|
.
Sada je: 11 svi 2026 19:14. | Zadnji put si ovdje bio: 11 svi 2026 19:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 31 lis 2015 06:46 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
sin93 je napisao: To mi se i sviđa, oko god dana parim i još miksam sa cigarama tako da ono, tekučine koje su i se baš svidile su samo M-Type kojeg sam se zasitio u par mj zadnjih, Winston od onih njuškalo likova, dekang Smokestick kojeg sad nema u ni jednoj trgovini a ni na tisku kod.menei Lucky Strike sa Fasttech-a ni nisam ga u mogučnosti uzet pa tražim nešt tako kao to Ako tražiš baš taj miris pepeljare, onda definitivno probaj DK, samo ne idi preko 3% nikako. Ja ga dodajem 1% u m-type skupa sa vanilla swirl i cinnamon cookie. All day, every day. Druga stvar koja je dobra, ali ju je sad već nemoguće naći je superconcentrate tobacco extract od TPA i tobacco absolute. Arome koje su toliko guste da izgledaju kao tekući katran. TPA je nekoć davno to imao, no već dugo nema. 1ml te arome je dostatan za 20ml klasične arome koj onda dodajem u omjeru od 4-5%. Sami koncentrat se prvo mora razbiti u toplom PG-u u omjeru od 5%, inače ti treba vječnost da se razrijedi u gotovoj tekućini. Extract je doslovno aroma duhana, ali ne zapaljenog, već kao kad pomirišeš list duhana. Meni je on obavezna podloga za miksanje svih tekućina.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 23 vel 2016 21:10 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ne mogu ovo prešutjeti - naručih nedavno Double ruyan 4 aromu od TPA... ajme majko, koje g.vno... treću sekundu nakon prvog puffa sjeda na želudac... odvratno, izbjeći pod svaku cjenu... setup baciti, iskuhati atty i dobro ga izračiti fenom... jebote, ovakav dr.k od arome dok sam bio na Dekangu nisam mogao ni zamisliti... et, nek se zna... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 vel 2016 00:09 |
|
|
Ostvai da stoji i vidjet ces da nije bas tako 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 vel 2016 00:33 |
|
|
|
Čekaj, jel pričaš o "TPA RY4 Double" aromi? Meni je fenomenalna, otkako sam je otkrio uvek je imam na lageru. Znam nekoliko vapera koji je nemilice troše, sve ostalo po malo ali RY4 Double im je primarna.
Koliko si je dozirao i na kojoj bazi?
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 vel 2016 12:56 |
|
|
|
Zato sam ju i naručio, zbog pozitivnih review-a. RY4 double. Doziranje je bilo 2% u vg bazu, stajalo neka 4 dana. A moguce da treba jos 10-ak dana i prozracivanje, ali ovo sad je neupotrebljivo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Postano: 24 vel 2016 15:45 |
|
|
|
Ja je u VG bazi doziram 4%. Čudno mi je što spominješ Dekang jer ova aroma nema baš ništa od kineskog šmeka, pravi malo jači RY4 karamel. RY4 Asian više odgovara tom opisu, preterano jaka i aromatična, meni bukvalno neparljiva.
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 vel 2016 16:00 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Corto_1973 je napisao: Zato sam ju i naručio, zbog pozitivnih review-a. RY4 double. Doziranje je bilo 2% u vg bazu, stajalo neka 4 dana. A moguce da treba jos 10-ak dana i prozracivanje, ali ovo sad je neupotrebljivo... Čuj 2 % kaj si opal s kruške  to ide 10 %, stepanje 20dana.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 24 vel 2016 22:39 |
|
|
Svakako 8-10% 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Postano: 24 vel 2016 22:44 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Ja je u VG bazi doziram 4%. Čudno mi je što spominješ Dekang jer ova aroma nema baš ništa od kineskog šmeka, pravi malo jači RY4 karamel. RY4 Asian više odgovara tom opisu, preterano jaka i aromatična, meni bukvalno neparljiva. Ovo mi je prvi put da mi neciji RY4 bas toliko ne pase. Sad ju zracim, pa vidim za par dana jel ista bolje.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Perfumers apprentice Postano: 25 vel 2016 00:16 |
|
|
Ma kojih 8-10%, da li se šalite!? To oni američki fazoni sa tonom arome i parenjem posle 2 sata 4-5% plafon, i to samo zato što je baza čist VG. @corto: proveri da ti nisu zamenili sa Asianom, on je tako napadnog mirisa i ukusa. Kako miriše tvoj RY4 Double, trebalo bi da je npr kao malo slađi FA RY4.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 11 svi 2026 19:14. | Zadnji put si ovdje bio: 11 svi 2026 19:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |