Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 15:10. Sada je: 24 ožu 2025 15:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kupnja prvog vaporizera
PostPostano: 03 vel 2020 22:27 

ako si već pomislio na ecigarete, šteta ti je ne probati i prestati pušiti. ecigarete su 3 put veći gušt od cigara

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2020 13:40 

Jeste. :)

I mislim da ću ipak ići na prvu varijantu koju si složio, veliko hvala za to.

E sada, ranije si naveo kombinaciju mješanja (što ću nakon posla pogledati temu za vlastito how to), u međuvremenu me zanima također tvoja preporuka čega se nakupovati za prvu ruku? Da ima nikotina naravno. Uz to se pitam, posotji li opcija tekućina koja podjseća na cigaru da ne zamrsdi stan toliko?

Mislim ako postoji nešto lijepšeg mirisa i nekih svojstva cigare a da te ne vuće na pravu. Iskreno neznam kako da se izarzim za to :hmm:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2020 18:08 

Pejpi je napisao:
Jeste. :)

I mislim da ću ipak ići na prvu varijantu koju si složio, veliko hvala za to.

E sada, ranije si naveo kombinaciju mješanja (što ću nakon posla pogledati temu za vlastito how to), u međuvremenu me zanima također tvoja preporuka čega se nakupovati za prvu ruku? Da ima nikotina naravno. Uz to se pitam, posotji li opcija tekućina koja podjseća na cigaru da ne zamrsdi stan toliko?

Mislim ako postoji nešto lijepšeg mirisa i nekih svojstva cigare a da te ne vuće na pravu. Iskreno neznam kako da se izarzim za to :hmm:

ovako. kako sam ti napisao, uzmi one okuse tekućina koji sam ti naveo na stranici wizard lab. 2 od 12mg i 2 od 18 mg. možeš i 3 od 18 jer ja mislim da će ti trebati ta razina nikotina a ne 12mg. Proces mješanja je sljedeći. Uzmeš u ruke špricu s iglom. ubodeš u aromu i izvučeš onoliko ml koliko ti treba. to ovisi o postotku na kojem se ta aroma mješa. sve one koje sam ti nabrojio idu na 2.5%, dakle, za 10 ml biš izvukao 0.25ml i to baciš u bočicu. ostatak, do crte uliješ bazu i mućkaš. mućkaš svakih par dana, tako mjesec dana. i to je to, možeš ju koristit. Sve ti piše u unoj temi.

ovako, za prvih mjesec dana trebaš gotove tekućine. probaj na onoj ktseliquid stranici staviti u košaricu deset tekućina pa vidi da li cijena pada na 16kn. tamo su ok duhanske za isprobati, a sve one se kasnije mogu naći kao aroma. Dakle, kupiš si zalihu za mjesec i pol. i svaki dan, mjenjaj tekućinu i vidi koje ti se sviđaju i to zapiši na papir. Njih poslije nabaviš u obliku aroma i mješaš doma u većoj količini i za manje pare. puno manje. duhanske tekućine trebaju dozrijevati mjesec dana, zato kažem zalihu napraviti za mjesec dana. mislim, možeš ih ti koristiti i ranije, ali neće imati dobar okus. kako oćeš. kad budeš htio naručit arome, reci, pa ću ti dati stranicu gdje najpovoljnije naručiš. Najsličnije cigareti su Real cigar i Cohiba. Desert ship je više kao cigarillos, Island isto, s malo karamele, samo malo više opor.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2020 18:17 

Pejpi je napisao:

postoje i to bar njih 30 za koje znam da su fine. ali to ti nije za prvi mjesec parenja. za prvi mjesec bi ti trebalo nešto što ima jači duhanski štih, da posjeti na cigaretu da se lakše skineš. Nakon tih mjesec dana cca, okusni pupoljci na jeziku se oporave te okuse puno bolje osjetiš, i tad je vrijeme, ako želiš, na nešto skuplje duhane, kompleksnije od ovih. Tu kompleksnost sad ionako ne biš osjetio. dosta ih imaš i u obliku arome, tako da ih možeš doma zamješat jeftinije. Pazi kod kupovanja gotovih tekućina u količini većoj od 10 ml. nećeš u njima dobiti dovoljno nikotina. kupuj samo od 10ml i da imaju 12 ili 18 mg. to ćeš si testirati par dana pa ćeš vidjet što ti najviše odgovara. Kad vidiš koja razina nikotina ti je potrebna, onda ideš u shoppin1g na ktsov site. dam ti preporuke za duhane koji valjaju, jer ne valjaju svi. većina su d'rek na šibici

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2020 14:59 

Naručeno za start: Cohiba, French pipe i Old Cpt. 18mg sve.

