|
.
Sada je: 23 tra 2026 19:40. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
avet
|
Naslov: Vape oprema i letenje Postano: 01 kol 2016 19:57 |
|
|
|
Ispricavam se ako je ovo u krivom podforumu, te ako je vec bilo ovo pitanje, nisam ga pronasao.
Ubrzo putujem avionom i zanima me kakva su pravila za opremu, liquid, baterije... Naime nebi volio ostati bez opreme ili sa nekakvom kaznom.
Napomena: mozda letim samo sa rucnom prtljagom.
Unaprijed hvala na odgovoru
_________________ Nepsujem...ja se samo tako izrazavam
|
|
 |
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Vape oprema i letenje Postano: 01 kol 2016 20:04 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
ima vec par tema o tome, al aj =)
Dakle baterije (modovi) mogu samo u rucnu prtljagu i imaj ih pri ruci jer ces ih 90% morat pokazati, liquid do 100ml moze gore s tobom (u plasticnoj vrecici) , a u kofer dole moze kolko oces, oprema sarafcigeri i sl. mogu di oces.
Ja sam sada bas letio unutar EU i imo tekucinu u vrecici niko nis nije ni pito ni prigovorio, vadili su mi vtc minija na svakoj kontrli jer valjda izgleda ko bomba ili sta vec. a od opreme sam imo sarafcigere male, kljesta za zicu i skarice za vatu niko to nije ni pogledo.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape oprema i letenje Postano: 01 kol 2016 21:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Sada je: 23 tra 2026 19:40. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |