Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2025 22:50. Sada je: 26 tra 2025 22:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Početnik sa pitanjem - Kašalj
PostPostano: 28 ruj 2016 21:56 

Tako nešto :D

Šalu na stranu, koliko znam diacetyl se nalazi pretežito u aromama koje imaju okuse maslaca, onaj butter flavor. A i po onome što sam čitao nije to ni izbliza količina diacetyla onoj koja uzrokuje popcorn lung. Isto nešto kao i fromaldehid - ako ga ima ima ga nekoliko stotina puta manje nego u smrdušama, a i da ga se puno oslobodi onda se treba pariti na nekim postavkama temperatura, wata i otpora koje nikome ne padaju na pamet.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2016 23:01 

Flavourart za svaku aromu napise da li ima diacetil. Kako god, ne vjerujem proizvodjacima koji nisu testirali svoje tekucine. Ja ionako sam muckam pa me i za to zaboli...

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2016 23:23 

Atomizer i jedna tekućina kasnije, evo me opet :D
Inače sam pušio cigare sa 0.8mg nikotina pa sam uzeo tekućinu da 9mg nikotina no ti mi izgleda slabo. Koliko to podići jer vidim da imaju tekućine i do 26mg što mi zvuči puno.

Također, kakve su dekang tekućine naspram flavour art? Hvala!

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2016 23:28 

Probaj sa 12 ili 18 pocet. Svi smo mi nekad poceli sa dekangom pa zasto nebi i ti :)
Ali imaspuno boljih tekucina od nasih majstora. A sve ces vise manje doznat tu prateci forum.

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2016 23:30 

Razumijem, hvala. Što se tekućina tiče, vidim da dosta ljudi miješa i pravi svoje, no Zanima me koja je od ovih gotovih najkvalitetnija (ili barem na glasu kao takva)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lis 2016 08:08 

Teško se može pričati o kvaliteti, tekućine su istog sastava, al drugačijeg omjera... jednostavno-neke su finije :D

Dekang ti je sad uglavnom u omjeru VPG 30/70 i ljudi koji ga pare su uglavnom na starijim parilicama (tzv egicama), a ako si još uvijek na 'kišobranu' nije ni to tako loše :D no, mogao bi ti PG smetati...

Ako tražiš duhanske Liqua je skroz ok, za voćne/jeftinije a s većim omjerom VG-a imaš Pink Fury

Nepotrebno je zamarati se 'finijim' tekućinama, ako si na slabijoj opremi i još ovisan o cigeratama... korak po korak ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lis 2016 15:12 

nedostolor je napisao:
Razumijem, hvala. Što se tekućina tiče, vidim da dosta ljudi miješa i pravi svoje, no Zanima me koja je od ovih gotovih najkvalitetnija (ili barem na glasu kao takva)
ma sve su "kvalitetne" ako misliš "sigurne" pod "kvalitetne". nitko još od drekanga nije umro. fora je i u bazi, ne samo u aromi. ako ti je baza od koje rade tekućinu smrdljiva, i tekućina će bit smrdljiva. pari ono što ti paše. ako ti neki proizvođač ne paše promjeni ga. dosta ljudi sami mješaju jer se baš i ne isplati kupovat gotovu tekućinu za 20tak kn ako na dan trošiš više od 3ml tekućine. trošak tekućine koju doma napraviš je cca: baza 10ml sa 6mg nikotina 2kn, sa 18mg 4kn, aroma 1-3kn, bočica 10ml 2kn. s time da nađeš bazu koja ti odgovara i samo kupuješ arome pa mješaš i igraš se s time. izbor aroma je dosta dosta veći u odnosu na izbor kupovnih tekućina. Dobrih aroma ima već po 15-30tak kn i od te bočice možeš napravit 100-400ml tekućine.

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: