Kinta je napisao:
adebisig je napisao:
12mg bazu dimim,tako da ima dost nikotina,nije mozda 30 ali 15 sigurno
Nema dosta, sve preko 5ml je puno. Tebi treba bar 24mg.
Jasno, to je samo moje misljenje.
i moje. zato to i pitam. povećaj na 18 mg. neće TH bit ništa puno jaci samo spusti coil da bude na 1 do 2 mm od rupe za zrak i bit će slabiji TH.
gle, ja sam bio na 24mg spustio na 18, pa na 12 i taj dan nisam micao parilicu iz ruke. sad sam na 20 i tu mi odgovara ali ću dizat. em su tekućine s više nikotina finije em pariš manje. nema nikakvog smisla parit cijeli dan ko kreten jer ti je netko rekao da ti je 12 mg dosta. očito nije
nikotin se spušta iz 3 razloga
1. prejako ti odjednom počne bit i love te vrtoglavice od nikotina
2. oćeš pošto poto prestat na brzaka sa svime, što je isto glupost, jer postupno smanjivanje od 1 mg na mjesec je ok.
3. vidio si ekipu da pare na 2mg ili 6 nebitno i svi bježe od nikotina ko vrag od tamjana tako šta kažu početnicima da je u redu trošit 30ml dnevno i da sve više od 12mg da je kao previše. ugl, idiotizam
gle, ak ti 18 bude prejako,m uvijek možeš u ljekarni kupit dec pga i vga i smanjit koncentraciju nikotina u tekućini
naruči 2 i pol deca 18ice i dec 24mg i probaj jedan tjedan 18 a drugi 24, možeš i čistu bazu parit pa vidit koliko ti je dovoljno. kažem i ja 5-6 ml na dan je ok potrošnja i sa tim mg-ima
nikotin nije štetan koliko se priča