Sada samo nestrpljivo čekati poštara :)

Javim dojmove čim stignem. Hvala na pomoći!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2020 15:21 

Nemoj se obeshrabriti ako ti French Pipe i Old Captain ne odgovaraju, to su prilično aromatične tekućine s pozadinskom notom duhana i koji ti kao friški parilac taj duhan nećeš ni osjetiti, npr meni ni sad nakon 5 godina to dvoje ne odgovara, one su nešto kao janjetina, ili obožavaš ili ti nikako ne paše... Cohiba isto nije baš "klasični" duhan koji podsjeća na cigaretu, dosta je lagana i ima neku biljnu notu duhana, ne onu spaljenog duhana.
Za klasične duhane koje podsjećaju na cigarete bi ti preporučio Parliment, Real Cigar i M`Boro, po mom iskustvu ova tri najbolje pašu onima koji pokušavaju preći na parenje, čak i tvrdokornim pušači koji ne misle prestati pušiti već samo su probali "kako to izgleda" su rekli da im su ovi ok, ali ne misle preći na parenje jer "to je sigurno još štetnije" :shake: i "ma ne da se meni za*ebavati s tim".
Samo pomalo dok ne pronađeš ono što ti odgovara ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2020 16:22 

dado_ je napisao:
Nemoj se obeshrabriti ako ti French Pipe i Old Captain ne odgovaraju, to su prilično aromatične tekućine s pozadinskom notom duhana i koji ti kao friški parilac taj duhan nećeš ni osjetiti, npr meni ni sad nakon 5 godina to dvoje ne odgovara, one su nešto kao janjetina, ili obožavaš ili ti nikako ne paše... Cohiba isto nije baš "klasični" duhan koji podsjeća na cigaretu, dosta je lagana i ima neku biljnu notu duhana, ne onu spaljenog duhana.
Za klasične duhane koje podsjećaju na cigarete bi ti preporučio Parliment, Real Cigar i M`Boro, po mom iskustvu ova tri najbolje pašu onima koji pokušavaju preći na parenje, čak i tvrdokornim pušači koji ne misle prestati pušiti već samo su probali "kako to izgleda" su rekli da im su ovi ok, ali ne misle preći na parenje jer "to je sigurno još štetnije" :shake: i "ma ne da se meni za*ebavati s tim".

zgodno za znat.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2020 17:11 

Zadrzati cu to napameti.

Ali mislim da necu biti toliko kritican prema tim stvarima (valjda). Meni osobno ima dva velika faktora koji utječe na pusenje...

- jakost same cigare, jer budimo realni koliko god mi se zeli pusiti one light ili ultra light nisu zadovoljstvo. Mislim da je termin za to Throat hit jeli? Ako se to donekle uspije dobiti sa navedenim ja nevidim neke velike probleme (valjda :D)

- Nikotin, cudno,a? Makar u to nisam siguran toliko. Gledajte, dok sam bio na putovanju u JI Aziji našao sam se u glupoj situaciji u jednom zelmji, ali da pricu skratim, cigare tamo su imale cijene EU cigara i to UK varijnate ili FR. I tako nisam pusio skoro 2 tjedna. Doduse radili smo razne aktivnosti cijeli dan svaki dan pa si imao um fokusiran na druge stvari, ali kada bi mi zafalilo jedna šiša me je jako dobro zadovoljila.

Dakle bez nikotina i dr, coni okusi i deri. Doduse ne znam kako se šiše usporeduju sa vejpanjem ...ali meni je sasvim u redu ugasilo glad za cigara + visoke cijene jel :D

Ali zato cim sam dosao u duty free, šteka je legla ko budali šamar kako bi se reklo.

Sve u svemu, eto čekam pa kad dode bas me zanima sta ce i kako ce sve to ispasti.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2020 17:56 

je, nikotin najviše utječe na Throat hit. što ga je više to je jači. Isto i grijač utječe, ako ga sam radiš (grijač) možeš dobiti dosta jači nego je na Zenithu ili Zlideu. isto malo dobiješ dizanjem W na modu. Barem ja dobijem, da li ćeš ti ne znam jer imaš kupovne grijače

ako voliš te shisha okuse, Inawera ima par aroma na kojima piše Shisha. voćke.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2020 08:28 
Administrator

dado_ je napisao:

:dobar:

Povratak na vrh

[ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: