Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2025 05:53. Sada je: 22 sij 2025 05:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Sastavljanje prvog “pravog” vejpa
PostPostano: 22 ožu 2018 23:03 

Poz svima!
Nakon mj dana parenja obicnog “vape pena”, tocnije virginia white elektricne cigarete sa ego navojem, odlucio sam si sastavit i narucit “pravi” vejp u kojemu cu moci uzivati. Obavio sam puno istrazivanja u vidu slobodnog vremena i slozio kostur vejpa. Zanima me sto iskusniji vejperi misle o njemu i jeli vrijedan ulozenog. Svaki savjet je dobrodosao!

Mod - https://puffkalica.hr/shop/modovi/eleaf ... _boja=Siva

Atomizer - https://puffkalica.hr/shop/atomizeri-gr ... 22mm-tank/

Baterija - https://puffkalica.hr/shop/baterije/lg- ... 0a35a-max/

Povratak na vrh

Naslov: Re: Sastavljanje prvog “pravog” vejpa
PostPostano: 23 ožu 2018 02:18 

Mod je ok al pazi na tank, jel preferiras dl ili mtl ovaj ti je za dl. Baterija je dobra. Ako preferiras mtl ja ti preporucam digiflavour siren gta2..sam radis grijac ili uzmes premade ako ti je komplicirano radit..stavis vatu i uzivas..

Povratak na vrh

PostPostano: 24 ožu 2018 00:23 

bolji i kvalitetniji mod
http://www.erevolucija.com/detalji/2784 ... tron-s-75w
imam ih nekoliko, dobri su.

eleaf je podbrand joyetecha, nisu loši...ali nisu ni dobri. uglavnom...koliko para toliko muzike, ako je najjeftiniji mod...ako baš oćeš eleaf, uzmi Pico

rba atomizer za MTL gdje radiš svoje grijače sam https://puffkalica.hr/shop/atomizeri-gr ... -22mm-2ml/ nisam ga probao ali dosta je hvaljen jer je jednostavan

treba ti još 0.25 i/ili 0.32mm kantal a1 žica i pamuk - vata bilo kakva ne tretirana, ebelin iz dma je dobra za početak

baterija je dobra

ja bi ti preporučio da ne čitaš opise uređaja šta ovi iz puffkalice pišu dolje. ja se dobro nasmijem jer je to marketing. al da imaju naviku pisat već godinama ono šta nije...to stoji. radije na youtubeu pogledaj recenziju nečeg, korisnije je

Povratak na vrh

PostPostano: 24 ožu 2018 12:54 

Buje3000 hvala puno na prijedlogu, ipak cu taj vejp kupit, u svakom slucaju je gotovo specifikacijama isti kao i aster, a i jeftiniji je dosta, iako bas ne vjerujem u to ‘snizenje’ sa 590 kuna na 210.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 ožu 2018 13:03 

pratim rad puffkalice od kad parim. uvijek imaju nekakva muljanja kupaca, nekad su imali hrpu šrot klonova upitne kvalitete. pukne čovjeku plastični tank...više ne može rezervni nabavit nigdje jer se ne zna kakva je marka klona. prodavali su klonove s cijenom originala vani. klon dna40 hana kućište 600kn na akciji, dok...original dna40 u americi bi bio 170 dolara ili manje. i to još marke Vaporshark. top marka i top modovi serijske proizvodnje. ma gluposti valjaju. jedino pozitivno u tom shopu šta ja vidim je lik koji im je radio u poslovnici u Rijeci. lik je car i zna znanje, dobar čovjek i zato se u rijeci poštuje taj šop. ali prodajna politika im je kakva je. da si "dasa" s asterom hehe. moš mislit. zna bit i s picom koji je popularan da ti crkne nakon 3 mjeseca kad ti istekne garancija. eleaf ko eleaf. s razlogom najjeftiniji modovi iako pomalo dižu kvalitetu i nisu toliko loši kao što su bili. ali ja ih zaobilazim u širokom luku i ja to za sebe neću kupit kad znam šta dobivam s vtc minijem. imo 7 komada zasad samo 2 mi baš crkla. u 2 godine.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ožu 2018 15:22 

evo javljam se da kazem da sam upravo izvrsio narudbu vtc minija i baterije sa erevolucije
nadam se da će doći do petka, pa da ga mogu malo bolje istražiti preko praznika.. kakva su Vaša iskustva sa dostavom od erevolucije?
i za kraj, zanima me koji grijač bi bilo najbolje da ubacim za početak, pošto tank dolazi sa 3 vrste grijača (mislim da je stainless steel, nickel i titanium)

buje3000 hvala još jednom na odličnoj preporuci za vape kit!

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ožu 2018 18:15 

počni sa stainless steel, pa titanijum pa nickel. nickel bi ti mogao bit najbolji pa zato na kraju kad se naučiš. SS grijač možeš u power modu koristit, i u TC-u kad napraviš update softwera sa joytechove stranice. možeš radit update al i ne moraš. tek sa updateom možeš SS grijač u TCu koristit. ako ti se ne da update radit, kad strgaš SS grijač, onda ubaci titanij pa nakon njega ni200 nickel grijač i zayebavaj se sa TCom, postavi gana 210-220 stupnjeva celzija (430-450F) ovisi moja mjera je, F ili C. nickel grijač MORAŠ u TCu koristit, nikako ne u power modu. ak ti se zasviđa taj atomizer, pošalji mi adresu na PP, imam tih grijača doma, samo mi smetaju. al samo ako ti se svidi, meni se taj aromizer ne sviđa previše jer sam naučem na bolje. trebo bi ti bit dobar. ako je, počni tražit di nabavit grijače (fasttech) jer mislim da ih nema po hrvaCkoj. nisam gledo na erevuluciji, ali drugdje ih nisam vidio

samo SS grijač možeš u power modui koristit, ova druga 2 su za Temperature Control (TC)

ja ti preporučam ovaj atomizer nabavit viewtopic.php?f=19&t=17220
možeš pitat dal je oglas aktivan. ako ne, imaš na fasttechu za 10 dolara, SXK verzija. još uzmeš i žice i vate i imaš genijalan kit za uživat u parenju. imam doggija, super atty za vrlo male novce. jednostavan za složit a odličan

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ožu 2018 13:20 

Evo da se pohvalim, dosao vtc mini i stavio sam stainless coil i odlican je vejp, jako sam zadovoljan sa kitom..

Zanima me samo ako se odlucim promjeniti coil mogu li samo izvaditi stari osusit ga i stavit novi i ako pozelim opet vratit stari i opet ga koristiti?

*slika se ne moze poslati zbog prevelike velicine datoteke*

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ožu 2018 17:45 

Robert_1267 je napisao:
Evo da se pohvalim, dosao vtc mini i stavio sam stainless coil i odlican je vejp, jako sam zadovoljan sa kitom..

Zanima me samo ako se odlucim promjeniti coil mogu li samo izvaditi stari osusit ga i stavit novi i ako pozelim opet vratit stari i opet ga koristiti?

*slika se ne moze poslati zbog prevelike velicine datoteke*

Možeš mjenjati da. Ne trebaš ništa sušiti. Samo mjenjaj. Cijeli coil mjenjaš kad ti se toliko zakaronja da počneš gubiti okus slabo pari itd. Neki su probali oprati coil i osušiti ga. Bo, nisam nikad probao, ja sam ionako na rebuildable atomizerima....

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ožu 2018 17:58 

Ne zaboravi staviti na TC mode kad stavljaš Titanium ili Nickal coilove. Oba ispuštaju sranja na velikima temperaturama.
Vjerovatno ih nećeš doseći, ali šta ja znam, sigurno je sigurno. Jedan dry hit i tko zna koliko si nadrukao temperature....

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

[ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: