preporuka čega se nakupovati za prvu ruku? Da ima nikotina naravno. Uz to se pitam, posotji li opcija tekućina koja podjseća na cigaru da ne zamrsdi stan toliko?
Mislim ako postoji nešto lijepšeg mirisa i nekih svojstva cigare a da te ne vuće na pravu. Iskreno neznam kako da se izarzim za to

ovako. kako sam ti napisao, uzmi one okuse tekućina koji sam ti naveo na stranici wizard lab. 2 od 12mg i 2 od 18 mg. možeš i 3 od 18 jer ja mislim da će ti trebati ta razina nikotina a ne 12mg. Proces mješanja je sljedeći. Uzmeš u ruke špricu s iglom. ubodeš u aromu i izvučeš onoliko ml koliko ti treba. to ovisi o postotku na kojem se ta aroma mješa. sve one koje sam ti nabrojio idu na 2.5%, dakle, za 10 ml biš izvukao 0.25ml i to baciš u bočicu. ostatak, do crte uliješ bazu i mućkaš. mućkaš svakih par dana, tako mjesec dana. i to je to, možeš ju koristit. Sve ti piše u unoj temi.
ovako, za prvih mjesec dana trebaš gotove tekućine. probaj na onoj ktseliquid stranici staviti u košaricu deset tekućina pa vidi da li cijena pada na 16kn. tamo su ok duhanske za isprobati, a sve one se kasnije mogu naći kao aroma. Dakle, kupiš si zalihu za mjesec i pol. i svaki dan, mjenjaj tekućinu i vidi koje ti se sviđaju i to zapiši na papir. Njih poslije nabaviš u obliku aroma i mješaš doma u većoj količini i za manje pare. puno manje. duhanske tekućine trebaju dozrijevati mjesec dana, zato kažem zalihu napraviti za mjesec dana. mislim, možeš ih ti koristiti i ranije, ali neće imati dobar okus. kako oćeš. kad budeš htio naručit arome, reci, pa ću ti dati stranicu gdje najpovoljnije naručiš. Najsličnije cigareti su Real cigar i Cohiba. Desert ship je više kao cigarillos, Island isto, s malo karamele, samo malo više opor.