Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 22:26. Sada je: 03 pro 2024 22:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kupnja prvog vaporizera
PostPostano: 04 pro 2019 14:39 

Hm, vaporesso armour ti i je jedan od manjih modova za 21700 baterije (osim pico - i samo ime mu govori ) tako da ako tražiš nešto manje morat ćeš na 18650 baerije ili opet pico...

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2019 18:03 

Mislim da sam se odlučio za geekvape aegis mini. Koji bi mi atomizer za njega preporučio ali da se grijači zavijaju a ne samo da se nataknu. I da li možda znas nekoga da popravlja modove jer ovaj moj je star 6 mjeseci i jako malo koristen i iz cista mira nece da ocita atomizer. Hvala

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2019 18:30 

iz čista miraje krepalo. tako to inače bude :zu:
pico je najjeftiniji mod koji recimo da valja. pogodi na čemu su štedili. Ako te popravak košta više od 50kn se ne isplati jer ti je novi u kini 20 dolara.

Innokin Zlide je dosta dobar. Noviji tip zenitha, isti grijači. još od nikog nisam čuo da se grijači ne šarafe

vidi sliku. navoja za šarafanje koliko oćeš
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2019 21:01 

Mislio sam na kad se grijač stavlja u atomizer da postoji da se šarafi a ne samo natakne unutra. Imaju li kakvi drugi grijači, totalni sam noob ali ovi grijači su mi non stop bili prenatopljeni pa bi mi tekucina išla u usta, sad neznam je li to do grijača ili do atomizera. Svaki dan sam morao s wc papirom dizat višak tekucine sa vrha grijača.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2019 21:26 

to što si opisao je normalna pojava kod atomizera s gotovim grijačima. Nisam nikad imao pa da sam koristio, atomizer s gotovim grijačima pa ti ne znam od čega je to. na ovima na kojim sam radiš grijače toga nema. Nikad mi tekućina nije došla u usta. praktički se ne događa ili jako jako rijetko. kakve maramice daj daj, okreneš ga naopako i otreseš kao toplomjer. Ako si doma, odeš na cestu i otreseš ga :zu:
kad ga otreseš :zu: , isto dok je naopako, malo puhneš jako par puta u otvor za zrak i riješeno. ovo s puhanjem je na apsolutno svim atomizerima, kada se grijač potopi da tekućina izađe.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2019 22:32 

Znaci da grijac dobro otresem i propušem. I innokin zenith atomizer mi je počeo propuštat ispod gornjeg čepa gdje se ulijeva tekucina pa ga se najbolje rijesit? Znaci da uzmem innokin zlide i ove grijace s koliko ohma?

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2019 12:20 

promjeni oringe na zenithu. Zlide radi na istim grijačima kao i Zenith, s dodatkom 0.5 ohma mesh coilom. taj ne radi na Zenithu. Sorry nisam vidio post do sad

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2019 16:31 

Što je oringe? Grijace je najbolje kupovat na parilici?

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2019 16:33 

O-ring, orinzi su gumice koje stoje na spojevima dijelova u atomizeru

Povratak na vrh

PostPostano: 03 vel 2020 10:45 

Pozdrav svima :)

Kako vidite nov sam tu na forumu i općenito vezano za vape kulturu.
Pročitao sam više-manje sve osnove sa ove pod teme i nakon toga se uputio u daljnje traženje i čitanje svuda po webu. Ali do krajnjeg zaključka još nisam došao.

Prvo i osnovno, zanima me neki početnički AIO kit za sada da vidim kako to ide i da li mi odgovara.

U uži izbor su došli sljedeći:

- Joyetech ego AIO/XL Kit 2300
- Vaporesso SWAG
- Innokin Adept Zlide
- Innokin Endura serijal?

Prva stvar koja mi zadaje glavobolju jest da nisam još siguran da li pen style ili obični box. Ako je ikako moguće izbjegao bi imati nešto preveliko u rukama, tipa Innokin Adept da je cca. max veličina, odnosno širina. Ima li jedan stil prednost naspram drugoga ili za početnika je samo stvar preference?

Druga stvar je, pošto pušim barem kutiju dnevno "jačih cigara" crveni lucky i slično, da su tankovi od 2ml dovoljni? Odnosno, koja veličina bi bila dovoljna da lako prođeš kroz cijeli dan? (znam da ovisi o hrpi faktora, ali opet barem okvirno)

Treća stvar, trajnost baterije. Isto tako, da sam mirne duše kroiz cijeli dan.
Pa me isto zanima, da li je moguće sa ovih par primjeraka AIO sustava gore mjenjati velićinu tanka? (osim Joyetech pošto je zatvoren sistem)

Uglavnom puno pitanja u magli. Ali bude se to riješilo :la:

p.s. vjerojatno sam nešto zaboravio.

Povratak na vrh

[ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: