Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2025 04:28. Sada je: 17 svi 2025 04:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 33 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Što kupiti - part 201
PostPostano: 05 lip 2018 16:26 

Pozdrav ljudi,

imao bih pitanje za neku dobru dušu koja je voljna pomoći. Prepostavljam da je ovakvih tema dosta bilo, no eto, mozda se nesto u medjuvremenu promijenilo :)

Prije godinu dana sam nabavio (bez ikakvih konzultacija sa nekim iskusnim) iJust 2 kit. Koristio sam ga sa pauzama par mjeseci dok ga nisam razbio i onda sam se vratio cigarama.

Planiram kupiti novi uređaj no kako sam totalni i aposlutni početnik, ne znam što odabrati. Nije mi bitno dali je MTL ili DL, vjerovatno neću ništa ne njemu podešavati, praviti grijače i slično... Samo mi je bitno da radi "out of box", da juice ne curi, da grijači nisu skupi i da ima koliko toliko snažnu bateriju da može izvući cijeli dan.

Znam da postoji dosta proizvoda koji odgovaraju ovim kriterijima no eto, što god vi preporučite ću vjerovatno uzeti

Povratak na vrh

Naslov: Re: Što kupiti - part 201
PostPostano: 14 lip 2018 12:14 

Nisam neki super, turbo iskusan paritelj, ali sam početnik koji je prije dva mjeseca nabavio Joyetech Exceed box i jako zadovoljan njime.
Zna nekada malo curiti, ali ništa strašno.
Baterija traje meni cca. dan, a grijači 7-10 dana i koštaju 23 kune.

Kupio sam to na preporuku prodavača i nisam požalio. To nije mod, znači imaš jedan gumb za paljenje/gašenje i prženje pare i to je to ...
Moja cura je nabavila isti takav ali pen tip i zadovoljna je njime (ali ona je recimo light korisnik).

Ja sam svoj Joyetech prosliejdio šogoru (kojem se uređaj razbio) i nabavio sam si INNOKIN Kroma-A sa Zenith atomizerom za kojeg grijači koštaju 20 kuna i kažu da dulje traju nego na Joyetechu.
Ovo je malo jači uređaj, ali ima integriranu bateriju i mogu na njega ići i neki drugi atomizeri, ali to si rekao da te ne zanima.

Ovaj ima više mogućnosti kontrole i moram reći da mi je okus parenja puno bolji i jači nego kod Exceeda, a uređaj je skuplji možda nekih 100-150 kn.
Uglavnom, ako si stvarno bazični korisnik, onda ti je moja preporuka Joyetech exceed box (ne Pen, zbog baterije, ipak) a ako ipak želiš malo bolju mašinu, s većim potencijalom, onda ti je Innokin bolji izbor (ja da sam znao, odmah bi si kupio Innokin).
I da, Zenith na Innokinu ima puno kvalitetniji tank, ali je mali problem što je staklo premalo pa se teže vidi kolika je razina tekućine unutra

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2018 10:32 

Nakon zajebavanja s jednom baterijom i svakodnevnog punjenja uzeo sam ovo .... https://parilica.hr/parilice/wismec/wismec-reuleaux-rx200s.html?___store=en&___from_store=hr .... I već duže vrjeme sam na miru svakih dva dana punim baterije,tako da ti ga preporučam...a šta se tiče atomajzera isto ti preporučam verziju "uradi sam" kupiš si 10m kantala,kvalitetnu vatu i ostale rekvizite pa se igraš i isprobavaš šta ti paše.... isto tako s tekućinama,ma ubiti sve si sam napraviš,em ti je isplativije financiski,em si sve napraviš po svojem guštu!!! :vaper: :vaper: :vaper: :idea:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2018 13:19 

A sve ovisi o preferencijama i o tome koliko ti se da truda u to uložiti ...
obje opcije su OK ...

Ja recimo (za sada) nemam namjeru slagati svoje grijače.
Svjestan sam da to nije teško i da je kvalitetnije, ali ja jednostavno nisam DIY tip
... sve je stvar gdje ti je gušt ... ako ti je gušt raditi rukama i napraviti nešto svoje onda je puskova varijanta bolja.
Ako ti je to tlaka onda je moja opcija bolja ... financijski gledano to ti je tu negdje.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2018 23:09 

svi prije ili kasnije završe ili na cigarama ili prave svoje grijače. 10m kantala je 2 dolara, pamuk 6kn ebelin u dmu, škariće za nokte imaš ili noktalicu imaš. sve šta ti treba za godinu dana ako ne i više. ja bi ti preporučio joytech evic primo mini 80W. sasvim dovoljno snage (W) i za DTL i MTL. ili....ak oćeš nešto starije a isti9 qurac tj može imat isti softwer ako ga skineš i s upola manjom cijenom...Dražen majcan na FB ili erevulucija evic vtc odn v-two mini. ja rađe nosim jednu bateriju rezervnu u gaćama nego teglit mod sa 3 baterije. s 2 ajde ajde... imam i ja tih vtc minija ko govana skroz ok modovi za te pare a i za više para...zato sam ih i nabavio više. bilo šta od joytecha je best buy

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2018 15:42 

Pozz,zanima me da li u livepoor 160w mod mogu stavit baterije od recimo 3700mah bez da mi stvara probleme pri vejpanju?

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2018 16:28 

a koje su to od 3700mAh? daj link od kud biš naručio. ja znam za najveći kapacitet od 3500

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2018 18:36 

https://www.chipoteka.hr/artikl/104780/baterija-litijeva-37v-18650-li-ion-3350mah-panasonic-ncr18650b-2400200042 recimo ovakve dvije

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2018 19:18 

tu ti je ta ista duplo jeftinija
http://juicedoctor.eu/hr/baterije/1163- ... h-67a.html

ovako, ta batka je za MTL isklučivo, tj ako nećeš ić ispod jednog ohma otpora, jer ta batka je 6.7A

ako ćeš eksperimentirat i sa sub ohmom ja bi preporučio http://juicedoctor.eu/hr/baterije/1159- ... h-20a.html

imam obje i obje su dobre i dugo traju

te 3400 koristim već 4 godine i stvarno su odlične, prazni ih na modu do pola i trajat će ti jaaako dugo

usput uzmeš malo baze i par aroma i uštediš dosta na ne kupovanju gotovih tekućina. ako ti treba koja preporuka, reci šta voliš parit pa ti dam preporuke

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2018 19:46 

Vec miksam sam sve sa juice narucujem,ali nisam bacao oko na baterije. Dimim na 3, nesto ampera i 1.33 oma, Inace u 500ml purple labela stavim 60 ml vanille custard i to mi je lijepo,ali svaka pomoc je dobro dosla jer sam nov u svem tom,oko 2 mjeseca sam na vejpu,a kolega s posla me uputio u to tako da nisam sam poceo nego uz njegove savjete i da koristim samo mtl

Povratak na vrh

[ 33 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: