RunBoyScout je napisao:
Hvala na odgovoru, ovako Temperature control ne mislim koristiti (Možda tu i tamo ali sumnjam) a činjenica da je chip star 2 i pol godine me ne dira previše ako će obavljati sve funkcije normalno, DNA75C mi je preskup (400kn razlike za isti mod) ako ima još koji razlog zašto da izbjegnem YiHi 350J V2 chip bio bi zahvalan da mi kažete, Dead Rabbit RTA još nije dostupan da ali kada bude planiram ga uzeti, nije preskup a nadam se da će dobro odraditi posao za MTL (Planiram staviti 1.03ohm SS316L Superfine Fused Clapton) žicu i koristit samo single coil valjda neće biti problema ako koristim single coil na dual coil RTA decku :/, zanima me hoće li YiHi 350J chip prepoznati koliki je otpor na žici te automatski sam podesiti voltažu i votažu? Još jednom hvala
nemam ništa protiv tog chipa, ima i on TC, to ti je ovaj Joules način rada
gle, za mtl uzmi mtl atomizer, DTL neće dobro radit. DTL atomizeri imaju jednostavno pre pre više zraka za MTL
ako ćeš single coil koristit na dual coil atomizeru, pogledaj da li ga se može koristit tako tj da li ima restriktor za jednu komoru.
RunBoyScout je napisao:
zanima me hoće li YiHi 350J chip prepoznati koliki je otpor na žici te automatski sam podesiti voltažu i votažu? Još jednom hvala
otpor će prepoznat, naravno, ali nema nikakvo automatsko podešavanje. to moraš sve sam odradit. voltažu će sam podesit, kad mu zadaš snagu u W. to da. jer ti ne podešavaš voltažu nego "wattažu" tj. snagu. snaga se mjeri u wattima. kreni sa 9W pa diži
imao sam SX350 chip mod, ništa spektakularno, prije bi reko sranje od moda. totalno razočaranje. taj nije imao tc i radio je samo u power modu i posao nije odrađivao nista bolje od Joytecha
jedina zamjerka tom chipu kojeg nisam imao ni probao, je ta, da ako ti se ne bude svidio rad moda, da ćeš ga izuzetno teško prodat ili ćeš ga prodat u pola cijene jer nitko neće dat te pare za chip star skoro 3 godine. kad sam nabavio taj sx350, bio je star chip 2 godine i nitkoživ ga nije htio kupit pa sam ga ubo za 200tinjak kn iako je imao najbolje druge komponente i ručno je bio rađen od domaćeg poznatog majstora
glavna odlika tog chipa i jest temperature control. šteta bi bila ne koristit ga u tom modu. naravno ako je tebi to jako lijep mod, pikni ga. to ti je chip koji ide u Yihi SX mini ML class pa si pogledaj recenziju tog moda