| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: BlueMist Postano: 10 stu 2011 11:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Proteklo je 14 dana od narudjbe i paketic je stigao. Radi se o 100 mg VG koncentratu. Nema nikakvog stranog mirisa ni boje i za sada obecava. Uz njega je dosao i mali poklon 3ml Robbaco Cherry 8mg VG. Pod nosom ugodan i osvjezavajuci miris. Recenzija slijedi. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 12:24 |
|
|
Uhhh.....100 mg 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 12:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Uhhh.....100 mg  he he probat cu ja njega i cistog bez brige, samo da se stvore uvjeti, onako uz dizanje. Pedesetak mg izdrzavam bez problema, a dalje ... Kome da ostavim forum u anamet? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 12:39 |
|
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Uhhh.....100 mg  he he probat cu ja njega i cistog bez brige, samo da se stvore uvjeti, onako uz dizanje. Pedesetak mg izdrzavam bez problema, a dalje ... Kome da ostavim forum u anamet?   Daj ne igraj se s time,to je cisti otrov.....
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 12:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ne pushimo, ne pijemo, ne jedemo, ne ... a od necega moramo krepat. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 14:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Robbaco Cherry 8mg VG
Kao sto ime govori, zanimljiva kombinacija duhanske i vocne arome. Tako nesto sam vec negdje probao (jedna od verzija RY4?). U svakom slucaju parljivo, makar meni prejake arome. No drugima koji stavljaju desetak kapi arome na 10ml liquida bi se moglo dopasti.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 16:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
No drugima koji stavljaju desetak kapi arome na 10ml liquida bi se moglo dopasti. veli guzda Pa ima nas koji to radimo, samo proslijedi. Forum buš ostavil DODO--u on bu nas sve nadživio, ne pije ne pari, na jebe, ne...., a ima penziju ko franjo 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 19:07 |
|
|
Kinta je napisao: Proteklo je 14 dana od narudjbe i paketic je stigao. Radi se o 100 mg VG koncentratu. Nema nikakvog stranog mirisa ni boje i za sada obecava. Uz njega je dosao i mali poklon 3ml Robbaco Cherry 8mg VG. Pod nosom ugodan i osvjezavajuci miris. Recenzija slijedi.  Dali primaju PayPal i kako je prošlo sa carinom ? Koliko te izašlo ukupno sa ship ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 10 stu 2011 19:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Fala dragom Jahvi da je došlo. Cijena- pa to je nevažno, tak kvinta plaća. Jedan problem je kilometraža od b.darling do smb, ili obratno, a njegova žena mrzi mene, a moja njega 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: BlueMist Postano: 11 stu 2011 00:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Dali primaju PayPal i kako je prošlo sa carinom ? Koliko te izašlo ukupno sa ship ? Paypal uredno prihvacaju, cijena je $25 + $15 shipping. Carinu ne zanimaju takve sitnice, naravo u ˝normalnim˝ dijelovima lijepe nase.
|
|
 |
|
 |