počni sa stainless steel, pa titanijum pa nickel. nickel bi ti mogao bit najbolji pa zato na kraju kad se naučiš. SS grijač možeš u power modu koristit, i u TC-u kad napraviš update softwera sa joytechove stranice. možeš radit update al i ne moraš. tek sa updateom možeš SS grijač u TCu koristit. ako ti se ne da update radit, kad strgaš SS grijač, onda ubaci titanij pa nakon njega ni200 nickel grijač i zayebavaj se sa TCom, postavi gana 210-220 stupnjeva celzija (430-450F) ovisi moja mjera je, F ili C. nickel grijač MORAŠ u TCu koristit, nikako ne u power modu. ak ti se zasviđa taj atomizer, pošalji mi adresu na PP, imam tih grijača doma, samo mi smetaju. al samo ako ti se svidi, meni se taj aromizer ne sviđa previše jer sam naučem na bolje. trebo bi ti bit dobar. ako je, počni tražit di nabavit grijače (fasttech) jer mislim da ih nema po hrvaCkoj. nisam gledo na erevuluciji, ali drugdje ih nisam vidio
samo SS grijač možeš u power modui koristit, ova druga 2 su za Temperature Control (TC)
ja ti preporučam ovaj atomizer nabavit
viewtopic.php?f=19&t=17220možeš pitat dal je oglas aktivan. ako ne, imaš na fasttechu za 10 dolara, SXK verzija. još uzmeš i žice i vate i imaš genijalan kit za uživat u parenju. imam doggija, super atty za vrlo male novce. jednostavan za složit a odličan