tama je napisao:
buje,nisam primjetio da si rekao nešto o Tabakumu,kakav ti je
gadan. Evo sad sam ga probao. Ne mijenja se bitno dozrijevanjem. Bolji nego kad je bio friški ali ne bih to pario. Stavit ću karamele nutra kad ju nađem, ili prije caramel candy, posto karamelu dugo nisam vidio. Ali zato Cubana ne stigne odsteepat duže od 10 dana

. Moja preporuka. Top duhan, od ovih jednostavnih duhana. Koristim ga na restricted DL i jako je fin nakon tjedan dana kad kava ispliva. Jučer sam radio novi batch, manje od pola arome je ostalo

Nisam niš pisao, jer nije vrijedno spomena. Ni Tabakum ni Tatanka od Flavoraha. Shit duhanske. Ali ovi klonovi od Eliquid france tekućina su duhanske bombe.. Napisat ću koju riječ ovih dana. Relax trebaš probat, baš su vau. Dopiz*ile su mi kupovne arome od 10% pa sam se opet bacio u DIY, doduše ne moj jer me ide kao i Drekang u izboru aroma. Sad ću samo replike raditi, inače bi to bio preskup sport. Tamanim Cubanu, Cherry cigar, Coumarine pipe od FW, Cigar, Old captain a Relax mi je svaki 3. dan na meniju. Ne sjećam se kad sam zadnji put pario nešto da je ovako dobro. Ne bi se reklo na prvu, drugu niti na treću kad vidiš sastojke. Sve isprepleteno, baš kako treba bit. Tekućina je napravljena u stilu Double barell i spirit of the woods. Ako voliš te 2, volit ćeš i ovu. Ali im nije nimalo slična.
https://e-liquid-recipes.com/recipe/596841/RELAXDobro mi je kod njih, što sam kupovinom 6 ili 7 aroma napravio 6 različitih tekućina 3 su dozrijete i dosta dobre, uz spomenutu, Supreme i Famous, navodno klonovi njihovih gotovih tekućina.