Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 14:55. Sada je: 24 ožu 2025 14:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Miksanje vlastitih tekućina 2016
PostPostano: 05 lip 2020 11:46 

buje3000 je napisao:
davno sam bio uzeo tu RY4 double, mjesao ju i na 5 i na vise posto, nisam dobio nikakav okus. fakat ne kuzim sta tu aromu ljudi hvale. Ima toliko boljih duhana pa ih ne hvale ni priblizno

Black label Cigar je isto odlicna.

sve Black label kao i Discovery i Meiwei se mjesaju na 2.5 posto. to su sve iste arome, indenticne, a u svijetu su poznate kao Vapingzone arome. te iste arome, mislim, ne znam, probao sam samo davidoff, ima i KTS to jest wizardlab, samo ih oni razrijedjuju i prodaju kao KTS tobacco i mjesaju se na 10 posto a ne 2.5. lijepo su doskocili tome da isti brand ima arome po 75kn koje se mjesaju na 2.5 posto i iste te koje se mjesaju na 10posto ali kostaju cca 40kn.
Istina, imam jednu od Discoverya i jednu Black Label aromu, Meiwei ih imam 4 ili 5 što voćnih što duhanskih i desertnih i meni su stvarno vrhunske arome na 2.5 do 3% ovisi kako procijenim... i moran isto spomenuti Flavorah arome koje su isto vrhunske te od njih imam samo voćne....za sad

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016
PostPostano: 06 lip 2020 13:36 

buje,nisam primjetio da si rekao nešto o Tabakumu,kakav ti je

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 15:32 

tama je napisao:
buje,nisam primjetio da si rekao nešto o Tabakumu,kakav ti je

gadan. Evo sad sam ga probao. Ne mijenja se bitno dozrijevanjem. Bolji nego kad je bio friški ali ne bih to pario. Stavit ću karamele nutra kad ju nađem, ili prije caramel candy, posto karamelu dugo nisam vidio. Ali zato Cubana ne stigne odsteepat duže od 10 dana :lol: . Moja preporuka. Top duhan, od ovih jednostavnih duhana. Koristim ga na restricted DL i jako je fin nakon tjedan dana kad kava ispliva. Jučer sam radio novi batch, manje od pola arome je ostalo :D
Nisam niš pisao, jer nije vrijedno spomena. Ni Tabakum ni Tatanka od Flavoraha. Shit duhanske. Ali ovi klonovi od Eliquid france tekućina su duhanske bombe.. Napisat ću koju riječ ovih dana. Relax trebaš probat, baš su vau. Dopiz*ile su mi kupovne arome od 10% pa sam se opet bacio u DIY, doduše ne moj jer me ide kao i Drekang u izboru aroma. Sad ću samo replike raditi, inače bi to bio preskup sport. Tamanim Cubanu, Cherry cigar, Coumarine pipe od FW, Cigar, Old captain a Relax mi je svaki 3. dan na meniju. Ne sjećam se kad sam zadnji put pario nešto da je ovako dobro. Ne bi se reklo na prvu, drugu niti na treću kad vidiš sastojke. Sve isprepleteno, baš kako treba bit. Tekućina je napravljena u stilu Double barell i spirit of the woods. Ako voliš te 2, volit ćeš i ovu. Ali im nije nimalo slična. https://e-liquid-recipes.com/recipe/596841/RELAX

Dobro mi je kod njih, što sam kupovinom 6 ili 7 aroma napravio 6 različitih tekućina 3 su dozrijete i dosta dobre, uz spomenutu, Supreme i Famous, navodno klonovi njihovih gotovih tekućina.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 18:02 

hebiga,meni paše na 1% uz dodatak maltola i karamele ili prženog badema,kako kad što dohvatim :D

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 19:02 

koliko karamele daš i čije? imam samo juicefactory karamele. Negdje je Cream puff karamela samo treba iskopat

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 20:17 

TPA DX original Caramel
Ali gle,davno sam odustao od miješanja čistih aroma,dakle napravim duhansku bazu sa manjim postotkom od preporučenog ( ne volim jake okuse) a dodatke - karamel,vanilija,prženi badem kava ili već nešto slično (nikako voćno) zasebno napravim u manjoj količini ( tu ide preporučeni postotak) i onda kad je duhan odradio dodajem po želji (uglavnom nekoliko kapi,4,5,6,10,),najčešće direktno u atomizer :mrgreen: prvo pola duhana - dodatak (2,3 kapi) - ostatak duhana.standardna količina mi je 15 ml. i pravim 4-5 bočica,toliko mi je i atomizera u opticaju.
e sad,ja sam isljučivo MTL i ne pravim setape ispod 2,5 ohma,jebiga,tako navikao,paše mi i nemam namjeru mijenjat,nerijetko idem i do 3 ohma

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 20:32 

i ja sam nekad znao takve grijače radit, prestao sam s pojavom ovih malih deckova di ne stane toliko žice

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 20:57 

zaboravio,još uvjek sam na 21% nic,što je bitno za duhanske arome (bar je tako nekad bilo) :old:

Povratak na vrh

PostPostano: 06 lip 2020 22:11 

još uvijek je. do pred pola godine sam i ja bio na 20mg. Pa sam napravio izlet na cigare, pa izlet na DL, pa nazad na mtl 15mg sad mješam i kombiniram s DLom na 6mg. Duhani na DLu su mi sad otkriće, drugačiji je okus većine duhana, nekako mi finije čak. A najveći plus je što su fini odmah, ne dozrijevam ništa. Nema potrebe

Povratak na vrh

PostPostano: 07 lip 2020 02:21 

I ja sam se danas igrao malo (al)kemičara, mada svi kažu da su voćne arome dobre već nakon četiri, pet dana, ovo što ja miksam do punog izražaja dođe tek nakon desetak dana.

slika

slika

slika

slika

Dosad sam koristio mikser za kapućino (vidi se na prvoj slici) ali sam danas nakon malo rastepanja starog kazića i traženja najjednostavnijeg rješenja napravio ovaj koji zašarafim na bočicu i sam miksa

slika

Geekvape Aegis Solo + QP Design Gata (DTL)

Povratak na vrh

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: